- 15 Aralık 2019
- 166
- 221
- 32
Benimkiler 3 ayrı kesede şuan hepsi ayrı yumurtadan olmuş öyle dedi doktorum
Bende cinli bir abi var ona bakıyorum her sabah kızlarının saçını 1 2 3 tane tokatla topluyo sanirim o da karışmaması için ben ne yapacağım bakalım
Sorma ya biraz da eşe dosta akrabaya sarıyorum kullanmadığınız mama sandalyesi yatak falan var mı diye bazıları veririz dedi bekliyorum şimdi ne kadarını bedavaya getirsem kardırÇok şükür durumumuz iyi ac açıkta değiliz ama yine de çocuk sayısının birden 4e çıkması zor hesap yapıyoruz baya kıt kanaat geçinmeye başlayacağız ama olsun bir de durumu olmayan biri olsa ne yapar bilmiyorum Allah herkese güç kuvvet versin bu ekonomide bebeklerimiz bize daha çok bereket getirsin inşallah
Tatlım bebek anneyi yönlendiriyor. Biz ne desek ne planlasak boşben oğlumu 5 yaşına kadar ayıramadım yanımdan. Bebekken de sadece göğsümün üstünde kalp atışımı hissederek uyurdu ve ben uyuyabilmek için mumya gibi üstümde yatrırdım onu hareketsiz bi şekilde. Azıcık psikopat bi anne bebek ilişkisiydi bizimkisi
İki saat mi bazen 20 dakikada birben çalıştığım için 2 saatte bir kalkıp odaya gitsem heralde kafayı yerim
teşekkürler harika moral olduİki saat mi bazen 20 dakikada bir
Ekledim cnim , sehir bilgisini de paylasirsan onu da eklerim...Rheaa merhaba muhtemelen bende Mart annesi olacağım şuan bebek doğum tarihi 5 nisan gösteriyor ama Mart sonu da doğabilir. Yaş:26 bat.29.06.2022 ilk çocuğum olacak. Kilo:56 Hepimize sağlıklı gebelikler dilerim geçen
Ben de internetten araştırdım da bebek büyüdükçe rahim yukarı çıkıyormuş o yüzden mesaneye yaptığı baskı azalıyormuş. Son 3 ay yine baskı artıyomuş aşağı indiği için. Cuma günü doktoruma da bi soracağımBende çok sık çıkmıyorum, normal mi ? Dedikleri gibi sık sık idrar yok
Ben de krem yerine yağ kullanmayı düşünüyorum kremler aşırı pahalı geldi bana. Gerek var mı yağ da iş görüyordur sanırım çevremdeki çoğu kişi yağ kullanmış hem de doğal en azından. Badem yağı, hindistan cevizi vs.Marka öneri var mıdır ?
Eee kız tüylenme yapmasın onlar zaten tüylüyümBen de krem yerine yağ kullanmayı düşünüyorum kremler aşırı pahalı geldi bana. Gerek var mı yağ da iş görüyordur sanırım çevremdeki çoğu kişi yağ kullanmış hem de doğal en azından. Badem yağı, hindistan cevizi vs.
bu ürünün içeriğinde retinyl palmitate, solvent, paraffinum liquidum ve BHT var. hepsi kansorejen çok zararlı maddeler. FDA özellikle hamilelerin kullanımının riskli olduğunu belirtmiş. sizin derinizden emilip bebeğe geçecek bi ürün olduğu için hamilelikte temiz içeriğe çok dikkat edin derim.Eee kız tüylenme yapmasın onlar zaten tüylüyümŞu nasıl Bio-Oil Çatlak Yağı Cilt Bakım Yağı 125 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol ?? Bilgisi olan var mı ki ?
Bende günlerin verdiği yorgunluk uykusuzlukla gece 5 te beşikten alıp emzirirken düşürmüştüm yereilk zamanlar uykusuzluktan okadar şaşkın hallerimiz oluyor ki :) resmen bebekle bütünleşiyorsun, benim bir kere kucagımdaymıs unutmusum, nerde diye bir paniklemiştim
Çatlak için krem ne kadar erken o kadar iyi canım, oğlum da hiç çaylak olmadı. Cok erken başladım ben kreme annemin vücudu çok çatlamisti ondan korktum açıkçası, vaselin krem var onu kullandım. Aklima geldiğinde gittim geldim sürdüm.Yağı ne zamandan itibaren kullanmak gerekiyor canım. Şimdi mi başlamalıyız
Bir de bebek yanında yokken acıkınca süt akması var, göğsün sizlayipDoğru ama gerçekten biliyor musun? Mesela bebeğini gördüğün anda memen sızlıyor deli gibi. Sesini duyduğunda falan.. çok ilginç ve harika
Ben vazelin kullandım canım oğlumdayken, hiç çatlak yokBende bi konu açayım catlamamak icin bi tavsiyeniz var mi krem yağ masaj gibi. Piyasada fazla cesit var seçmek zor oluyo. Bide ben cok kuru ciltliyimhele kışın
Ben başlıyorum bu hafta, dalin vazelin kremini aldım.Kızlar çatlak için krem yağ vs. kaçıncı ayda başlayacaksınız?
Azıcık gözünüzü mü korkutuyoruz ne?Valla kızlar öyle bir anlatiyorsunuz ki
İlk gebeliği olanlar yani
biz şaşkınlıkla takip ediyoruz
Evet yaaaÇatlak için krem ne kadar erken o kadar iyi canım, oğlum da hiç çaylak olmadı. Cok erken başladım ben kreme annemin vücudu çok çatlamisti ondan korktum açıkçası, vaselin krem var onu kullandım. Aklima geldiğinde gittim geldim sürdüm.
Bir de bebek yanında yokken acıkınca süt akması var, göğsün sizlayip
Ben vazelin kullandım canım oğlumdayken, hiç çatlak yok
Ben başlıyorum bu hafta, dalin vazelin kremini aldım.
Daha 1 kilo aldim ve dun dizlerimin catladigini farkettim. Cunku benim cildim de asiri kuru. Karnimin altinda da catlaklar vat, ilk hamileligimde olmadigini dusunuyorum. Bio oil catlak yagi aldim bugun. Bakalim etkili olacak miBende bi konu açayım catlamamak icin bi tavsiyeniz var mi krem yağ masaj gibi. Piyasada fazla cesit var seçmek zor oluyo. Bide ben cok kuru ciltliyimhele kışın
Bio oilin sari renkli olani temiz icerikli diye biliyorumBunun genetik olduğunu söylüyorlar hamile kaldığından itibaren yağlanıp çatlayan da var hiç yağ sürmeyip çatlamayan daen çok önerilen bio oil piyasada ama içeriği kötü ben tercih etmezdim onun yerine temiz içerikli bebek yağlarından kullanabilirsin, iva natura ve babydream organik yağı öneririm bu konuda içeriği temiz ürünler gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
Kızlar bu da benim minnoş geçen hafta gitmiştim 8+6 daneye benzettiniz kız, erkek tahmini olan
Görsel olarak ekliyorum linki de bırakıyorum Bebek karyolasıLink görsel atabilme imkanınız varsa bakalım bizde :)
İki kız diyorum ben de şöyle iki kuyruklu pamuk pembiş yanaklı iki güzel kızahahaamiinn amin inşallah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun 2 kız tahmini gelince en çok eşim seviniyor. 2 erkek olursa ev koğuş gibi olur yaşanmaz daha burada diyor
tabii bunlar işin şakası önce sağlıklı hayırlı evlatlar. ama tahminleri almak çok keyifli ve heyecanlı
her cocuk aynı olmuyor canım, kimi çocuk uykuyu seviyor umarım seninki de onlardan olur :) bir de uyku egitimi şart bana kalırsa, ben 5 aylıkken baslamıstım, düzenli uyku olunca gece uykusu da daha verimli oluyor, zamanı gelince konusuruz :)
Canım onun içeriği temiz değil diyorlar, ben ilk hamileliğimde vazelin kullandım, dalin vazelin di. Markette gördüm gene aldım aynısını kullanacağım doğuma kadarDaha 1 kilo aldim ve dun dizlerimin catladigini farkettim. Cunku benim cildim de asiri kuru. Karnimin altinda da catlaklar vat, ilk hamileligimde olmadigini dusunuyorum. Bio oil catlak yagi aldim bugun. Bakalim etkili olacak mi
sarı renkli olanı görmedim onun içeriğini bilmiyorum canımBio oilin sari renkli olani temiz icerikli diye biliyorum
hiç farketmez ama merakta ediyor insanBen sana erkek diyorum