2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar ya aklıma birşey takıldı sizinlede paylaşmak istedim bu haftalarda 10 ve 11 haftalarda yüzüstü yatmanın zararı var mıdır? Ben bazen yüzüstü yatıyorum uyku esnasında
Bende hiç yatmazdım yüz üstü aksilik ya gebe kalınca yatmaya başladım canım ister istemez uyku esnasında dönüyorum

Tamamen yükselen burç ile alakalı canım, benin yükselenim kova ve asla tahammül yok tembelliğe, yavaş hareket etmeye. Hele karşımda biri yapılacak işi ağır ağır yaparsa beni kaşıntı basar.
Ahahha ben kovayım canım tam da dediğin gibi yavaş yapılan şeylere tahammülüm sıfır

Fal gibi bişey işte yaa eğlencesine o ramzide de vajinal mi sağda yoksa karından mı sağda falan diye değişiyor. Bilene sormak lazım çok karışık

Ayy ne güzel benim abim de bi o kadar plansız, umursamaz, gelişine yaşayan, 1 gün sonrasını düşünmeyen bi adam. Şimdi bi de yükselenlerden sonra yok ay burcu, güneş burcu falan çıktı. Atrolojiye hiç girmiyorum o yüzden

Bende hiç yatmazdım yüz üstü aksilik ya gebe kalınca yatmaya başladım canım ister istemez uyku esnasında dönüyorum
Walla aslında daha karnımız büyümedi daha rahim portakal büyüklüğünde bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim

Selam kızlar ya aklıma birşey takıldı sizinlede paylaşmak istedim bu haftalarda 10 ve 11 haftalarda yüzüstü yatmanın zararı var mıdır? Ben bazen yüzüstü yatıyorum uyku esnasında
Bi zararı olsa doktorlar mutlaka uyarırdı :) ben hep yüz üstü uyuyorum bi zararı olacağını sanmam bebek zaten rahmin içinde koruma altında

Tamamen yükselen burç ile alakalı canım, benin yükselenim kova ve asla tahammül yok tembelliğe, yavaş hareket etmeye. Hele karşımda biri yapılacak işi ağır ağır yaparsa beni kaşıntı basar.
Hıh aynı ben valla, uyuşukluğa tahammülüm yok, aceleciyim, sabırsızım. Birinin yavaş yemek yemesi bile sıkıntı veriyor bana kesinlikle başka etkenler vardır çünkü eşim de ben de koçuz ama tövbeler olsun alakamız yok

Oraları çoooook derya deniz canım biz ne kadar kova böyle balık şöyle desekte bebek kaderini kendi belirleyip doğacak istediği saatte gelecek o yüzden hiç düşünme, ben o yüzden zorunlu bi sağlık problemi olmadığı sürece sırf tarih güzel olsun vs. diye yapılan planlı sezeryana çok mesafeliyim sanki çocuğun kaderini tayin etmek gibi geliyor

Bi zararı olsa doktorlar mutlaka uyarırdı :) ben hep yüz üstü uyuyorum bi zararı olacağını sanmam bebek zaten rahmin içinde koruma altında
Haklısın canım işte çok pimpirikliyiz ne olur ne olmazO zaman yüzüstü uyumanın keyfini çıkartıyım

Ahahha ben kovayım canım tam da dediğin gibi yavaş yapılan şeylere tahammülüm sıfır
Evet ya insanları darlamak da istemiyorum ama sürekli hadi hadi diye geziyorum dayanamıyorum yavaşlığa. Burcumun bu özelliğini bilmiyordum Sence kova anne balık çocuk nasıl olacağız? Galiba çocuğa kullanacağımız iki cümleden biri şu olacak “hadi annecim”

Evet çok haklısın, bunlar işin gırgırı tabii. Ben de sırf özel tarihlere denk getirmek için yapılan doğumlara karşıyım, anne karnında 1 gün bile o kadar kıymetli ki her türlü gelişimi açısından..

Ahahahah aynen öyle Ay hiç bilmiyorum nası olacak gerçi evde iki balık olacak babasıda balık burcu mart doğumlu tahmini doğum tarihi babasıyla aynı gün gördüğü günden beri hayal kuruyor evladımız la aynı gün doğum günümüz diyo dedim tamam o güne denk getirir doğururum garibim bilmiyorki erkenden olabilir geçte olabilir

Seni rahatsız etmiyorsa yat canm sonra gobus büyüyünce istesende yatamıyorsun ben hamileyken hep diyordum doğum yapınca ilk isim yüzüstü yatmak olcak okadar özlemiştim

Kız ne tesadüf benim eşim de balık benim bebişin doğum tarihi de tam sınırda. Ultrasonda 5 gün önde görünüyor ve yumurtlama tarihime göre balık olur diyorum ama geç gelmek isterse Koç olacak. Balık olursa seninle baya dertleşiriz artık iki balığın arasında kalmış kova olarak

Seni rahatsız etmiyorsa yat canm sonra gobus büyüyünce istesende yatamıyorsun ben hamileyken hep diyordum doğum yapınca ilk isim yüzüstü yatmak olcak okadar özlemiştim
Evet ben de öyle çünkü ben bi tek yüzüstü yatınca uyukuya geçebiliyorum. O yüzden uyuyamazdım bi türlü. Şimdi bol bol öyle yatıyorum zaman varken

Ayy evet iki kova başbaşa verip dertleşiriz Ay tesadüfe bak sen

Yok canim. Ben ilkinde yatabildigiim kadar yatmıştım, bir gece yüz üstü yatarken bir tekme yedim içerden o zamana kadar yüz üstü yattım hep sonradan yan yatmaya alıştım. Bebek açısından bir sorun yok zaten o rahatsız olunca durumdan tekmeyle sizi uyarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…