2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hadi tüyo vereyim sayfa 411 😁😁😁
Ben okudum onu baştan sona ama beğenmeyi unutmuşum 411de habire bişeyler yazmışım zaten çenem düşmüş. Herşeyi okumaya herkese cevap vermeye çalışırken atlamışım bunu 😂 İnanılmaz etkileniyorum bu gelişimleri gördükçe tüylerim diken diken oluyor ❤️ Uygulamayı da indireceğim 😉

Kızlar günaydın kafama bir şey takıldı doktor benden tsh beta hcg progesteron baktırmamı istedi geçen hafta gittim aile hekimliğinde baktırdım progesteron dışında diğerlerini ve detaylı kan tahlili yaptırdım dün de giderken götürmeyi unutmuşum e nabızı açıp bakmadı bile önemsemedi yani doktor. Progesteron bakacak mısınız dedim sonra bakarız dedi jdjdjdjf şaka mı ya çok mu umursamaz yoksa normal mi bu? Okuyorum diğer gebelerden idrar tahlili falan istenmiş benden onu da istemedi. Ne yapayım sizce?

Kızlar günaydın kafama bir şey takıldı doktor benden tsh beta hcg progesteron baktırmamı istedi geçen hafta gittim aile hekimliğinde baktırdım progesteron dışında diğerlerini ve detaylı kan tahlili yaptırdım dün de giderken götürmeyi unutmuşum e nabızı açıp bakmadı bile önemsemedi yani doktor. Progesteron bakacak mısınız dedim sonra bakarız dedi jdjdjdjf şaka mı ya çok mu umursamaz yoksa normal mi bu? Okuyorum diğer gebelerden idrar tahlili falan istenmiş benden onu da istemedi. Ne yapayım sizce?
Özelde mi bir de bu? 🙄 Bence de çok ilgisizmiş. Madem bu kadar önemsiz neden yaptırmanı istesin? Tsh önemli mesela. İdrar tahlili önemli. Hatta benim doktorum torch ve hepatit paneli de istedi bu hafta. Bence bu süreçte içinin rahat olması, doktoruna güvenmen en önemli şey. Kesinlikle doktorunu değiştirmelisin. İlerleyen haftalarda daha başka tedirginlikler ve gözden kaçırılmaması gereken şeyler olacak

Özelde mi bir de bu? 🙄 Bence de çok ilgisizmiş. Madem bu kadar önemsiz neden yaptırmanı istesin? Tsh önemli mesela. İdrar tahlili önemli. Hatta benim doktorum torch ve hepatit paneli de istedi bu hafta. Bence bu süreçte içinin rahat olması, doktoruna güvenmen en önemli şey. Kesinlikle doktorunu değiştirmelisin. İlerleyen haftalarda daha başka tedirginlikler ve gözden kaçırılmaması gereken şeyler olacak
Evet canım özel bir de. Bu idrar tahlilini vs aile hekimliğinde baktırabiliyor muyum? Benim de içime sinmeyen bir şeyler var ultrason bakarken ilgisiz falan sabah sabah kafaya taktım. Degistiricem sanırım

Evet canım özel bir de. Bu idrar tahlilini vs aile hekimliğinde baktırabiliyor muyum? Benim de içime sinmeyen bir şeyler var ultrason bakarken ilgisiz falan sabah sabah kafaya taktım. Degistiricem sanırım
Evet sağlık ocağına gidip gebelik kaydı yaptırmak istiyorum dersen gereken bütün tahlilleri yaparlar zaten canım. Bence de hemen iyi bir doktor araştırıp bul.

Az önce bir Tweet okudum ay ne güldüm hemen sizle paylaşayım istedim. İnsanın hayatı 42 dakikada nasıl değişir 😁

Eki Görüntüle 3108440
Ya bir tek ben mi inanamıyorum acaba böyle anlatılıp söylenenlere 🫢insan hiç mi bir şey hissetmez yani bu mümkün değilmiş gibime geliyor ben de oğlumda sıfır belirti hoplaya hoplaya bir hamilelik geçirdim resmen ama karnımda boylu boyunca ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri gebelik çizgim vardı.İlla bir şekilde belli ediyor kendini diye düşünüyorum Ama bilemiyorum yine de 😂

Canım haftan daha geri o yüzden çok normal. Hepimiz 4-5-6 li haftalarda benzer süreçlerden geçtik. İlerleyen süreçte batmalar, agrilar azalacak 😇 vücut sürece hazırlanıyor bazen dengesiz tepkiler vermesi çok normal. Akıntıniz normale dönmezse takıbinizi yapan doktora durumu izah edersiniz o da kontrol eder bir olumsuzluk vat ki yokmu sizinde iciniz rahatlar. Bu haftalarda dinlenmek iyi geliyordu bana da. Atamiza hosgeldiniz🌺
Teşekkür ederim inşallah azalır... Doktorumla paylaşsın ağrısın daha iyi diyor rahim genisliyor dedi

Ya bir tek ben mi inanamıyorum acaba böyle anlatılıp söylenenlere 🫢insan hiç mi bir şey hissetmez yani bu mümkün değilmiş gibime geliyor ben de oğlumda sıfır belirti hoplaya hoplaya bir hamilelik geçirdim resmen ama karnımda boylu boyunca ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri gebelik çizgim vardı.İlla bir şekilde belli ediyor kendini diye düşünüyorum Ama bilemiyorum yine de 😂
Valla böyle değişik olaylar olabiliyor canım. Benim de bi arkadaşımın iş arkadaşı karın ağrısıyla doktora gidiyor. Tahlil yapıyorlar. Doktor 5 aylık gebesiniz diyor 😁 hemde hiç bir belirti yaşamadığı gibi bir de düzenli adet olmuş. Ondan dolayı hiç anlamamış bile 😁

Canım mutlaka değiştir o doktoru. Ne biçim doktor o öyle. Benim sağlık ocağı yaptı ilk detaylı kan ve idrar tahlilimi. Sonra hastaneye gittim. Orda da iştedi doktor. Bi sürü kan verdim 🥺 idrar tahlili de yaptılar.

Benim oldu canım
Ben ilk hamileligimden önce hatta 3-4 ay önce falandı yani rüyamda gördüm. Bahçede kucağımda bir kız çocuğu tutuyordum saçları lüle ĺule renkli gözleriyle bana kocaman bakıyordu, bir bahcedeydjm ve üzerimde bahar çiçekli elbise vardı. Biri kızımın kulağına ismini okudu. Çok etkilenmiştim uyandım acaba felan diye. Ben gittim bu rüyamı anlattım 😮‍💨🤧 keşke anlatmasaydim tabi de içimde tutamıyorum ki birseyi. Neyse birkaç ay sonra hamile olduğumu öğrendim, kızım oldu. Rüyamda gördüğüm kişiyle aynı değil ama benzeyen çok noktası var. Gozleri renkli ama ruyamdakiyle aynı değil. Saç rengi biraz farklı ve yüz şekli farklıydı. Kızımın ismini başka koyduk rüyamdaki ismi araştırdım anlamı pek içimize sinmeyince. Anlamı güzel olsaydı ikinci ad olarak belki göbek adı olarak koyabilirdim ama kısmet değilmiş.
Demek ki oluyor eşime iki isim söylemişler hem de 3 defa koymazsam Allah’a karşı gelmiş olurum koymak zorundayım diyor 6 tane de düşük yaptım ya bunun öncesinden o yüzden bişi olur diye korkuyor zaten benden panik. O kadar tedirgin hep bıçak üzerinde duruyor sanki. Ama ismi bana söylemedi cinsiyeti belli olunca söyleyeceğim dedi. İmam gibi birisini görmüş rüyada o söylemiş. 😏😏

Canım şimdi sizin doktor için konuşamam ama bazı doktorlar öndeki hasta çıktığında sıradaki hastanın bilgilerine e nabız kayıtlarına vs bakıp sonra hastayı çağırıyorlar. O şekilde olabilir mi? Benim hem bu doktorum hem eski doktorum o şekilde yapiyordu.
Genel tavır ve ilgisini begenmediyseniz değiştirebilirsiniz tabi. Önemli olan sizin içinizin rahat olması.

Herkes olamadığına özeniyor işte. Bende azcık iştahım kesilse diye dört dönüyorum doymuyorum ki 😔 yemek görsem bu kadar mi başka çeşit yokmu diyorum o dereceye geldim resmen. Zaten ilk doğumda +20 kusurla doğuma girmistim, bunda da daha fazlası olacak sanki 🥺🥺😔
Bende ilkinde öyle oldum kızımda 30 kg aldım doğuma kadar ama allahtan zayıftım hamile kaldığımda 43 kg dım boyunda 1,75 o yüzden yakışmıştı.be doğumdan 2 ay sonra tekrar 43 e düşmüştüm. Stresten. Şimdi 54 kiloyla kaldım ama 2 kg vermişim 3 haftada. Alırsam da alayım yeterki bulantılarım kaybolsun doğumdan sonra diyet yaparım sitenin spor salonuna başlarım veririm hepsini ondan yana korkum yok. Yeter ki sağlıklı insanlar gibi yaşayayım. Bugün de ben rüyamda 1 tepsi çeşit çeşit tatlı gördüm pembe yeşil çikolatalı kurabiye gibi yanında baklava dilimleri şekerpare Kemalpaşa falan. Ve hiç tatlı yemediğim halde gördüm. Birde bi erkek bebek gördüm annesi istemiyordu onu kafasına bişi düşüyordu bayılıyordu kadın bende bebek ölmesin diye kadının memesine tutturuyorum onu emsin diye. Sonra bebek bana kalıyordu. Saçma sapan rüyaydı işte

Doğru olabilir bize gelen bir hasta vardı regli görüyordu her ay düzenli şişkinlik için gelişmişti. Hocam karnım çok şişiyor kist mi vsr korktum demişti. 7 aylık gebelik vardı. Biz şok kadın çok kocası bizden de şok 😳 😬😬😬 demekki bulantıları falan da olmamıştı. Şuraya bak millet doğuma kadar anlamıyor bide bana bak yatalak gibiyim her saniye bulantı 😁

Ben buna benzer bir duruma birebir tanıklık ederim 😁 komşumuzun psikolojisi bozuktu. Bir sürü antidepresan felan kullanıyordu. Bi ara çok kilo aldı. Böyle toparlacık oldu fazla kilodan 🥰 genel adet düzensizliği vardı. İkiz kızları vardı. Neyse bir gün yoğun kaşık ağrısı yaşıyor böbrek tasi düşürüyorum sanıyor acile gidiyorlar. Bir kontrol bi ultrason 8 aylık hamile. Yalanci doğum sancılarıymıs meğer. 1 ay geçmeden kızını doğurdu 😁 ama o bir ayda nerelere gittiler bu kadın hamileliği boyunca antidepresan kullandi çocukta bir sorun olur diye çok gidip tahlil yaptırdılar şimdi kızları 16-17 yasinda 😁
Antidepresardan bebek hep uyumuş ondan hareketlerini anlamamış 😁 zaten düzensiz regl , ara ara gebelikte de kanaması olmuş onları regl sanmış. Öyle yani

X