2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet ya insanları darlamak da istemiyorum ama sürekli hadi hadi diye geziyorum dayanamıyorum yavaşlığa. Burcumun bu özelliğini bilmiyordum😂 Sence kova anne balık çocuk nasıl olacağız? Galiba çocuğa kullanacağımız iki cümleden biri şu olacak “hadi annecim” 😂
Bizde balık anne balık çocuk olacak 😇

Selam kızlar ya aklıma birşey takıldı sizinlede paylaşmak istedim bu haftalarda 10 ve 11 haftalarda yüzüstü yatmanın zararı var mıdır? Ben bazen yüzüstü yatıyorum uyku esnasında
Bende yatıyorum bi video izlemiştim 6 aya kadar yatma şeklinin önemli olmadığını fakat 6 aydan sonra sadece sırt üstü yatmamak şartı ile istediğin gibi sağa yada sola yatabileceğini söylemişti sırt üstü yatmamanın sebebi de kalbe giden damarlar mış ağırlık onlara baskı yapıp kan akışını etkiliyormuş

Son düzenleme:
Kızlar dünden beri çok halsizdim gecede ağrıdan uyuyamadım 🤦 Bacaklarım, başım aşırı ağrıyodu boğazımda da iltihap vardı kesin covid oldum dedim 🤦 Ben hiç covid olmadım aşıda olmadım çok korktuk acile gttik parol la serum taktılar. Crp 20 çıkmış bide Betaya da bakmışlar ben şok 😅 Bugün 8+1 beta 133829 çıkmış

Kızlar dünden beri çok halsizdim gecede ağrıdan uyuyamadım 🤦 Bacaklarım, başım aşırı ağrıyodu boğazımda da iltihap vardı kesin covid oldum dedim 🤦 Ben hiç covid olmadım aşıda olmadım çok korktuk acile gttik parol la serum taktılar. Crp 20 çıkmış bide Betaya da bakmışlar ben şok 😅 Bugün 8+1 beta 133829 çıkmış
Canım geçmiş olsun çok zor oluyor dikkat et kendine 🙏🏻

Enfeksiyon degeriniz yuksek mikrop kapmissiniz. gecmis olsun 😌

Canım geçmiş olsun çok zor oluyor dikkat et kendine 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım 🥺 çok korktuk bide benim aralıkta kemoterapilerim bittiği için hemen bütün sonuçlarıma bakıyolar ve de beni çok yoruyor böyle ağrılı süreçler damarlarım bile çok kötü durumda 😔 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲💜

Evet bana çok yüksek değil demişlerdi ama bakınca yüksek oldğunu gördüm 🥺 Çok teşekkür ederim 🌼
Hamilelikte bazen artıyor ama sebebini bulmak lazım. Tuvalete falan çıkarken yanma oluyor mu inşallah hafif bir idrar yolu enfeksiyonudur. Bol su tüketebilirsiniz 😊

Bence ilk aylar yemenin bir onemi yok ki drlar da oyle dio aslinda... Ne guzel kilo almamak... Sizin boyunuz kac? Bakalim sonunda kaca kadar gidecegiz? Benziyor durumlarimiz iletisimde kalmayi isterim :)

Bir de benim platese izin verdi. Ben haftaya gebe platesine basliyorum. Ilk dogumumda 4.ay izin vermisti doktor. Ve son dakikaya kadar yaptim. Cok guzel bir dogumum olmustu. Gercekten plates dogum icin bulunmaz nimet :)
Boyum 1.70 benim. Pilates maalesef benim ilk gebeliğim 16 haftalık düşükle sonuçlandığı için spor yapamıyorum. Sürekli düşük ve erken doğum riskim oluyor. Kimyasal gebeliği saymazsak bu benim 4. Gebeliğim ama ortada bi tane kızım var :)

Ben sekerli seylerden tiksindim. Asiri da yemiyorum. Ancak simdiden 2-3 kilo aldim :KK43:
Ilk gebeligimde 53 ile baslayip 73 ile doguma gitmistim. Bunda 56-57 ile basladim. Keske ilk 5 ay 60 ta kalsam. Suan 58-59 arasindayim 🙄
Bu arada senden sonra bende bugün gidip tartıldım 2kg almışım nasıl oldu bilmiyorum. Hiç bişey yemiyorum halbuki 😒 59 olmuşum bende

Çok teşekkür ederim canım 🥺 çok korktuk bide benim aralıkta kemoterapilerim bittiği için hemen bütün sonuçlarıma bakıyolar ve de beni çok yoruyor böyle ağrılı süreçler damarlarım bile çok kötü durumda 😔 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲💜
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et bebişe ve kendine 🌸

Kızlar bende gebe okuluna gitmeyi düşünüyorum. Gitmeyi düşünen var mı aranızda 😊

Allah kiziniza saglikli omur versin. Evet riskli spor yapmak, saglikla gelsinler sonra veririz 😌
Aynen öyle :) kızım kolik bi bebekti ben bir aya eski kiloma geri döndüm :) o yüzden kiloyu pek dert etmiyorum yeterki olumsuz bişey yaşamayayım. Hastane görmek istemiyorum artık yorgunum :)

Hamilelikte bazen artıyor ama sebebini bulmak lazım. Tuvalete falan çıkarken yanma oluyor mu inşallah hafif bir idrar yolu enfeksiyonudur. Bol su tüketebilirsiniz 😊
Evet acildeki doktorda hamilelikte oluyor dedi. Yanma olmuyor ama benim akıntım oluyor sürekli. İlk haftalarda hiç olmuyodu 6 dan sonra başladı 🤔 kendi doktorumda 3 litre su iç günde dedi ama ben içemiyorum en fazla 1 ve ya 1.5 🤷☺️

X