2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bnimde 6+1 olmasi lazimken ölçümde 5+1 çıktı kese 4 mm di canim yani snnki hic de küçük degil 🧿
Aaa çok iyi geldi yorumlarınız valla ya, başta benim HCG artmadı, dış gebelik dendi vs o yüzden baştan beri bir tedirginlik var. Çok sağol kuzum 🙏🥰

Oğlumda hiç mide bulantım olmadı canım, bunda da arada oluyor ama öyle hayatımı zindan edecek tarzda değil

Benimde döngüm kısa 24,25 gün ultrason 6+2 benim hesabim 5+6 idi ilk kontrolde.
Döngü kısa olanlarda sanırım böyle
Bunu duyduğuma çok sevindim 🥰 hep böyle devam etsin o zaman ☺️ teşekkürler

Cinsiyet konusunu ben de merak etmiyorum aslında, 2. Çocuk olduğu için mi acaba diyorum.
Tek dileğim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü olsun, uslu , gazsız ,ve kolik olmasın 😀 oğlum kolik bebekti de
Benim de ikinci ama benim ilkte de bu duygularim vardi.

Aman Allah im neydi o ilk 6 ay🤫🤫 yani ne esim ne ben dogru duzgun uyuduk! Bebek rutin olusturamadi ve devaminda uykusuz gunler devam etti. 3 yasinda rahatladim. O gunleri dusununce 2.buyuk cesaret aslinda ... Annelik de babalikta cilginlik bence :)

Evet, aramızda ilkokul öğretmeni var mı? Deneyimlerinden faydalanmak isterim 😁 benim kızımın adı Doğa (annesi koydu) diğer adı Eylül( babası koydu) böyle sonbahar ayları geldi mi çocuk bi yaprak gibi yani bir o yana bir bu yana 🤣🤣 ama Doğa adini daha çok taşıyor. Enerjik, paylaşımcı, asiri şefkatli sevecen duygu gecisleri yavas gibi gibi... aklımda yeni bebek için birkaç isim var. İlk okul öğretmeni arkadaşımız varsa öğrencilerinden o isimlerden olanlar uzerindne genel bir yorum yaparsa çok sevinirim 😊🥰
Ben de sinif ogretmeniyim. Hangi isimler?

Benim de ikinci ama benim ilkte de bu duygularim vardi.

Aman Allah im neydi o ilk 6 ay🤫🤫 yani ne esim ne ben dogru duzgun uyuduk! Bebek rutin olusturamadi ve devaminda uykusuz gunler devam etti. 3 yasinda rahatladim. O gunleri dusununce 2.buyuk cesaret aslinda ... Annelik de babalikta cilginlik bence :)
Hiç sorma, o zorluklar yüzünden 9 sene sonra karar verdim anca 2 . Çocuğa sağlıkla gelsin inşallah

X