2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimde arada oluyor hatta bazen yoğun geliyor böyle kremsi açık sarı akıntı şeklinde ama bu normalmiş hamilelikten dolayı, lekelenme olmadığı sürece korkmaya gerek yok. Zaten akıntıyla kanamayı insan geldiğinde anlıyor bi şekilde. İnşallah Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize .
Benimde akintim açık sarı daha yumurtlama akintisina benzer şekilde arada oluyor normal miymiş bu durum ?

Ekşi değil de genelde tatlı istiyorum ne tür olduğunu ben de seçemiyorum tatlının. Çikolata geliyor yok tadımlık heves😄😄🤦🤦🤦

Benim de canım hiç bişey çekmiyor. Normalde tatlı çok severim onu bile hiç yiyesim olmuyor. Bu hamilelik çok değişikmiş gerçekten 🤭 henüz pek bişey anlamıyorum ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun kiii nasip etti bana da bu duyguyu 🤰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Geçenlerde konuşmuştuk burada bu konuyu. Ben de bazen bilmemek istiyorum. Gün gün sayıyoruz hamileliği her aşamasını biliyoruz kan tahlillerinden ultrason yorumlarına kadar uzman olduk hepimiz. Bilmesem kafam çok daha rahat olurdu herhalde🙃
Hayat bizi öğrenmeye mecbur bıraktı arkadaşım napalım 😁

Benim de canım hiç bişey çekmiyor. Normalde tatlı çok severim onu bile hiç yiyesim olmuyor. Bu hamilelik çok değişikmiş gerçekten 🤭 henüz pek bişey anlamıyorum ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun kiii nasip etti bana da bu duyguyu 🤰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aynen hep sukur ediyorum ve sağlıkla düşürmeden kucağıma ver diyorum Rabbime .. inşallah tüm bebisler yaşasın sağlıklı şifalı amin...o an istiyor gibi oluyor sonra yok. Özellikle yemek canm istemiyor. Yapmak canım istemiyor. Eşime yapiyorum ben bazen hazır yiyorum. Tiksiniyorum. Ah anacim uzakta yoksa böyle olmazdi

Mom vital diye vitamin ilacı almamı söyledi doktor. Aldim. Kullandığından beri hep bagirsaklarim çok çalışıyor ne yersen gittiğim için istifra etmiyorum ama bulantı sabahları geceleri illaki oluyor

Ekşi değil de genelde tatlı istiyorum ne tür olduğunu ben de seçemiyorum tatlının. Çikolata geliyor yok tadımlık heves😄😄🤦🤦🤦
Afiyet olsun canım ye tabi canın ne çektiyse 😇 Ya ben bu canım istedi istemedi meselelerini psikolojiktir diyordum hamile olmadan önce. Ama gerçekten çok enteresan bi şekilde tatlı yiyesim gelmiyor. Psikolojik değilmiş anladım😅Çünkü hayatımda ilk defa çikolatadan soğudum🙃

Aynen hep sukur ediyorum ve sağlıkla düşürmeden kucağıma ver diyorum Rabbime .. inşallah tüm bebisler yaşasın sağlıklı şifalı amin...o an istiyor gibi oluyor sonra yok. Özellikle yemek canm istemiyor. Yapmak canım istemiyor. Eşime yapiyorum ben bazen hazır yiyorum. Tiksiniyorum. Ah anacim uzakta yoksa böyle olmazdi
Ah ağlatacaksın şimdi beni. Annem olsaydı yanımda 😔

Ben de 6 yil sonra 🙈 cok konusmayalim biz, ilk olanlari korkutmayalim :)
O zaman ben söyliyim de korkmasınlar benim kızım çok uysaldı kuzular emzirdiğini zaman sadece sık sık kaldırıyordum uykudan o da mecburi kalkıyorsun zaten daha sonra uykuları düzene girdi ek mamaya geçtim 6.ayda gece kaçta uyursa sabah o saatte uyanırdı hala da çok uysal kızım var Allah’ıma binlerce kez şükür olsun ki inşallah arkadan gelende aynı kızım gibi olur. Korkmayın her çocuk bir olmuyor kız kardeşimin oğlu da 4 yaşında hala uyumuyor doğduğundan beridir çektirmesini kalmadı kıza. Ama dediğim gibi hepsi bir değil benim Kazım’ın varlığı yokluğu belli olmuyordu oyuncak bebek gibi nereye koysam orada dururdu kendi kendine oynardı. Rabbim böyle bizi yormayan sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah bizlere 🙏

Efe isminde 2 tane ogrencim oldu simdiye kadar. Ilki cok tatliydi, tabi ortaokula gidince bambaska bi cocuga donusmus ama. Simdi de var cok yaramaz, sinifi birbirine katabilecek potansiyelde 🤣 duru hic ogrencim olmadi. Ama 2 tane arkadasimin var. Ikisi de cok sakinler, cok kibarlar
Hahaha efe tehlikeli geldi şuan 🤭

Doğurunca dank eder 🤣 valla ben de pek bişey anlamıyorum, unutuyorum çoğu zaman. Varlığını hissettireceği zamanlara geçsek bi an önce 🥰 sağlıkla...
İlk zamanlar varlığını hissetmesem keşke bende şanslısın canım. İlk 3 ay bulantı vurdu mu bazılarına tam vuruyor. Mesela ben hayattan soğudum nefret ettim herşeyden tiksindim kendimden Bile canım maalesef 😏😏

Kızlar ben mide bulantısından fenayım ya hiçbir şey yiyemiyorum hep yatıyorum prilam da bir işe yaramadı su bile zor iciyorum 🥴
Bende 3 hafta çektim canım hala da devam ediyor o kdar zor ki zeytinle ve serumla beslendim hep. Allahım inşallah tez zamanda geçer bulantılarımız canım. Çok zor Allah yardımcımız olsun 😢

Yaaa benim oğlum efe. Başka bir topikte de aynı soru sorulmuştu ve ben yine atlamıştım 😁 dünyanın en hassas, en merhametli çocuğu olabilir. Empati duygusu çok yüksek, kendine zarar verse bile kimseye dokunmaz parmağının ucuyla bile. Tam bir beyefendi. Beni hiç ama hiç üzmedi, tek sıkıntısı hiperaktif olması. Onun dışında 10 tane efe olacağını bilsem 10 tane doğururdum 😍😁 Rheaa Rheaa I am the erkek anası 🤣🤣
Şimdiki bebelerin hepsi kurtlu resmen. Yerlerinde durmuyorlar. Hep vitaminler folik asitlerden böyle oldular 🤣🤣 annem der arada ben seni böyle bir köşeye koyardım hiç kıpırdamadan bakardın diye 🤣 torun beni maf etti diyor 🤭
Benim efe diye 1 tanıdığım oldu , o da unide arkadasimin sevgilisiydi ay bir havalı bir havalıydi yani. O yüzden genelleme yapamıyorum efe lerle ilgili. Öyle bir anlattın ki yani insansın efe doğurması geliyor 🤣🤣 ( içimden geçen hep kız benim bu arada)
Bu arada erkek anasiyim diyenler ilerde çok fena kaynana oluyormuş 🤭🤭🤭

Bugün Karşıyaka çarşısının ara sokaklarında turşucu aradım. Sırf şımarıklığımdan şöyle acılı bir turşu suyu aldım. Çok sıradan bişey istedi canım şöyle özel bişey istesem diyorum vücutta tık yok. Turşu suyu nedir ya ne kadar sıradan bi hamileyim 😂 yazın ortasında ayva isteyen arkadaşları kıskandım şu an 🙃 @beyazkelebeksiyahlale
Bana ekşi, tuzlu demeyin yaaaa 🥺🥺🥺 ekşinin adı geçince salyalarım akıyor resmen 🥺🥺🥺
Ya artık hersey bulunuyor İnternet amcaya soruyorsun hooop bilmemkac saat sonra kapında. Zorluğu yok yani 🤭

Bugün Karşıyaka çarşısının ara sokaklarında turşucu aradım. Sırf şımarıklığımdan şöyle acılı bir turşu suyu aldım. Çok sıradan bişey istedi canım şöyle özel bişey istesem diyorum vücutta tık yok. Turşu suyu nedir ya ne kadar sıradan bi hamileyim 😂 yazın ortasında ayva isteyen arkadaşları kıskandım şu an 🙃 @beyazkelebeksiyahlale
Valla hergün ayva yiyorum özellikle yatmadan önce mideme iyi geliyordu şükür biraz pahalıya geliyor 4 tanesi 145 lira 4 tane 2 günde bitiyor zaten. Ben yiyince kzıımda istiyor doğal olarak 😬 sağlığım daha önemli valla kendimi iyi hissediyorsam onu yerim. Zaten ayvadan başka bişeyle beslenmedim bi zeytinle şu ilk 3 ay dolsun inşallah sonrasında rahat edeceğiz canım bu arada kızımda da hamileyken canım turşu çekmişti sulu sulu ohhh ağzım sulandı söylerken bile 😬😬😬

Bende 3 hafta çektim canım hala da devam ediyor o kdar zor ki zeytinle ve serumla beslendim hep. Allahım inşallah tez zamanda geçer bulantılarımız canım. Çok zor Allah yardımcımız olsun 😢
Canım şimdi nasılsın? Üç öğün yoğurt çorbası yiyorum çok çok az. O kadar bulanıyor ki.

X