2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzucum şimdi çıktık doktordan benim bebişimin de kalbi atıyor çok şükür. Doktorum dinletmedi zararlı olduğunu söyledi seninki gibi.Ama kalbi atıyor herşey yolunda. Çok duygusalım şu an
Maşallah Çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah
Bende aile hekimliğime geldim kan testlerimi veriyorum

Evet benim de ilk haftalar çok çıkıyordum o yüzden tuhaf geldi. Çünkü rahim büyüdükçe baskı yapması Lazı. Aslında

oldu oldu başardın :) inşallah liste çok faydalı olacak herkes için kafa karışıklığını giderecek :) sen tabi 3 üz olduğu için 3 le çarp

Evet ya kızımdan kalanları da incelemem lazım belki azalır biraz ama çoğu şey 3 katı şeklinde gelişecek mesela sizde mama sandalyesi 1 bende 3 olmalı kızımın 1 tane var kaldırmıştım onu cikartcam derken 2 yazcam karşısına yatak işi aşırı karışık ama onu çözemedim henüz bakalım

Oldu oldu, kizlar listedeki eksikleri hep beraber ekleme yaparak tamamlayalım son güncel hale getirelim

Kamerayı da eklemişsiniz benim ekleyeceğim bir şey kalmadı

Canın bu sağlık ocağının ücretsiz yaptığı tarayicilik testinin aynisi. Bebekte sma geni var mı yok mu sadece amniyosentez ile belli oluyormuş.
Evet canım bakalım önce elimin yaptırmasını istediler o yaptırsın yaptırabilirse sonrasında ben de yaptıracağım ama kadın korkuttu gözümü 4/5 ay da geliyor dedi bende çok daha etken geldiğini söyledim hatta en geç 1 ay sürüyormuş dedim ben hiç Ocak ayından beri 1 ayda çıkan sonuç görmedim dedi hep 4/5 ayı bulmuş.

Piyasadaki tüm urunleri bilmem ama ben yenilebilir hindistan cevizi yağından çok memnun kaldım. Her yerime sürdüm hem cildim ışıl ışıl yumuşacık oldu hemde hiç catlamadim
Bende hindistan cevizi yağı aldım dün canım çoğu kişi onu öneriyor

Kız hiç boş yere para verme aile hekimiyle anlassin esin zaten çıkıyor 2 haftaya

senin sürecin x3 heyecanlı çift yumurta mıydı tek mi, instagramda bi video görmüştüm üçüzleri karıştırmamak için renkli ojeyle tırnaklarına işaret koyuyorlardı

Evet benim de ilk haftalar çok çıkıyordum o yüzden tuhaf geldi. Çünkü rahim büyüdükçe baskı yapması Lazı. Aslında
Benim su içtiğim zamanlar azaldı bir ara şimdi sı içemiyorum kAç gündür yine çok çabuk sıkışıyorum CNm sıkma kendini sakın canım.

Canın bu sağlık ocağının ücretsiz yaptığı tarayicilik testinin aynisi. Bebekte sma geni var mı yok mu sadece amniyosentez ile belli oluyormuş.
Şimdi bu testte sadece ebeveynlerden birinde böyle bir gen var mı ona bakılıyor. Ki sma olabilmesi için çocukta iki ebeveynin de sma genini tasiyor olması gerekiyor. Kişiler tasimiyorsa amniyosentez gibi bir şeyi yaptırmaya gerek yok bence

Tedavisi de Türkiye’de yok dışardan geliyor ilaçları ve çok pahalı ben ismini söylemek istemiyorum benim en yakın arkadaşlarımdan birisi sürekli sma lı çocuklar için konser veriyor. Ailelerle konulup görüşüyoruz hep insanlar diyor ki artık dilenmeye başladık. Öyle üzüldüm anlatamam size birde yüz yüze dinleyin o aileleri. Allah yardımcısı olsun hepsinin rabbim kimseye göstermesin inşallah

Evet bende onu dedim zaten bebekteki sma geni sadece amniyosentezle bakılıyor. Anne veya baba negatifse gerek yok. Ebeveynler pozitif se çocuk sma da olabilir olmayada bilir

Cnm düşünüyorsan testi 12.haftaya kadar yaptirmaniz gerekli . Bana ilk sağlık öyle demisti.

Kız hiç boş yere para verme aile hekimiyle anlassin esin zaten çıkıyor 2 haftaya
Eşimden haber bekliyorum canım şimdi bi araştıracak uğraşmayı sevmiyor o randevudur bilmem nedir git gel yapamam diyor. O da sağlık sektöründeuygun ayarlarsam yaparız dedi bakalım

Evet yani insanlar para toplayıp çocukları sağlığına kavuşsun diye neler yaşıyorlar ben çok ama çok üzülüyorum. Elimden ne geliyorsa her ay yardım etmeye çalışıyorum az da olsa... çok yüksek paralar ya... Devlette destek çıkmıyor bu çocuklara aileler tek başında. Çok ama çok üzücü

Cnm düşünüyorsan testi 12.haftaya kadar yaptirmaniz gerekli . Bana ilk sağlık öyle demisti.
Evet canım haftaya 12.haftama girmiş olacağım fetal DNA testini de bu cuma yaptıracağım büyük ihtimalle onu da bu hafta bir şekilde halledeceğiz

Valla artık çok yoruldum sürekli endişe etmekten. Bir an önce 4-5 aya girsek içim biraz rahatlayacak gibi
Ah cnm ah sorma bende öyleyim 4/5 ay dolsun da artık düşük risklerinden bahsetmeyelim diyorum hep. Rabbim gönlümüze göre olanını versin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…