- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
Benim babam da balık ama gördüğüm en çalışkan en disiplinli insandır. Ama eşim de balık ve gerçekten çok tembel çok seviyor yatmayı uyumayı falan. Çocuk da dededen çok babadan gen alıyor tabiBurç konusunda yükselen burç haritasındaki açılar hepsi çok etkili karakter oluşumunda. benim kız kardeşim de balık mesela dünyanın en pozitif insanı, herkesle hemen iletişim kurar, işinde de çok hırslı başarılıdır. Tuttuğunu koparır, hakkını arar. İşe girdikten 6 ay sonra terfi aldı mesela çok planlıdır her konuda
Şaşırmıyorum artık başıma gelmesinden korkuyorumBizim bi tanıdığımız da kocasından tiksinmişti 9 ay ayrı odalarda yattılar
Canım kesinlikle, dediğim gibi kova olup çok tembel olan da vardır astroloji tek bi veri ile asla ele alınmaz az çok ilgiliyim bu konuda yükselen burcu gezegenlerle konum açılar hepsi etkiliyor nasıl bi insan olacağımızı. Ben de ikizlerim yükselenim yengeç mesela. İkizler burcunun çoğu özelliğinin tam zıttıyım ama yengeçten aldığım çooook şey varBenim babam da balık ama gördüğüm en çalışkan en disiplinli insandır. Ama eşim de balık ve gerçekten çok tembel çok seviyor yatmayı uyumayı falan. Çocuk da dededen çok babadan gen alıyor tabiKovayım ben de hiç tahammülüm yok tembelliğe Balıklar tembel oluyor denince korktum şimdi ama burçlar karakterin çok küçük bir kısmı. Genelleme de yapmamak lazım
Canım hiç sorma annemi istiyorum diye sürekli ağlayasım geliyor. Hatta dün ciddi ciddi ağladım. Normalde de aşırı düşkünüm aileme. Evlenirken böyle hissetmedim ama şu an bebeğim olacak diye gerçekten ailemden kopmuş ve farklı bir aile kurmuş gibi hissediyorum. Tuhaf bi hüzün var içimde sürekli. Anne olacağım ama kendimi çocuk gibi hissediyorum gidip annemin yanında yaşamak istiyorum. Bu çok tuhaf bir psikoloji. Evlenmeden önce de yalnız yaşadım yıllarca hiç böyle hissetmemiştim. Eşimle bir sorunum da yok ama niye ailemin evinde olmak istiyorum bilmiyorum. O kadar içimde sıkıntı var ki yazarak ifade etmek de zor. Dün akşam eşim dayanamadı bi git annenleri gör falan dedi. Sanki bu kez de dönerken çok zorlanacağım diye gitmeye de korkuyorum. Sen yazınca dedim ki herhalde bunlar da hamilelik yüzünden oluyor. Umarım öyledir de ilerde geçer bu duygularım. İçimi döktüm kızlar karamsar şeyler yazmak istemezdim amaAilemi cokk özlüyorum duygusallık hat safhalarda acaba neden. Önceden de ozlerdim konuşurum geçerdi. Ama şimdi eksiklik var .birde ihtiyacım var belki manevi olarak ondan . Ağlıyorum bazen kendimce baş başa
Bence ilk aylar yemenin bir onemi yok ki drlar da oyle dio aslinda... Ne guzel kilo almamak... Sizin boyunuz kac? Bakalim sonunda kaca kadar gidecegiz? Benziyor durumlarimiz iletisimde kalmayi isterim :)Bende 56 ile başlayıp 76 ile doğum yapmıştım. Buna da 57 ile başladım ama hiç tartılmadım kilo aldığımı düşünmüyorum ama çünkü yemek yiyemiyorum. Sürekli midem aç gibi yiyince de midem bulanıyor
Vedalar da üzülüyordum zaten ama bu sefer daha kötü olacak gibi evet. Eksiklik hep vardı ama bu sefer başka duygusal yönden. Yada çok ilgi bekliyoruz bilmiyorum duygular tarifsizzzCanım hiç sorma annemi istiyorum diye sürekli ağlayasım geliyor. Hatta dün ciddi ciddi ağladım. Normalde de aşırı düşkünüm aileme. Evlenirken böyle hissetmedim ama şu an bebeğim olacak diye gerçekten ailemden kopmuş ve farklı bir aile kurmuş gibi hissediyorum. Tuhaf bi hüzün var içimde sürekli. Anne olacağım ama kendimi çocuk gibi hissediyorum gidip annemin yanında yaşamak istiyorum. Bu çok tuhaf bir psikoloji. Evlenmeden önce de yalnız yaşadım yıllarca hiç böyle hissetmemiştim. Eşimle bir sorunum da yok ama niye ailemin evinde olmak istiyorum bilmiyorum. O kadar içimde sıkıntı var ki yazarak ifade etmek de zor. Dün akşam eşim dayanamadı bi git annenleri gör falan dedi. Sanki bu kez de dönerken çok zorlanacağım diye gitmeye de korkuyorum. Sen yazınca dedim ki herhalde bunlar da hamilelik yüzünden oluyor. Umarım öyledir de ilerde geçer bu duygularım. İçimi döktüm kızlar karamsar şeyler yazmak istemezdim ama
Normal doğum yaptınız di mi? Ben de çok istiyorum normal doğum bu pilatesi de araştıracağım biBence ilk aylar yemenin bir onemi yok ki drlar da oyle dio aslinda... Ne guzel kilo almamak... Sizin boyunuz kac? Bakalim sonunda kaca kadar gidecegiz? Benziyor durumlarimiz iletisimde kalmayi isterim :)
Bir de benim platese izin verdi. Ben haftaya gebe platesine basliyorum. Ilk dogumumda 4.ay izin vermisti doktor. Ve son dakikaya kadar yaptim. Cok guzel bir dogumum olmustu. Gercekten plates dogum icin bulunmaz nimet :)
Maalesef canım kendimizi meşgul etmek lazım sanırım başka yöntem gelmiyor aklıma. Eylülde işlerim yoğunlaşınca rahatlarım diye umuyorum. Yukarıda kızlar yazmış eşinden uzaklaşan oluyor falan diye. Eşimden hiç soğukluk duymuyorum çok seviyorum ama nedense ailemin yanında olmak istiyorum deli gibi. Of çıksın aklımdan bu düşünceVedalar da üzülüyordum zaten ama bu sefer daha kötü olacak gibi evet. Eksiklik hep vardı ama bu sefer başka duygusal yönden. Yada çok ilgi bekliyoruz bilmiyorum duygular tarifsizzz
Evet. Cok kolay olmustu. Doktor ve ebeler hemen bir tane daha yap, Ne kadar guzel bir dogum yaptin falan demisti :) Doktor yataga almisti suni sanci takip, ben rica ettim, serum askisina alip yurumek istedim. Doktorum ebelerim beni rahat gorunce kahve yapip sohbet etmeye basladilar. Ben de kahveye eslik edemedim ama sohbete etmistim :) 3 saat 25 dk surdu. Ve ben bunu tamamen inanc, odaklanma, nefes ve platese bagliyorum... Herkese tavsiye ederimNormal doğum yaptınız di mi? Ben de çok istiyorum normal doğum bu pilatesi de araştıracağım bi
Ben de kilo almaktan korkuyorum fazla kilo almak da iyi değilmiş ama bu süreçte yapacak bir şey yok strese girmemek lazım.Maşallah canm ben yüksek kiloda olduğum için çok korkuyorum kilo almaya ama şuan bulantidan kilo veriyorum
Gebe pilatesini nerde yapıyorsunuz ? Özel eğitim veren yerler mi var ? Ben de başlamak istiyorum.Bence ilk aylar yemenin bir onemi yok ki drlar da oyle dio aslinda... Ne guzel kilo almamak... Sizin boyunuz kac? Bakalim sonunda kaca kadar gidecegiz? Benziyor durumlarimiz iletisimde kalmayi isterim :)
Bir de benim platese izin verdi. Ben haftaya gebe platesine basliyorum. Ilk dogumumda 4.ay izin vermisti doktor. Ve son dakikaya kadar yaptim. Cok guzel bir dogumum olmustu. Gercekten plates dogum icin bulunmaz nimet :)
Yaa ne güzel bayılıyorum böyle pozitif hikayelere mucize gibi bişey resmen ben de çok istiyorum o süreci yaşamak inşallah nasip olurEvet. Cok kolay olmustu. Doktor ve ebeler hemen bir tane daha yap, Ne kadar guzel bir dogum yaptin falan demisti :) Doktor yataga almisti suni sanci takip, ben rica ettim, serum askisina alip yurumek istedim. Doktorum ebelerim beni rahat gorunce kahve yapip sohbet etmeye basladilar. Ben de kahveye eslik edemedim ama sohbete etmistim :) 3 saat 25 dk surdu. Ve ben bunu tamamen inanc, odaklanma, nefes ve platese bagliyorum... Herkese tavsiye ederim
Tamamen yükselen burç ile alakalı canım, benin yükselenim kova ve asla tahammül yok tembelliğe, yavaş hareket etmeye. Hele karşımda biri yapılacak işi ağır ağır yaparsa beni kaşıntı basar.Yok değilkova burcu. Cool olması ordan geliyor bence normal doğumu balıktı aslında marta geliyordu ama 1 ay erken doğdu. Allah var balık olsun istemedim. Hem çok duygusal evet hem de (sen öylemisin bilmiyorum ama) etrafımdaki bütün balıklar çok tembel rahatına çok düşkün. Abim de öyle. Annem illallah ettiği için o bile balık olmasın diyordu
Oncesinde unlu ama suanda batmis bir spor salonuna gidiyordum :) sonra mantigini kaptim zaten Ebru Salli'nin gebeler icin CD'si vardi o donem. Onunla evde haftada 3 defa yaptim. Bence o yeterli olur. Oncesinde hic spor yapmayan biri icin uygun olmayabilir. Gunumuzde her yerde var artik (buyuk sehirlerde tabii), sansliyiz...Gebe pilatesini nerde yapıyorsunuz ? Özel eğitim veren yerler mi var ? Ben de başlamak istiyorum.
Ah canm gebelik sekerimde tek seker cikartsa keskeYa niye öyle oluyor acaba sanki ağzımda acı bir tat var sürekli tatlı olsun istiyorum ağzımacaba ilaçlardan mı baktırdım Bi sıkıntı yoktu şekerde inşallah sonradan fırtlamaz çayı şekersiz içenlerdenim öyle dengelerim diye düşünüyorum ahahahah
Hayırlısı olsun , mart anneleri için ilk sayfamızda listemiz var o yüzden sordum.Mart sonu nisan başı gibi allahim inşallah kısmet ederse
Maşallah bir hafta var aramızda bulantım oluyormu canm seninde
Aa çok geçmiş olsun canım benim. Vay be çoğu şeyden mahrum kalınıyor demekkiAh canm gebelik sekerimde tek seker cikartsa keskeben çok uzun zamandır hayatımdan tuz ve şekeri çıkarttım. Çikolata arada yiyorum onu da evde kendim yapıyorum
Gebelik sekerini , un, kızartma, yağ(yemegin icine tatli kasigiyla sayili koyabiliyorsun) , tatlı meyveler, bal,tahin pekmez, , tatlı kurutulmuş meyveler, kavrulmuş kuruyemisler , pirinc aklımda kalanlar. Bende tam diyetime başlamadım. İlkinde gebelik şekerim çıktığı için bu sefer erken diyete başlayacağım...