Katılıyorum belli bir yaştan sonra oda degişikliği yaptırmak bence cok zor olur. biz de 8 aylıkken odasını ayırmıstık aynı sekilde yan odamızdaydı nefes alışını duyuyordum zaten. ilk 1 sene uyku düzeni oturana kadar zor tabi, uyanıp gece beslenmeleri oluyor ama 1 yasından sonra cok rahat ettik biz. benim de şansıma oglum deliksiz uyur uykuyu sever :)Çok sık uyanıyordu canım.. Uykudan çok çektik biz. Hala da hiç sevmez uyumayımaks 2 saatte bir :/ daha sık da olabiliyordu.. ama katlandım alışsın diye. Bilinçlenmeye başladıktan sonra bu sefer yattığı odadan başka bir yerde uyumak istemiyor falan.. Onu keşfettim. Düşündüm şimdi aldım aldım, yoksa daha zor olacak diye.. Tabi herkesin tercihi.. Odası da hazırdı zaten. Hemen yan odamız tabi. Çocuk telsizlerinden almıştık biz de en baştan beri. Zaten ona ihtiyaç duymadan da duyuyorsun sesi ama garanti olsun diye.. Hatta bu sefer kameralılardan alabilirim imkan olursa.
her cocuk aynı olmuyor canım, kimi çocuk uykuyu seviyor umarım seninki de onlardan olur :) bir de uyku egitimi şart bana kalırsa, ben 5 aylıkken baslamıstım, düzenli uyku olunca gece uykusu da daha verimli oluyor, zamanı gelince konusuruz :)ben çalıştığım için 2 saatte bir kalkıp odaya gitsem heralde kafayı yerim
evet çift yumurta ikizi bekliyorum Allah nasip ederseCanım ikiz miydi senin kalpleri falan demişsin merak ettim
teşekkür ederim , hepinize hattaÇok şükür çok sevindim canımevet büyümeden kaynaklı kanama alanın yoksa hiç korkma
Giriyorum. Bugün hava çok rüzgarlı diye gitmedimKızlar denize giriyorsunuz dimi ?
evet havuz yasak deniz serbest canım (tehliken yoksa tabi)Kızlar denize giriyorsunuz dimi ?
ahh inşallah anne baba seviyor uykuyu bakalım bebiş nasıl olacak :)her cocuk aynı olmuyor canım, kimi çocuk uykuyu seviyor umarım seninki de onlardan olur :) bir de uyku egitimi şart bana kalırsa, ben 5 aylıkken baslamıstım, düzenli uyku olunca gece uykusu da daha verimli oluyor, zamanı gelince konusuruz :)
benim doktorum girebilirsin demişti, ki dün girdim ama kendimi zorlamadım öyle stabil serinleme yüzmesi o kadar. ama bugünkü gittiğim doktor yüzme dedi. çünkü benim gebeliğim çoğul ve kahverengi/ kırmızı akıntım vs vs gibi ekstra risk durumlarım var. normal seyreden tek gebelikte birçok doktor zaten öneriyor yüzmeyi.Kızlar denize giriyorsunuz dimi ?
Maşallah size sağlıkla büyüsünler inşallahevet çift yumurta ikizi bekliyorum Allah nasip ederse
Bende çok sık çıkmıyorum, normal mi ? Dedikleri gibi sık sık idrar yokEvet benim de ilk haftalar çok çıkıyordum o yüzden tuhaf geldi. Çünkü rahim büyüdükçe baskı yapması Lazı. Aslında
AyyyKızlar hayr olsun inşallah. Bugün rüyamda kız bebek emziriyordum. Ay çok değişikti
Çok şükür canımHerkese selam. Az öncr dr dan çıktım. 2 haftadır yolc görüp bebeği görememiştik. Bugün bebeği de kalp atışını da gördük. 8+0 normalde ama bebek 6+0 çıkıyor. Doktor 2 hafta sonra çağırdı. Gelişimi takip edilecekmiş. Şimdilik sorun yok çok şükür. Yüzme ve yürüyüş önerdi kilom olduğu için.
Ben önce şu meşhur Lierac'tan almıştım. 2 kutu kullandım. Sonra dedim yeter artık sana para dayanmazPiyasadaki tüm urunleri bilmem ama ben yenilebilir hindistan cevizi yağından çok memnun kaldım. Her yerime sürdüm hem cildim ışıl ışıl yumuşacık oldu hemde hiç catlamadim
Ay Allah yardımcınız olsun canım yaa :) Birini bulsan 2. nerden bulcan, 2.yi bulsan 3.yü :) İnşallah Allah güç kuvvet bereket versin.. Sağlık versin.. İşler su gibi kolayca aksın gitsin hallolsunEvet ya kızımdan kalanları da incelemem lazım belki azalır biraz ama çoğu şey 3 katı şeklinde gelişecek mesela sizde mama sandalyesi 1 bende 3 olmalı kızımın 1 tane var kaldırmıştım onu cikartcam derken 2 yazcam karşısınayatak işi aşırı karışık ama onu çözemedim henüz bakalım
Kamerayı da eklemişsiniz benim ekleyeceğim bir şey kalmadı
Çok sevindim canım çok geçmiş olsunoldum şimdi çok şükür bi sıkıntı yok rahim ağzında açılma da görünmüyor, kanama alanı kapanmış görünüyor dedi. sanırım kahve lekelenmem büyümeden kaynaklı oluyor benim. kırmızı olan da bugün tuvalette biraz zorlanmıştım belki de o sebepten oldu. ama kalpleri, büyümeleri ve rahim ağzı iyi sorun yok dedi. çok şükür.
Ben de çalışıyordum aslında canım ama Allah da yardım etti çok şükür bin şükür 14 ay oğlumla kalabildimben çalıştığım için 2 saatte bir kalkıp odaya gitsem heralde kafayı yerim
yaz mevisimindeyiz ya bence oyuzden, terlemeyle atıoruz muhtemelen. ben de cok az su icmeme ragmen gece 3 defa kalkıyorumBende çok sık çıkmıyorum, normal mi ? Dedikleri gibi sık sık idrar yok
hamileliğin ilk haftaları bu durum daha sık yaşanıyor çünkü rahim büyüyor ve mesaneye baskı yapıyor, fakat bir süre sonra rahim biraz daha yukarı çıktığı için bu baskı olayı da azalıyor ve sıkışma durumu biraz daha rahatlamış oluyorBende çok sık çıkmıyorum, normal mi ? Dedikleri gibi sık sık idrar yok
Marka öneri var mıdır ?Kızlar çatlak için krem yağ vs. kaçıncı ayda başlayacaksınız?
oyy ne güzel 14 ay benim iznim 4 ay malesef ve yerime bakacakta hiç kimse yokBen de çalışıyordum aslında canım ama Allah da yardım etti çok şükür bin şükür 14 ay oğlumla kalabildimTam ben çalışmaya döndüğüm zamanlar gece beslenmesini kesmiştim ve uykuları ancak yeni yeni 2 saati geçmeye başlamıştı. Sonra da süreler uzadı şükür. Şimdi hala çalışıyorum. Bu sefer nasıl olacak bilmiyorum ama güzel düşünmek istiyorum. Rabbim yardımcımız olsun.. Dilerim bütün çalışan anneler en az 1 sene yavrusuyla beraber kalabilir Uykusuzluğa bir şekilde katlanılır ama iş yerinde süt sağmak falan gerçekten zor işler.. Allah en kolayını nasip etsin.. Dur bakalım. Gün doğmadan neler doğar
Ay ben de kaçırmışım bunu :) Sağlıkla gelsinler.. Bereket mutluluk getirsinler canımevet çift yumurta ikizi bekliyorum Allah nasip ederse
teşekkür ederim , hepinize hattaçok moral buluyorum buradan.
Odaya gidecek halin olmayacak tatlımben çalıştığım için 2 saatte bir kalkıp odaya gitsem heralde kafayı yerim
Ben 8-9 aylıkken bile o kadar çıkmıyordum. Hatta bunda başlarda biraz sık çıktım, şaşırdım :) Şimdi normal canım benim de.Bende çok sık çıkmıyorum, normal mi ? Dedikleri gibi sık sık idrar yok
benim de tahminlerim o yönde olduğu için dibimden ayırmamayı planlıyorumOdaya gidecek halin olmayacak tatlımyatağının yanından ayıramayacaksın çünkü resmen uykunda alacaksın onu ve emmeleri 30-45 dk sürdüğü için uyumaya da devam edeceksin benim oğlum da çok uykusuzdu, 2 saat deliksiz uyusam bayram ediyordum. Bazen ağlıyordu, göğsüme tıpışlıyordum uykumda, çocuk ağlamaya devam ediyordu aaaa bi bakıyodum çocuk göğsümde değil otomatiğe bağlamışım
Yaa ne tatlısınız kızlar harikasınızGüzel annişler
Sevgiliminseo önderliğinde ki listemizin son halini beğenilerinize sunuyoruz. Eklemelerimiz varsa yapalım sonra en baş gonderimize sabitleyelim diyoruz
Ben doğum izni ile işten ayrılıp bir daha dönmemiştim. 14 ay sonra tekrar başlamıştım. Şimdi dediğin gibi 4 ay. Öncesinde kullanmazsan işte biraz uzuyor falan bir kaç hafta.. Hiç düşünmek istemiyorum.. Bir de biliyorum yani, insan oncacık bebeciği bırakıp gitmekte nasıl zorlanır. Süt kuzusu oluyorlar daha... Sürekli sürekli emmek isterdi.. Asla yanımdan ayıramazdım. Allah hepimize yardım etsin. Şükür bari evin yakınmış senin. Sağlıkla gelsinler de.. Güzel şeyler düşünmek istiyorum. İnşallah kolaylıkla hallolur hepsioyy ne güzel 14 ay benim iznim 4 ay malesef ve yerime bakacakta hiç kimse yokişyerim evime çok yakın öğle araları gitmeyi düşünüyorum bir de süt iznimi kullanır 1 saat erken çıkarım artık bi şekilde ayarlıcaz