Bizde balık anne balık çocuk olacakEvet ya insanları darlamak da istemiyorum ama sürekli hadi hadi diye geziyorum dayanamıyorum yavaşlığa. Burcumun bu özelliğini bilmiyordumSence kova anne balık çocuk nasıl olacağız? Galiba çocuğa kullanacağımız iki cümleden biri şu olacak “hadi annecim”
Bende yatıyorum bi video izlemiştim 6 aya kadar yatma şeklinin önemli olmadığını fakat 6 aydan sonra sadece sırt üstü yatmamak şartı ile istediğin gibi sağa yada sola yatabileceğini söylemişti sırt üstü yatmamanın sebebi de kalbe giden damarlar mış ağırlık onlara baskı yapıp kan akışını etkiliyormuşSelam kızlar ya aklıma birşey takıldı sizinlede paylaşmak istedim bu haftalarda 10 ve 11 haftalarda yüzüstü yatmanın zararı var mıdır? Ben bazen yüzüstü yatıyorum uyku esnasında
Mart miyim nisan miyim bilemedim ay sonu oluncaHayırlısı olsun , mart anneleri için ilk sayfamızda listemiz var o yüzden sordum.
Aa hemen aldim teşekkür ediyorumKızlar ebebek internet alışverişine özel hamile günlüğü 1 TL, benim gibi sevenlere duyurulur
Evet bende hala oluyor doktorum doğuma kadar olacak bu tarz ağrılar normal rahim büyüyor dediKızlar 9 haftam bitti 10. Haftamdan gün alıyorum iki gündür adet olucakmış gibi hafif bir ağrı ve ara ara kasıklarda batma var sizdede bu durum oluyor mu
Canım geçmiş olsun çok zor oluyor dikkat et kendineKızlar dünden beri çok halsizdim gecede ağrıdan uyuyamadımBacaklarım, başım aşırı ağrıyodu boğazımda da iltihap vardı kesin covid oldum dedim Ben hiç covid olmadım aşıda olmadım çok korktuk acile gttik parol la serum taktılar. Crp 20 çıkmış bide Betaya da bakmışlar ben şok Bugün 8+1 beta 133829 çıkmış
Enfeksiyon degeriniz yuksek mikrop kapmissiniz. gecmis olsunKızlar dünden beri çok halsizdim gecede ağrıdan uyuyamadımBacaklarım, başım aşırı ağrıyodu boğazımda da iltihap vardı kesin covid oldum dedim Ben hiç covid olmadım aşıda olmadım çok korktuk acile gttik parol la serum taktılar. Crp 20 çıkmış bide Betaya da bakmışlar ben şok Bugün 8+1 beta 133829 çıkmış
Çok teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun çok zor oluyor dikkat et kendine
Evet bana çok yüksek değil demişlerdi ama bakınca yüksek oldğunu gördümEnfeksiyon degeriniz yuksek mikrop kapmissiniz. gecmis olsun
Hamilelikte bazen artıyor ama sebebini bulmak lazım. Tuvalete falan çıkarken yanma oluyor mu inşallah hafif bir idrar yolu enfeksiyonudur. Bol su tüketebilirsinizEvet bana çok yüksek değil demişlerdi ama bakınca yüksek oldğunu gördümÇok teşekkür ederim
Boyum 1.70 benim. Pilates maalesef benim ilk gebeliğim 16 haftalık düşükle sonuçlandığı için spor yapamıyorum. Sürekli düşük ve erken doğum riskim oluyor. Kimyasal gebeliği saymazsak bu benim 4. Gebeliğim ama ortada bi tane kızım var :)Bence ilk aylar yemenin bir onemi yok ki drlar da oyle dio aslinda... Ne guzel kilo almamak... Sizin boyunuz kac? Bakalim sonunda kaca kadar gidecegiz? Benziyor durumlarimiz iletisimde kalmayi isterim :)
Bir de benim platese izin verdi. Ben haftaya gebe platesine basliyorum. Ilk dogumumda 4.ay izin vermisti doktor. Ve son dakikaya kadar yaptim. Cok guzel bir dogumum olmustu. Gercekten plates dogum icin bulunmaz nimet :)
Bu arada senden sonra bende bugün gidip tartıldım 2kg almışım nasıl oldu bilmiyorum. Hiç bişey yemiyorum halbukiBen sekerli seylerden tiksindim. Asiri da yemiyorum. Ancak simdiden 2-3 kilo aldim
Ilk gebeligimde 53 ile baslayip 73 ile doguma gitmistim. Bunda 56-57 ile basladim. Keske ilk 5 ay 60 ta kalsam. Suan 58-59 arasindayim
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et bebişe ve kendineÇok teşekkür ederim canımçok korktuk bide benim aralıkta kemoterapilerim bittiği için hemen bütün sonuçlarıma bakıyolar ve de beni çok yoruyor böyle ağrılı süreçler damarlarım bile çok kötü durumda Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Allah kiziniza saglikli omur versin. Evet riskli spor yapmak, saglikla gelsinler sonra veririzBu arada senden sonra bende bugün gidip tartıldım 2kg almışım nasıl oldu bilmiyorum. Hiç bişey yemiyorum halbuki59 olmuşum bende
Aynen öyle :) kızım kolik bi bebekti ben bir aya eski kiloma geri döndüm :) o yüzden kiloyu pek dert etmiyorum yeterki olumsuz bişey yaşamayayım. Hastane görmek istemiyorum artık yorgunum :)Allah kiziniza saglikli omur versin. Evet riskli spor yapmak, saglikla gelsinler sonra veririz
Ben kızımda gitmiştim bunda da vaktim olursa gitmeyi düşünüyorum. Çocuk ikinci de olsa insan unutuyor bazı şeyleri :)Kızlar bende gebe okuluna gitmeyi düşünüyorum. Gitmeyi düşünen var mı aranızda
Evet acildeki doktorda hamilelikte oluyor dedi. Yanma olmuyor ama benim akıntım oluyor sürekli. İlk haftalarda hiç olmuyodu 6 dan sonra başladıHamilelikte bazen artıyor ama sebebini bulmak lazım. Tuvalete falan çıkarken yanma oluyor mu inşallah hafif bir idrar yolu enfeksiyonudur. Bol su tüketebilirsiniz