2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kesinlikle öyle canım Allah yardımcıları olsun biz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz keşke daha fazlasını yapabilsek elimden gelse ilacı üzerdir ücretsiz dağıtırdım smalı hastalara keşke diyorum hep ama olmuyor işte. Neyse aklımızdan çıkartalım şimdi yine kafama takacağım zaten çok duygusalız bu süreçte kendimizi üzmeyecek şeylerden bahsedelim hep artık

Kızlar çatlak için krem yağ vs. kaçıncı ayda başlayacaksınız?
Ben hiç çatlamadım kızımda sadece bebek yağı kullandım vücuduma başka hiç. Bişi almadım 2 günde 1 duş alıyordum duştan duşa sürüyordum çok şükür çatlağım hiç olmadı birde çoo iyi bir cildiye uzmanı vardı çalıştığım yerde ne yaparsanız yapın vücut esnek değilse çatlar demişti. Yapıyla alakalıymış tamamen kızlar…

İnşallah Sağlıklı hayırlı haberler alırsın kuzum bende bakim ikili tarama yapim doktor yaptır derse ona göre yaptırırım inşallah gerek kalmaz sağlıklı hayırlı yavrularımız olur

İnşallah Sağlıklı hayırlı haberler alırsın kuzum bende bakim ikili tarama yapim doktor yaptır derse ona göre yaptırırım inşallah gerek kalmaz sağlıklı hayırlı yavrularımız olur
Amin canım inşallah gerek kalmaz bebişleri saglıkla kucagımıza alırız inşallah

Selam kızlar
haydi 12.haftalik olunca bebislerimizdeki gelisimlere bir bakalım eski haftalari daha önce eklemiştim.. en alta alıntı yapıyorum merak edenler tıklayıp bakabilir
7. Hafta ile 11. Hafta paylaşılmıştı daha önce

12. Hafta
Emme hareketleri: Bebeğiniz art yumruğunu açıp kapatma ve emme hareketleri yapma becerisine sahip.
Organ gelişimi: Mide ,karaciğer, pankreas ve bağırsaklar gibi tüm organlar son şekillerine gelecek şekilde gelişiyor.
Akciğer: bebeğinizin akciğerleri amniyotik sıvı ile nefes alma pratiği yapıyor. Akciğerleri doğuma kadar oksijen solunumu yapmayacak.

oldun mu muayene ?
oldum şimdi çok şükür bi sıkıntı yok rahim ağzında açılma da görünmüyor, kanama alanı kapanmış görünüyor dedi. sanırım kahve lekelenmem büyümeden kaynaklı oluyor benim. kırmızı olan da bugün tuvalette biraz zorlanmıştım belki de o sebepten oldu. ama kalpleri, büyümeleri ve rahim ağzı iyi sorun yok dedi. çok şükür.

Canım ikiz miydi senin kalpleri falan demişsin merak ettim

Peki 7 aydan sonra gece uyanmaları nasıl oluyordu canım ?
Çok sık uyanıyordu canım.. Uykudan çok çektik biz. Hala da hiç sevmez uyumayı maks 2 saatte bir :/ daha sık da olabiliyordu.. ama katlandım alışsın diye. Bilinçlenmeye başladıktan sonra bu sefer yattığı odadan başka bir yerde uyumak istemiyor falan.. Onu keşfettim. Düşündüm şimdi aldım aldım, yoksa daha zor olacak diye.. Tabi herkesin tercihi.. Odası da hazırdı zaten. Hemen yan odamız tabi. Çocuk telsizlerinden almıştık biz de en baştan beri. Zaten ona ihtiyaç duymadan da duyuyorsun sesi ama garanti olsun diye.. Hatta bu sefer kameralılardan alabilirim imkan olursa.

Çok şükür çok sevindim canım evet büyümeden kaynaklı kanama alanın yoksa hiç korkma

ben çalıştığım için 2 saatte bir kalkıp odaya gitsem heralde kafayı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…