Rusu ben de yeni duydumÇin bende tutmadı, hergün yeni bi takvim öğreniyorumrusu denemedim
Ben de 1 kilo verdim bakalımKızlar bugün 9+4 oldum şimdiye kadar 4 kilo vermişim sizde kilolar ne durumda aldınız mı? verdimizmi?
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBen gidiyorum yarın çok heyecanlıyım
Günaydın herkese
Kızlar bugün 9+4 oldum şimdiye kadar 4 kilo vermişim sizde kilolar ne durumda aldınız mı? verdimizmi?
Benim şuan 14 aylık bebeğim var . İlk hamileligimde çok mide bulantısı kusma yaşamıştım toplamda 7 kg almıştım bunda çok şükür bulantım yok simdeden 2 kg aldımAldım aldım ben de 4 kiloya yakın kilo aldım boğazımı tutamıyorum ki
Yok ya bildiğin kalınlaşmış akinti oluyo cunku islaklik var. Neyse persembe dr a gidecegim ona da bi danışırım sağol canimmBen de kullanıyorum fitil akıntım varken daha rahat oluyor akıntım yokken ben de kuruluk hissediyorum o daralma hissi kuruluk ile alakalı bence
Evet ya üzülüyorum bende inşallah çabuk geçer Bizim bı konsunun gelini evimden bide eşimden tiksindim annemde kalcam demişti çok saçma bulmuştum ama başa gelince insan anlıyorlar insanYaa geçen gün ben de tiksindim tövbe tövbe teması falan azalttım ne olacak böyle bilmiyorum
Kesinlikle ondandırEvet canım benim hafif bulantılarım vardı 6.haftadan sonra Covit oldum yüksek ateşle hastanede yattım 2 gün. Covitle beraber bulantılarım pik yaptı. Bugüne kadar da devam etti. O yüzden diyorum kesinlikle Covit olmamaya çalışın eşiniz çocuğunuz varsa onlsr da olursa maske takın yoksa size bakacak kimse yoksa daha kötü olursunuz benim 1 ayımı etkiledi
Gebelik şekerinden ben de çok korkuyorum ya, hamile kalmadan önce hafif insülin direncim vardı kilom normal olmasına rağmen ama çok stresli bi dönemdeydim o da sebep olabilir dediler beslenme yürüyüş ile düşürmüştüm şimdi heyecanla şeker yüklemesini bekliyorumÇünkü bende tatlı yedikçe canim tatliyi daha çok istiyordu. Gebelikte malesef şeker riskli bir durumama siz kendi durumunuza göre ayarlarınız
Takvimler tamamen sallamasyon ya zaten yüzde 50 olasılık var takvimin dediği çıksa bile takvimde öyle çıktığı için öyle olmuyor aslındaRusu ben de yeni duydumdaha dur ramzi teorisi, yok nub teorisi neleri denicez daha
Offf ya öyle bir anlattı ki canm çektiYaa bu durumlara ben çok üzülüyorum gerçekten. Benim de tam tersim hep yiyeyim hep yiyeyimcanım o kadar abuk subuk şeyler istiyor ki yani mesela dün koca bir tabak patates kizartttim yanına soğan salatası soğanı tuzla övüp içine acı ve baharat limon zeytinyağı , yanina da birkac dis cig sarimsak koyup yedim resmen. Yani insanın canı neden böyle garip kombinler ister anlamıyorum, insan hiç mi tiksinmez bir şeyden ya yok anacım yok....
Ya niye öyle oluyor acaba sanki ağzımda acı bir tat var sürekli tatlı olsun istiyorum ağzımÇünkü bende tatlı yedikçe canim tatliyi daha çok istiyordu. Gebelikte malesef şeker riskli bir durumama siz kendi durumunuza göre ayarlarınız
Ben de 9+3 oldum bugün kusma falan yok bende ama 2 kilo vermişim bunu da tatlı ve abur cubur yememeye bağlıyorum çünkü onun dışında tüm öğünlerime normal şekilde devam ediyorumKızlar bugün 9+4 oldum şimdiye kadar 4 kilo vermişim sizde kilolar ne durumda aldınız mı? verdimizmi?
Bende ilk aylarda çok veriyorum bulantım çok olduğu için bulantılar geçince istahta artıyor kilo alıyorum oğlumda 59 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğurdum kizimda 87 kilo ile kaldım 93 kiloyla doğurdum inşallah bunda çok almamBen sekerli seylerden tiksindim. Asiri da yemiyorum. Ancak simdiden 2-3 kilo aldim
Ilk gebeligimde 53 ile baslayip 73 ile doguma gitmistim. Bunda 56-57 ile basladim. Keske ilk 5 ay 60 ta kalsam. Suan 58-59 arasindayim
Maşallah canm ben yüksek kiloda olduğum için çok korkuyorum kilo almaya ama şuan bulantidan kilo veriyorumAldım aldım ben de 4 kiloya yakın kilo aldım boğazımı tutamıyorum ki
Mart sonu nisan başı gibi allahim inşallah kısmet ederseCanım sende mart annesi mi oluyorsun
Maşallah bir hafta var aramızda bulantım oluyormu canm senindeBen de bugün 10+4 oldum, 3 kilo vermişim.
Burç konusunda yükselen burç haritasındaki açılar hepsi çok etkili karakter oluşumunda. benim kız kardeşim de balık mesela dünyanın en pozitif insanı, herkesle hemen iletişim kurar, işinde de çok hırslı başarılıdır. Tuttuğunu koparır, hakkını arar. İşe girdikten 6 ay sonra terfi aldı mesela çok planlıdır her konudaYok değilkova burcu. Cool olması ordan geliyor bence normal doğumu balıktı aslında marta geliyordu ama 1 ay erken doğdu. Allah var balık olsun istemedim. Hem çok duygusal evet hem de (sen öylemisin bilmiyorum ama) etrafımdaki bütün balıklar çok tembel rahatına çok düşkün. Abim de öyle. Annem illallah ettiği için o bile balık olmasın diyordu
Maşallah canm ne güzel tutabiliyorsun kendini benimde bulantilar bı bitse düzene koycam kendimi hamile kalmadan önce çok dikkat ediyordum vitamini değerlerim hep güzeldi inşallah bebiş ondan istifade ediyordurBen de 9+3 oldum bugün kusma falan yok bende ama 2 kilo vermişim bunu da tatlı ve abur cubur yememeye bağlıyorum çünkü onun dışında tüm öğünlerime normal şekilde devam ediyorum
Bizim bi tanıdığımız da kocasından tiksinmişti 9 ay ayrı odalarda yattılarEvet ya üzülüyorum bende inşallah çabuk geçer Bizim bı konsunun gelini evimden bide eşimden tiksindim annemde kalcam demişti çok saçma bulmuştum ama başa gelince insan anlıyorlar insan
Aslında özellikle tutmuyorum canım, canım hiç istemiyor zaten gün içinde işte oluyorum aralarda ceviz, muz falan yiyorum akşam da yemekten sonra midem kendini kapatıyor sanki yiyecek olarak hiç bişey görmüyo gözüm yersem beni rahatsız edecek gibi geliyor o yüzden de yiyemiyorum ekstra şeylerMaşallah canm ne güzel tutabiliyorsun kendini benimde bulantilar bı bitse düzene koycam kendimi hamile kalmadan önce çok dikkat ediyordum vitamini değerlerim hep güzeldi inşallah bebiş ondan istifade ediyordur