2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de kullanıyorum fitil akıntım varken daha rahat oluyor akıntım yokken ben de kuruluk hissediyorum o daralma hissi kuruluk ile alakalı bence
Yok ya bildiğin kalınlaşmış akinti oluyo cunku islaklik var. Neyse persembe dr a gidecegim ona da bi danışırım sağol canimm

Yaa geçen gün ben de tiksindim tövbe tövbe teması falan azalttım ne olacak böyle bilmiyorum
Evet ya üzülüyorum bende inşallah çabuk geçer Bizim bı konsunun gelini evimden bide eşimden tiksindim annemde kalcam demişti çok saçma bulmuştum ama başa gelince insan anlıyorlar insan

Kesinlikle ondandır biz daha hiç yakalanmadık çok şükür hala da maske takmaya devam ediyoruz kalabalık ortamlara girmiyoruz kimseyle öpüşüp temas kurmuyoruz 4 doz aşılıyım 5. Haftadan sonra hatırlatma dozunu da olcam nasipse bebeğimi riske atmaktan korkuyorum
Çünkü bende tatlı yedikçe canim tatliyi daha çok istiyordu. Gebelikte malesef şeker riskli bir durum ama siz kendi durumunuza göre ayarlarınız
Gebelik şekerinden ben de çok korkuyorum ya, hamile kalmadan önce hafif insülin direncim vardı kilom normal olmasına rağmen ama çok stresli bi dönemdeydim o da sebep olabilir dediler beslenme yürüyüş ile düşürmüştüm şimdi heyecanla şeker yüklemesini bekliyorum
Rusu ben de yeni duydum daha dur ramzi teorisi, yok nub teorisi neleri denicez daha
Takvimler tamamen sallamasyon ya zaten yüzde 50 olasılık var takvimin dediği çıksa bile takvimde öyle çıktığı için öyle olmuyor aslında ama nub teorisi bence en iyisi bilimsel verilere dayandığı için nub u seviyorum ben, ramziyi de yeni öğrendim karından ultrasonda plasenta sağda ise kız, solda ise erkekmiş anlayan varsa hemen ultrason atayım

Offf ya öyle bir anlattı ki canm çekti ama yiyemiyorum çok sanlisin maşallah diyim senin yerinde olmayı çok isterdim

Çünkü bende tatlı yedikçe canim tatliyi daha çok istiyordu. Gebelikte malesef şeker riskli bir durum ama siz kendi durumunuza göre ayarlarınız
Ya niye öyle oluyor acaba sanki ağzımda acı bir tat var sürekli tatlı olsun istiyorum ağzım acaba ilaçlardan mı baktırdım Bi sıkıntı yoktu şekerde inşallah sonradan fırtlamaz çayı şekersiz içenlerdenim öyle dengelerim diye düşünüyorum ahahahah

Kızlar bugün 9+4 oldum şimdiye kadar 4 kilo vermişim sizde kilolar ne durumda aldınız mı? verdimizmi?
Ben de 9+3 oldum bugün kusma falan yok bende ama 2 kilo vermişim bunu da tatlı ve abur cubur yememeye bağlıyorum çünkü onun dışında tüm öğünlerime normal şekilde devam ediyorum

Ben sekerli seylerden tiksindim. Asiri da yemiyorum. Ancak simdiden 2-3 kilo aldim
Ilk gebeligimde 53 ile baslayip 73 ile doguma gitmistim. Bunda 56-57 ile basladim. Keske ilk 5 ay 60 ta kalsam. Suan 58-59 arasindayim
Bende ilk aylarda çok veriyorum bulantım çok olduğu için bulantılar geçince istahta artıyor kilo alıyorum oğlumda 59 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğurdum kizimda 87 kilo ile kaldım 93 kiloyla doğurdum inşallah bunda çok almam

Burç konusunda yükselen burç haritasındaki açılar hepsi çok etkili karakter oluşumunda. benim kız kardeşim de balık mesela dünyanın en pozitif insanı, herkesle hemen iletişim kurar, işinde de çok hırslı başarılıdır. Tuttuğunu koparır, hakkını arar. İşe girdikten 6 ay sonra terfi aldı mesela çok planlıdır her konuda

Ben de 9+3 oldum bugün kusma falan yok bende ama 2 kilo vermişim bunu da tatlı ve abur cubur yememeye bağlıyorum çünkü onun dışında tüm öğünlerime normal şekilde devam ediyorum
Maşallah canm ne güzel tutabiliyorsun kendini benimde bulantilar bı bitse düzene koycam kendimi hamile kalmadan önce çok dikkat ediyordum vitamini değerlerim hep güzeldi inşallah bebiş ondan istifade ediyordur

Maşallah canm ne güzel tutabiliyorsun kendini benimde bulantilar bı bitse düzene koycam kendimi hamile kalmadan önce çok dikkat ediyordum vitamini değerlerim hep güzeldi inşallah bebiş ondan istifade ediyordur
Aslında özellikle tutmuyorum canım, canım hiç istemiyor zaten gün içinde işte oluyorum aralarda ceviz, muz falan yiyorum akşam da yemekten sonra midem kendini kapatıyor sanki yiyecek olarak hiç bişey görmüyo gözüm yersem beni rahatsız edecek gibi geliyor o yüzden de yiyemiyorum ekstra şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…