Zaten genelde kız reyonu 15 sıra.. Erkek reyonu 3 sıra falanHastane çıkışlarına baktım o kadar tatlılar ki insan almamak için kendini zor tutuyorama gözüm sürekli kız elbiselerine kayıyor onları daha çok beğeniyorum bakalım cinsiyet ne olcak heyecanla bekliyorum.. en güzeli bebiş alışverişi olcak güzel günler olsun inşallah
Evet canım sorma çok zor olacak ama allahtan annem yanımda ona gönül rahatlığı ile emanet edebileceğim, bi aksilik çıkmazsa 37 ye kadar çalışırım diyorum masabaşı iş zaten bakalım zaman neler gösterecek :)Ben doğum izni ile işten ayrılıp bir daha dönmemiştim. 14 ay sonra tekrar başlamıştım. Şimdi dediğin gibi 4 ay. Öncesinde kullanmazsan işte biraz uzuyor falan bir kaç hafta.. Hiç düşünmek istemiyorum.. Bir de biliyorum yani, insan oncacık bebeciği bırakıp gitmekte nasıl zorlanır. Süt kuzusu oluyorlar daha... Sürekli sürekli emmek isterdi.. Asla yanımdan ayıramazdım. Allah hepimize yardım etsin. Şükür bari evin yakınmış senin. Sağlıkla gelsinler de.. Güzel şeyler düşünmek istiyorum. İnşallah kolaylıkla hallolur hepsi
Valla başa gelen de çekiliyor ama :) Çalışmaya başlayınca sıkıntı olur, ha şimdi çalışmaya başlarım ha şimdi.. Sonra alıştıramam vs diye diye, baktık şartlar da uygun, ayırdık odayı 7 aylık. Saat başı da kalktık.. Napıcan.. mecburi ana gücüOdaya gidecek halin olmayacak tatlımyatağının yanından ayıramayacaksın çünkü resmen uykunda alacaksın onu ve emmeleri 30-45 dk sürdüğü için uyumaya da devam edeceksin benim oğlum da çok uykusuzdu, 2 saat deliksiz uyusam bayram ediyordum. Bazen ağlıyordu, göğsüme tıpışlıyordum uykumda, çocuk ağlamaya devam ediyordu aaaa bi bakıyodum çocuk göğsümde değil otomatiğe bağlamışım
Maşallah canım şanslısın yineEvet canım sorma çok zor olacak ama allahtan annem yanımda ona gönül rahatlığı ile emanet edebileceğim, bi aksilik çıkmazsa 37 ye kadar çalışırım diyorum masabaşı iş zaten bakalım zaman neler gösterecek :)
Bizde neredeyse her hafta herşeye zam geldiği için erkenden almayı düşünüyoruzBizde araba ve yatak beşik öyle büyük şeyleri araştırıyoruz bugün Bi kaç biyer gezdik hatta eşimle fikir edinmek için bakalım daha erken mi acaba diyede içimden düşünüyorum sonra diyorumki malum fiyatlar günden güne artıyor
Bende bundan almayı düşünüyorum e bebekte böyle görmğştğkKızlar ben kızıma hiç besik almadım. Direk karyola aldım. 80×140 . Anne yani olarak kullanıyorum.sallanma özelliği de var. Uzun bir süre daha kullanırım gibi duruyoryan kanadını kullanıyordum son birkaç aydır komple çıkarttık. Ayak başlık tekerleklerin de çıkarttık aynı zamanda. Sarkmaya, kendi tırmanmaya başlayınca en sadece hale getirdik. Orta kademede tutuyorum, alt ayaklar da cikinca yüksekliği yatak hizasında aşağıya geldi. orda uyuyor done done yanima gelme ihtimali kalmadı bu sayede. Sabahları da ayaklarıyla yataktan uzaklaştırıp yere kendi iniyor tekerlekleri çıkartmamin bir diğer sebebi de kolay kaymasını engellemek tekerlek sabitleyici olsa da şimdiye göre daha kolay kayıyordu. Oda ayırmaya karar verdiğimde yan kanadını takip yataktan biraz uzaklastiracagim önce sonra oda değişikliği yaparım diye düşünüyorum. Bu 70×130 bendeki 80x150 mi 80× 140 olan mı neydi.
HoşgeldinRheaa merhaba muhtemelen bende Mart annesi olacağım şuan bebek doğum tarihi 5 nisan gösteriyor ama Mart sonu da doğabilir. Yaş:26 bat.29.06.2022 ilk çocuğum olacak. Kilo:56 Hepimize sağlıklı gebelikler dilerim geçen
İnş hepimizin keseyi geçen hafta gördüm inş bu hafta kalp atışı iÇin gideceğizHoşgeldinHayırlı olsun.. Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
Ben de yarın gideceğim kalp atışı için. İnşallah sağlıkla duyar da rahatlarızİnş hepimizin keseyi geçen hafta gördüm inş bu hafta kalp atışı iÇin gideceğiz
Link görsel atabilme imkanınız varsa bakalım bizde :)Bizde neredeyse her hafta herşeye zam geldiği için erkenden almayı düşünüyoruz
Bende bundan almayı düşünüyorum e bebekte böyle görmğştğk
çok şükür canımMaşallah canım şanslısın yineBenim annem başka şehirde.. Kayınvalidenin yaşı var bakamaz. Bakıcı gerekecek daha minicikken.. O yüzden çok düşündük 2.yi. İnşallah nasibi iyi olur... Bir yolunu buluruz inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
ahahaAy ben de kaçırmışım bunu :) Sağlıkla gelsinler.. Bereket mutluluk getirsinler canım( 2 kız mı geliyor acaba..? :) Öyle bir içimden geçti)
öğle araları gidebilecek olman cok büyük şans canım emzirme açısından. süt iznini bizim isyeri birleştiriyor, galiba normalde yasakmış ama bizim işimize geliyor, yaklasık 1.5 ay ekleniyor 4 aya, biraz da yıllık izin kullanınca 6 aya tamamlıyorsun annelik iznini. bazı arkadaslar da mesela süt izinlerini haftalık birleştiriyor, cuma günleri izin olarak kullanıyor. sizde hiçbir şekilde birleştirmiyorlarmıoyy ne güzel 14 ay benim iznim 4 ay malesef ve yerime bakacakta hiç kimse yokişyerim evime çok yakın öğle araları gitmeyi düşünüyorum bir de süt iznimi kullanır 1 saat erken çıkarım artık bi şekilde ayarlıcaz
birleştirirler canım konuşursam aslında ama daha hiç o kadar detaylı düşünmemiştim 1,5 ay uzatmak mantıklı geldi şuan 20 gün de senelik iznim olacak 2 ay oluröğle araları gidebilecek olman cok büyük şans canım emzirme açısından. süt iznini bizim isyeri birleştiriyor, galiba normalde yasakmış ama bizim işimize geliyor, yaklasık 1.5 ay ekleniyor 4 aya, biraz da yıllık izin kullanınca 6 aya tamamlıyorsun annelik iznini. bazı arkadaslar da mesela süt izinlerini haftalık birleştiriyor, cuma günleri izin olarak kullanıyor. sizde hiçbir şekilde birleştirmiyorlarmı
ilk zamanlar uykusuzluktan okadar şaşkın hallerimiz oluyor ki :) resmen bebekle bütünleşiyorsun, benim bir kere kucagımdaymıs unutmusum, nerde diye bir paniklemiştimOdaya gidecek halin olmayacak tatlımyatağının yanından ayıramayacaksın çünkü resmen uykunda alacaksın onu ve emmeleri 30-45 dk sürdüğü için uyumaya da devam edeceksin benim oğlum da çok uykusuzdu, 2 saat deliksiz uyusam bayram ediyordum. Bazen ağlıyordu, göğsüme tıpışlıyordum uykumda, çocuk ağlamaya devam ediyordu aaaa bi bakıyodum çocuk göğsümde değil otomatiğe bağlamışım
senin sürecin x3 heyecanlı çift yumurta mıydı tek mi, instagramda bi video görmüştüm üçüzleri karıştırmamak için renkli ojeyle tırnaklarına işaret koyuyorlardı
Ay Allah yardımcınız olsun canım yaa :) Birini bulsan 2. nerden bulcan, 2.yi bulsan 3.yü :) İnşallah Allah güç kuvvet bereket versin.. Sağlık versin.. İşler su gibi kolayca aksın gitsin hallolsun
2 Kız 1 erkek diye geçti içimden senin :) ayrı yumurtalarsa iyi ya karıştırmazsınBenimkiler 3 ayrı kesede şuan hepsi ayrı yumurtadan olmuş öyle dedi doktorum
Bende cinli bir abi var ona bakıyorum her sabah kızlarının saçını 1 2 3 tane tokatla topluyo sanirim o da karışmaması için ben ne yapacağım bakalım
Tatlım bebek anneyi yönlendiriyor. Biz ne desek ne planlasak boşValla başa gelen de çekiliyor ama :) Çalışmaya başlayınca sıkıntı olur, ha şimdi çalışmaya başlarım ha şimdi.. Sonra alıştıramam vs diye diye, baktık şartlar da uygun, ayırdık odayı 7 aylık. Saat başı da kalktık.. Napıcan.. mecburi ana gücü