2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Lansinoh hızlı akış kullaniyorum canim

Canım çok geçmiş olsun demek uykusu çok ağır rüyadan uyanamiyor balkon cam çok iyi kapatip kitleyin kapının arkasinda da anahtar birakma gerekirse yatarken her odanin kapisini kitle mutfak salon vs giremez

Canim bu tarz bazi besinleri yemeyen reddeden çocuklar için beslenme terapisi yapıyorlar Instagramda bir kaç kez karşıma çıkmıştı sanirim besinin yapısından dolayi yemek istemiyorlar terapi ile o besinleri yedirerek yemesini sağlıyorlar. Eşin yanlış düşünüyor bu çözümlenmesi gereken bir problem kesinlikle ve ilerde çok zorluk yaşar. Bak bu sayfayi incele mesela bu tarz uzmanlardan destek almalisiniz bence

Evet bazı yiyeceklerin yapısından kaynaklı yemiyor bazılarına da çok önyargılı. Bi inceleyeyim eşimi de ikna edeyim. Bende farkındayım bu durumun üzülüyorum da mahrum kalıyor her yiyecekten. Götüreyim oğluşumu.

Senin korkuların ona yansımış olabilir, biraz yemeklerle oynayın bence. Mutfağa girin birlikte, duyusal oyunlar oynayın farklı dokulardaki yiyeceklerle uğraşsın biraz. Yedirmeye çalışmayın ama zaman verin yiyecekleri dokuları tanısın. Yemek yerken elini ağzını üstünü kirletmesine müsaade edin. Birlikte yemek yapın filan zamanla aşacaktır. Şimdi zaten tam da yemek seçme dönemine girecek. Çok doğal bir süreç 5 yaşta başlıyor, bazı besinleri reddetme dönemi oluyor. Sevdiği sevmediği yemekler olacak artık daha seçici yiyecek.
Mutfakta yardım eder bana bazen. Kurabiye, kek yaparken mesela ve yerde. Yemeklerde de yardım isteyeyim belki yer. Deneyeyim cnm güzel fikir ☺️ teşekkürler ☺️

Bizde sıkıntı yok ya. İnkar için demiyorum gerçekten yok. Öyle Çok kavga eden bir çift bile değiliz. Çok şaşırdım yorumuna 😀 oğlum iştahsızdı bebekken de zayıftı Dr da zorlayın dedi bizde zorladık sonra hata yaptığımızın farkına vardık bıraktık ama yemeğe hep tepkili şuanda. Kızım şimdi istekle yiyor çok şükür. Ama zayıf. Biz mi sıkıntılıyız yani ???? 🤔 aklıma takılır bu şimdi ???
İlişki derken eş ilişkisi değil sadece, tutum olarak... Bazen bir şeyi sevdiğimiz birine aşırı yaparız, bilmeden zarar vermiş oluruz. O bakımdan söyledim. Güvenme zaten burdan yapılan yorum sağlıklı olmaz canım. Genel bir yorum bu. İyi bir sonuç için 2-4 seans gerekir 😊

Kizlar 1 saat babasina bırakayım dedim tv izleyip cay icim.dedim 1 saat ya cocuk sirtina kadar kaka yapmis hayir kokusunudami almadin diyorum yoo almadim.diyor. yani hayret bisey gercekten ya
Bence kokusunu bile almamazlıktan gelmiş babalara herşeyi de bez kaka işini deme canım😂

Bakalım bugün kahvaltıda falan önüne koydum,ağzına vermedim hiç. Kendi elledi bazısınınağzına koydu geri çıkardı bazısını mıncıkladı yere attı bazısına hiç ellemedi. Böyle takılalım bakalım bi😆
Bir iki hafta döker sonra ağzına götürür😀 bizimki hala dağıtıyor ama ilklere göre çok daha iyi zamanla daha da iyi olack😀

Kızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz? Uninin yenidoğanını kullanıyordum ama değiştirmek istiyorum artık önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻🌸

Kızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz? Uninin yenidoğanını kullanıyordum ama değiştirmek istiyorum artık önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻🌸
Mom’s Green ve Eyüp Sabri Tuncer kullandım ikisinden de çok memnun kaldım. Ama aşırı pahalanmış 😕

Granülmatik kullanıyorum çok da güzel temizliyor.

Hangi marka? Dalan denemiştim yazın tatildeyken markette o vardı fena değildi
Roxy duru dalan hacı şakir hangisi indirimli denk gelirse, hepsi aynı işlevi görüyor. En son durunun indirimli denk getirdim baya bir stoğum var. Özellikle beyazları parlak yapıyor baya hoşuma gidiyor 💯

Artık normal deterjanla yıkıyorum ben, ön yıkamaya duru lavantalı granül sabun koyuyorum

Geçen sene sadece pilav ve makarna yiyordu bu sene tavuk balık patates vs yemeğe başladı ama muza dokununca içi ürperiyor gibi. Midesi de bulanıyor
Ya süper ozaman faydalı şeyleri yemeye başlamış. Bunun ogluda dokunamiyor iyy diyor herşeye hala belli başlı şeyler yer. Bu çocuk pilav makarnada yemiyor hatta. Et türü hiç birşey de yemiyor

Evet bazı yiyeceklerin yapısından kaynaklı yemiyor bazılarına da çok önyargılı. Bi inceleyeyim eşimi de ikna edeyim. Bende farkındayım bu durumun üzülüyorum da mahrum kalıyor her yiyecekten. Götüreyim oğluşumu.
Yutmaktan korkuyorlarmis canım bence araştır mutlaka
Gibi izlemedin mi 😂 youtube a kuki ilkkan yaz izle 🤣

Canım ben Eyüp Sabri kullanıyorum çok memnunum en son indirimde siveno aldım onu kullanıcam. Durunun granül sabunu alinde alerji yaptı :(

Back
X