- 6 Mart 2018
- 3.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.314
- 158
Canım sen psikolog muydun? sayfadaki Son soruma bakar mısınBenimki de kurufasulye ile beyaz soğan yedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen psikolog muydun? sayfadaki Son soruma bakar mısınBenimki de kurufasulye ile beyaz soğan yedi![]()
Cnm psikolog degilim ama cocuklarda uyurgezerlik olayinin sık goruldugunu biliyorum. Bende cocukken uyurgezerdim ordan biliyorum:) buyudukce geciyormusKızlar psikolog arkadaşlar vardı grupta etiket yapamadım. Büyük oğlumun gece kalkıp kendi kendine konuşması vardı. Sorsan asla hatırlamaz ne konuştuğunu. Bu gece küçüğü emzirmek için kalktım oğlumla odalar yan yana. Büyük kapıdan baktı bize, ne oldu dedim elini salladı ağzında bir şey söyledi anlamadım. Baktım dış kapının kilidini açıyor. Koştum gittim ne oluyo dedim dondu kaldı. yüzüme bakıyor boş boş, bilmiyorum diyor sadece. Anlayan , bilen yaşayan varsa bir yardımcı olabilir mi ?
Kızlar aklıma takılan bir konu var. Uzmanlar yemek yediğiniz esnada su içmeyin diyorlar.
Ben oğluma yemek yedirirken arada çok miktar olmasa da su içiriyorum. Kendisi de çok istiyor
Zararlı bir durum mu acaba? Siz yemek yerken su veriyor musunuz?
Selam kızlar nasılsınız?
Bayadır girmeyince sayfayı bulmak zor oldu.
@minseo dan artık yardım istemiştim ki buldum sonundahep 2024 Mart anneleri çıkıyordu karşıma. Nasılsınız bebişler nasıllar? Hasta olanlar varsa şifa dilerim. Havalar çok soğudu. Öylesi gece fırtına çıkmış bizim cama resmen vurmuş ki cam açılmış uyandığımızda buz kesilmiştik. Alyanın tulumu vardı Allahtan üstünü de örtmüştüm. 11. Katta olduğum için herhalde çok etki etti fırtına. Neyse bugün önemimizi aldık.
Sizin oralarda havalar ne durumda?
Bebişler ayaklanıyor mu tutunup. Benim kızda öyle bir atraksiyon yok bir süre daha olmayacak gibi. Sürünerek geri geri gidiyor sadece
Sağlıklı olsunlarda başka bişi istemem. Hepsine rabbim sağlık sıhhat versin inşallah![]()
Çok korktum ya görmesem duymasaydım diye.Cnm psikolog degilim ama cocuklarda uyurgezerlik olayinin sık goruldugunu biliyorum. Bende cocukken uyurgezerdim ordan biliyorum:) buyudukce geciyormus
Ben de 2 çocuk biri okullu olunca fazla giremez oldum. Benim oğlum biraz tembel çıktı ne emekleme, ne ayağa kalkma var. Yerde sürünüyor geri geri o da senin dediğin gibi.Selam kızlar nasılsınız?
Bayadır girmeyince sayfayı bulmak zor oldu.
@minseo dan artık yardım istemiştim ki buldum sonundahep 2024 Mart anneleri çıkıyordu karşıma. Nasılsınız bebişler nasıllar? Hasta olanlar varsa şifa dilerim. Havalar çok soğudu. Öylesi gece fırtına çıkmış bizim cama resmen vurmuş ki cam açılmış uyandığımızda buz kesilmiştik. Alyanın tulumu vardı Allahtan üstünü de örtmüştüm. 11. Katta olduğum için herhalde çok etki etti fırtına. Neyse bugün önemimizi aldık.
Sizin oralarda havalar ne durumda?
Bebişler ayaklanıyor mu tutunup. Benim kızda öyle bir atraksiyon yok bir süre daha olmayacak gibi. Sürünerek geri geri gidiyor sadece
Sağlıklı olsunlarda başka bişi istemem. Hepsine rabbim sağlık sıhhat versin inşallah![]()
Aynı canım, sanki çocuk bir tek bana Özel gibi benden başkası bakamıyor. Bu da doğal olarak beni çok yoruyor maalesefBursa’da da hava çok soğuk canım, sanırım Marmara geneli böyle. Bugün hava biraz güneşli çok şükür
Bizim kız da 6. dişini çıkarıyor, tutunup kalkıyor sıralıyor. Ayakta daha uzun kalabiliyor, geçen haftaya göre. Çook fazla düşüyor, depremin olduğu gün bizim yataktan düştü, biraz yüzü morardı hatta. Arnica krem var ondan sürüyorum vurduğu yerlere. Ben de yürüteç alsam mı diyorum ama bazen oyun masasını bile ite ite ilerliyor. Bu tarz şeyleri sonra elden çıkarmak da zor geliyor bana o nedenle almadım henüz.
Yediklerini bazen ağzından çıkarıyor, daha öncede yazmıştım. Şunu farkettim, ağzından çıkarıp bakıyor sonra gene ağzına alıyor. Bu da kendi yemek istediğine dair bir işaret gibi geliyor bana. Zeytin peynir gibi katı şeyleri önüne veriyorum atıyor ağzına, sıvıları ben veriyorum. 1 kendi alıyorsa 3 ben veriyorum. Yediren arkadaşlara fikir olsun. Biraz emmesi azaldı buara, gece 3-4 emiyor ama gündüzleri 2 kere emdiği bile oluyor. Memeye çok düşkün bir bebek değildi zaten. Emziren anneler sizde durumlar nedir?
Konuşması da bir kaç kelime, bazen fısıltıyla bir şey diyor. Sesleri taklid ediyor sanırım. Abisi ablası evdeyse onların peşinde tın tın. Dün kınaya gittim akşam, çocuklar habire mesaj atıyor babalarının telefonundan; düştü kafasını vurdu ağladı!!! Bi de sonuna ünlem koyuyorlar, iyice panik oldum. Eşim görüntülü arıyor durmuyor diye. Artık çarşaf arasında sallayın dedim de öyle uyuttular. Ben mi böyle alıştırdım bilmiyorum, ben yokken bakamıyorlar maalesef.
Bizden haberler böyle, sevgiler herkese![]()
Dis kapiyi kilitle canim ben mesela balkonun kapisini acip balkona cikiyormusum cok riskliÇok korktum ya görmesem duymasaydım diye.
Yetiskinler icin oyle ama bebeklerde durum nasil bilemiyorum ama ben sunu farkettim su icirirsem daha fazla ve daha kolay yemegi yiyor. Birde yutmasini kolaylastiriyor ogurecek gibi oldugu anda su iciriyorum yutuyor.Kızlar aklıma takılan bir konu var. Uzmanlar yemek yediğiniz esnada su içmeyin diyorlar.
Ben oğluma yemek yedirirken arada çok miktar olmasa da su içiriyorum. Kendisi de çok istiyor
Zararlı bir durum mu acaba? Siz yemek yerken su veriyor musunuz?
Aynı canım, sanki çocuk bir tek bana Özel gibi benden başkası bakamıyor. Bu da doğal olarak beni çok yoruyor maalesef
Cnm psikolog degilim ama cocuklarda uyurgezerlik olayinin sık goruldugunu biliyorum. Bende cocukken uyurgezerdim ordan biliyorum:) buyudukce geciyormus
Canım sağ ol hiç böyle düşünmemiştim evet aslında doğru diyorsun. Kana kana içmiyor sonuçta, yutkunması kolaylaşsın diye. Bir de o şekilde daha istekli oluyorSen kana kana vermiyorsun ki canım, yutmasına yardımcı oluyorsun. Yemekte bardak bardak su içmekten bahsediliyor o dediğin konuda. Hatta su içme alışkanlığı azsa varsın yemek yerken içsin demişti bir dahiliye uzmanı
Ay maşallah ne güzel büyüyorBursa’da da hava çok soğuk canım, sanırım Marmara geneli böyle. Bugün hava biraz güneşli çok şükür
Bizim kız da 6. dişini çıkarıyor, tutunup kalkıyor sıralıyor. Ayakta daha uzun kalabiliyor, geçen haftaya göre. Çook fazla düşüyor, depremin olduğu gün bizim yataktan düştü, biraz yüzü morardı hatta. Arnica krem var ondan sürüyorum vurduğu yerlere. Ben de yürüteç alsam mı diyorum ama bazen oyun masasını bile ite ite ilerliyor. Bu tarz şeyleri sonra elden çıkarmak da zor geliyor bana o nedenle almadım henüz.
Yediklerini bazen ağzından çıkarıyor, daha öncede yazmıştım. Şunu farkettim, ağzından çıkarıp bakıyor sonra gene ağzına alıyor. Bu da kendi yemek istediğine dair bir işaret gibi geliyor bana. Zeytin peynir gibi katı şeyleri önüne veriyorum atıyor ağzına, sıvıları ben veriyorum. 1 kendi alıyorsa 3 ben veriyorum. Yediren arkadaşlara fikir olsun. Biraz emmesi azaldı buara, gece 3-4 emiyor ama gündüzleri 2 kere emdiği bile oluyor. Memeye çok düşkün bir bebek değildi zaten. Emziren anneler sizde durumlar nedir?
Konuşması da bir kaç kelime, bazen fısıltıyla bir şey diyor. Sesleri taklid ediyor sanırım. Abisi ablası evdeyse onların peşinde tın tın. Dün kınaya gittim akşam, çocuklar habire mesaj atıyor babalarının telefonundan; düştü kafasını vurdu ağladı!!! Bi de sonuna ünlem koyuyorlar, iyice panik oldum. Eşim görüntülü arıyor durmuyor diye. Artık çarşaf arasında sallayın dedim de öyle uyuttular. Ben mi böyle alıştırdım bilmiyorum, ben yokken bakamıyorlar maalesef.
Evet canım ben de o yüzden veriyordum suyu. E çocuk da haklı bir yerde. Biz de yemeğin yanında su olmasa bile içecek ararız genelde. Ya da salata bile araya bir es oluyorYetiskinler icin oyle ama bebeklerde durum nasil bilemiyorum ama ben sunu farkettim su icirirsem daha fazla ve daha kolay yemegi yiyor. Birde yutmasini kolaylastiriyor ogurecek gibi oldugu anda su iciriyorum yutuyor.
Ay canım ya bi kınaya bile gidemiyoruz analar olarakBursa’da da hava çok soğuk canım, sanırım Marmara geneli böyle. Bugün hava biraz güneşli çok şükür
Bende veriyorum canım yedikleri ağzından gitsin diye kuru kuru yiyor gibi geliyor öbür türlü, varsa menüde hoşafla falanda verdiğim oluyor yemeğiEvet canım ben de o yüzden veriyordum suyu. E çocuk da haklı bir yerde. Biz de yemeğin yanında su olmasa bile içecek ararız genelde. Ya da salata bile araya bir es oluyor![]()
Hiç yapmadım hoşafBende veriyorum canım yedikleri ağzından gitsin diye kuru kuru yiyor gibi geliyor öbür türlü, varsa menüde hoşafla falanda verdiğim oluyor yemeği
Ben hosaf yaptim visne suyu yaptim.ama begenmedi sivi olarak ya su ya mama iciyor:) bi ara milkshake denedim muz cilek bebe biskuvisi su karistirdim biberona koydum biraz yogun kivamli oldu ama onu bile guc bela icti:)Hiç yapmadım hoşaftembel anneyim sanırım. Varsa menü önerisi alırım
![]()
Canım sıklığını takip et. Öyle durumlarda diyaloğa girmemelisin. Güven ve şefkat vererek yatağına götür. Bu durumu düşünerek güvenlik önlemlerini almalısın. Sıklığı ile birlikte başka sorun var mı onu da takip etmelisin. Eğer için rahat değilse en iyisi klinikçi çocuklarla çalışan bir uzman değerlendirebilir...Canım sen psikolog muydun? sayfadaki Son soruma bakar mısın
Cnm bende bir şey sormak istiyorum cvp vermek istemezsen sıkıntı değilCanım sıklığını takip et. Öyle durumlarda diyaloğa girmemelisin. Güven ve şefkat vererek yatağına götür. Bu durumu düşünerek güvenlik önlemlerini almalısın. Sıklığı ile birlikte başka sorun var mı onu da takip etmelisin. Eğer için rahat değilse en iyisi klinikçi çocuklarla çalışan bir uzman değerlendirebilir...
Zahmetsiz bebe ne güzelBen hosaf yaptim visne suyu yaptim.ama begenmedi sivi olarak ya su ya mama iciyor:) bi ara milkshake denedim muz cilek bebe biskuvisi su karistirdim biberona koydum biraz yogun kivamli oldu ama onu bile guc bela icti:)
Yok canım bana da böyle yap diye babanem söyledi hatta yaptı yanındayken bide bana bi kasa elma geldi de onlarla yaptık, rafine şekerde koymadım kaynadıktan sonra içine pekmez döktük, benim ki çok seviyor ama dolapta duruyor benim ki hastalandı ya ondan da korkar oldum boğazı üşüdümü diye, az dışarda bekletip veriyordum ama artık ılıtıp vereceğim.Hiç yapmadım hoşaftembel anneyim sanırım. Varsa menü önerisi alırım
![]()