- 24 Haziran 2022
- 205
- 397
Teşekkür ederim canım Bebiş sağlıklı olsunda her ağrıya katlanırımÇok geçmiş olsun canım. Dikkat et bebişe ve kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Bebiş sağlıklı olsunda her ağrıya katlanırımÇok geçmiş olsun canım. Dikkat et bebişe ve kendine
Birazda sizin tercihiniz mesela benim mart in başı ama şubat sonu da olabilir orası kısmet birazcık mart anneleri olsakta şubatta başlayacak doğumlar tüm bebisler 40 haftayı beklemiyor malesefMart miyim nisan miyim bilemedim ay sonu olunca
Akıntı normal ben 10. Haftadayım azaldı ama hala geliyor ara ara. Suyu çok içmeye calisin ama büyük bardak yanınıza alın her fırsatta için. Bebek için çok iyi. Allah nasip etsin inşallah emzirirken de su çok önemli aklınızda olsun şimdiden alışın bol suyaEvet acildeki doktorda hamilelikte oluyor dedi. Yanma olmuyor ama benim akıntım oluyor sürekli. İlk haftalarda hiç olmuyodu 6 dan sonra başladı kendi doktorumda 3 litre su iç günde dedi ama ben içemiyorum en fazla 1 ve ya 1.5
Mart olanlarda Nisan olabilir. Benim ilkim hazirandi, temmuzda dogdu. Gunu gecince cilgin egzersizler yaptim gene dogmadi ve sonunda suni sanci ile .. suni sanci da etki etmeyince doktor ben biliyorum sana yapacagimi dedi, patlatti keseyi mecbur geldiBirazda sizin tercihiniz mesela benim mart in başı ama şubat sonu da olabilir orası kısmet birazcık mart anneleri olsakta şubatta başlayacak doğumlar tüm bebisler 40 haftayı beklemiyor malesef
Yani o kadar su içiyorum ki hortum bagliycam kendime. Icim yanıyor arkadas nasıl bir şey bu.Akıntı normal ben 10. Haftadayım azaldı ama hala geliyor ara ara. Suyu çok içmeye calisin ama büyük bardak yanınıza alın her fırsatta için. Bebek için çok iyi. Allah nasip etsin inşallah emzirirken de su çok önemli aklınızda olsun şimdiden alışın bol suya
tekrar geçmiş olsun, Allahım sifanızı versin.
Hahhahaah bebişin dilinden doktor anlamış evet ya illa 40 haftada doğacak değil ya. 42 olan var 32 olan var. bebisler bakalım ne zaman teşrif edecekler..Mart olanlarda Nisan olabilir. Benim ilkim hazirandi, temmuzda dogdu. Gunu gecince cilgin egzersizler yaptim gene dogmadi ve sonunda suni sanci ile .. suni sanci da etki etmeyince doktor ben biliyorum sana yapacagimi dedi, patlatti keseyi mecbur geldi
Ay 32 olmasin da 42 olsun... Erken dogum cok zor! Allah im insallah bu grupta kimse yasamasin, biz de duymiyalim keske kimse yasamasin ama maalesef gercek bu bazilari erken geliyorHahhahaah bebişin dilinden doktor anlamış evet ya illa 40 haftada doğacak değil ya. 42 olan var 32 olan var. bebisler bakalım ne zaman teşrif edecekler..
Bizim de ben balık, bebişte şimdilik balık görünüyorBizde balık anne balık çocuk olacak
Canim önemli olan sağlığı yerinde olsun da ama hepsi hayatin gerçekleri. yaşanmaması tabikide temennimiz ama bu durum bizlerin elinde değil malesef.Ay 32 olmasin da 42 olsun... Erken dogum cok zor! Allah im insallah bu grupta kimse yasamasin, biz de duymiyalim keske kimse yasamasin ama maalesef gercek bu bazilari erken geliyor
Evet evet sağlıcakla gelsinler de mart nisan farketmez hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallahBirazda sizin tercihiniz mesela benim mart in başı ama şubat sonu da olabilir orası kısmet birazcık mart anneleri olsakta şubatta başlayacak doğumlar tüm bebisler 40 haftayı beklemiyor malesef
bakalım bebis çok çok erken gelmeye niyetlenmesse her türlü balıkBizim de ben balık, bebişte şimdilik balık görünüyor
Bence paylaşın benim de aklımda hiç bişey yokKızlar alışverişlere ne zaman başlayacaksınız? Tecrübeli annelere sorum mart bebesine yenidoğan ne almak lazım ne kadar almak lazım? Kimi yenidoğan çok alma hemen büyüyor diyor, kimi aldıklarım az geldi daha sonra tekrar aldım diyor. Ben kendimce bi liste yaptım ama yeterli mi yetersiz mi emin olamıyorum isterseniz listeyi sizle de paylaşabilirim.
Kuzum evet yenidoğan sadece 1 ay giyebilecek çoğunu ama aynı zamanda çok dışarı taşırmalar olabilir e kusmalar olabilir, dolayısıyla her gün 3-5 kez üst değişiyor. Tabii ki patikli zıbın al bolca uzun kollu. Atlet yerine kolsuz çıtçıtlı zıbın kullanacaksın, boy boy ondan al çok kullanılıyor. Paylaşsana listeni bizimle de. Kalp atışından sonra ben de ufak tefek birşeyler almaya başlayacağımKızlar alışverişlere ne zaman başlayacaksınız? Tecrübeli annelere sorum mart bebesine yenidoğan ne almak lazım ne kadar almak lazım? Kimi yenidoğan çok alma hemen büyüyor diyor, kimi aldıklarım az geldi daha sonra tekrar aldım diyor. Ben kendimce bi liste yaptım ama yeterli mi yetersiz mi emin olamıyorum isterseniz listeyi sizle de paylaşabilirim.
Bence 7.ay hazirlanabilir. Dogma ihtimali de oldugu icin hastane cantasi da 7.ayda hazir olmali. O cantayi da esinize cocugunuza artik kim varsa hastane cantam burda diye gostermek lazim, ani bir duruma hazirlik olur.Kızlar alışverişlere ne zaman başlayacaksınız? Tecrübeli annelere sorum mart bebesine yenidoğan ne almak lazım ne kadar almak lazım? Kimi yenidoğan çok alma hemen büyüyor diyor, kimi aldıklarım az geldi daha sonra tekrar aldım diyor. Ben kendimce bi liste yaptım ama yeterli mi yetersiz mi emin olamıyorum isterseniz listeyi sizle de paylaşabilirim.
Valla ben aylık aylık aldım azar azar. bı de sonrası yaz gerçekten abartmaya gerek yok bence. Bı de gerçekten çok hediye kıyafet geliyor deli gibi yani. Arkadaşım kendi aldiklarini giydirmeye fırsat bulamadı açıkçasıKızlar alışverişlere ne zaman başlayacaksınız? Tecrübeli annelere sorum mart bebesine yenidoğan ne almak lazım ne kadar almak lazım? Kimi yenidoğan çok alma hemen büyüyor diyor, kimi aldıklarım az geldi daha sonra tekrar aldım diyor. Ben kendimce bi liste yaptım ama yeterli mi yetersiz mi emin olamıyorum isterseniz listeyi sizle de paylaşabilirim.
İnşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın bende 3 hafta önce oldum bacaklarımın ağrısından duramadım mide bulantısı baş dönmesi ateş kusma hepsini yaşadım allahtan bacak ağrım 2/3 gün sürdü anneme ve kızıma sürekli masaj yaptırdım kramp şeklinde girdi hep ağrı. Çok geçmiş olsun canım dikkatli ol ben 2 gün hastanede kaldım tali bugüne kadarda hep serum taktırdımKızlar dünden beri çok halsizdim gecede ağrıdan uyuyamadım Bacaklarım, başım aşırı ağrıyodu boğazımda da iltihap vardı kesin covid oldum dedim Ben hiç covid olmadım aşıda olmadım çok korktuk acile gttik parol la serum taktılar. Crp 20 çıkmış bide Betaya da bakmışlar ben şok Bugün 8+1 beta 133829 çıkmış
Ben alışveriş yapmayacağım 6-7 li aylara geleyim o zaman kizimdan kalan tüm kıyafetleri kutulardan indirip ayrıştırma yapacağım ona gore bir kaç eşya alırım. Ama genel olarak lazım olduğunu düşündüğüm seyleri paylaşayım. Kıyafet ve diğer arac gereçler olarak... tamamen kendi tecrübelerim , diğer arkadaşlar da tecrubelerine göre fikir verirler zaten..Kızlar alışverişlere ne zaman başlayacaksınız? Tecrübeli annelere sorum mart bebesine yenidoğan ne almak lazım ne kadar almak lazım? Kimi yenidoğan çok alma hemen büyüyor diyor, kimi aldıklarım az geldi daha sonra tekrar aldım diyor. Ben kendimce bi liste yaptım ama yeterli mi yetersiz mi emin olamıyorum isterseniz listeyi sizle de paylaşabilirim.