Agrilarim olmasa uslu uslu bekliycem de sürekli adet olacakmisim gibi bel ağrısı bir de ishal durumu var 3-4 gündür.o da karin agrisi yapıyorBende öyle duymuştum erkekler ve ilk doğum geç olur diye ama hiç aldırış etmezdim. 28 de kanamam olunca erken gelir diye korkarken günü doluyor hala gelmedi oğluş şimdide gelmedi diye dertleniyorum analık zor yaYaa benimde
Bize cennetten son günleri armağan ediyorlar galibaYaa bende gece sancı çekerim sanıyordum ama uyudum şaka gibi gerçektenbunlar iyi günlerimiz galiba
Kesinlikle bende öyle düşünüyorumBize cennetten son günleri armağan ediyorlar galiba
Benimde karnım çok kasılıyor ve toplanıyor bazen hiç düzelmiyor öyle olunca huzursuz oluyorumAgrilarim olmasa uslu uslu bekliycem de sürekli adet olacakmisim gibi bel ağrısı bir de ishal durumu var 3-4 gündür.o da karin agrisi yapıyorhic gecmeyecekmis gibi bugunler..
Yuruyuse cikicam şimdi de... Sonra da annemle bı kahve içerim... Uzun zaman dışarıya özgürce kahve içmeye de cikamicaz... Armağanı severek kabul ediyorumKesinlikle bende öyle düşünüyorumhadi size müsaade tadını çıkarın diyorlar bebişler
Ben de bir an onu dusundumSsvd mi düşünüyor acaba doktorlar
Daydream_ canım ne alemdesin? Okuyamadım hiç, şimdi açtım. Bugün doğum olacaktı.. Oldu mu kiii??
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canımKolaylıkla mutlulukla... Güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Ne güzel bebişin sağlıklı gelmiş, sütün de gelmiş. Sen de çabucak toparlanırsın umarım.Kızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Tüm hamis arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum, sizler de sağlıkla kavusun inşallah, dualarimdasiniz
Canim cok sevindim gyzel gecti demek. Sen daha.once genel mi olmustun, spinal miKızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Tüm hamis arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum, sizler de sağlıkla kavusun inşallah, dualarimdasiniz
Ay evet oyle dedikçe daha da geliyorlar bana her soylenen batiyo suandaBenimde karnım çok kasılıyor ve toplanıyor bazen hiç düzelmiyor öyle olunca huzursuz oluyorumgeçmiyor gibi evet ya eşimde az kaldı az kaldı deyip teselli ediyor beni
Gözünaydın kuzum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Geç gördüm yazdığınız ama içim çok rahatladı çok teşekkür ederimCanim iste şisisi cikarilmamis demek yoksa 1 gece de o kilo verilmez.Bebekte ki şis inince o kiloya dusuyorlar. Bizim burda dogar dogmaz 200 gr eksiltilerek soyleniyor. Oglum 3900 du hemen 3700 dogdu diye kayda gecildi
Gözünüz aydın canımKızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Hepimiz endişeliyiz bu ruh hali doğumun en doğal parçası galiba, İnşallah sağlıcakla alırsın kucağınaMerhaba kızlar, ben 9 Martta sezaryen olacağım, endişelerim tavan inşallah güzel geçerdoğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum
38+1’de olacak canımHepimiz endişeliyiz bu ruh hali doğumun en doğal parçası galiba, İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına
Takvimine göre sanırım birkaç hafta erken bir doğum tarih verilmiş.
Ah canım seni anlamak Bizim için biraz zor 3 minnak büyütmek çok zor olmalı ki biz bir taneyle zor baş ediyoruzMerhaba canım
Üçüzler felaket mahvettiler beni uyku yok oturmak yok yemek yemek hiç yok doğal olarak süt de yok olmak üzeresizlere yazmak için 1 haftadır giriyorum siteye sadece son sayfayı okuyup mesaj yazcam diyorum ama 2 mesaj okuyup uyuyakaliyorum artık kaliteli vakit denen şey kalmadı bende ne yazıkki
Ama öte yandan mis gibi koku var evde 6 tane minnoş ayak 6 tane minnak el 3 tane ısıralım yanak var bu günler geçecek nasılsabelki aranizda kuvez süreci geçirenler vardır bir de bu miniklerin başka muayeneleri oluyor Rop muayenesi (göz icin) kardiyoloji, nöroloji ve nefroloji muayenesi gibi ekstra muayenelere gidiyoruz biraz kosturmaczli geçiyor günlerimiz
Bir de bu minnoslara mama begendirebilsem rahat edeceğimbenimkiler prematüre doğduğu için hastanede prematüre mama kullandılar geçen haftaya kadar evde de devam ettik ama artık 1 numaraya geçebilirsiniz dediler aptamil prematil ve evolvia prematüre yiyen bebeklerime anne sutune yakin mama alayim dedim golden goat denedik kızım asla yemedi aşırı gazlandilar cok agladilar aptamil 1 numara da gaz yapti simdi sma optipro deniyorum oglanlar yiyor ne olsa gazlansalar da idare ediyorlar ama kiz kusuyor oguruyor mecburen baska aliyorum oglanlar kalan mamayi yiyor kiza habire mama aliyorum insallah buluruz süt asla yetmiyor çünkü
Bu arada tüm doğum yapan arkadaşlara bebisleri hayırlı olsun bol bol uyuyan her şeyi yiyen bebekler olsunlar inşallah
minseo sen nasılsın bebisle nasil geçiyor günlerin inşallah benim aksine hepinizde sütler dolup dolup taşıyordur
Tekrar ne zaman gelip yazarım bilmiyorum kendinize iyi bakın mesajlarınızı okumaya çalışıyorum Allah doğum yapmayanlara hayırlı doğumlar nasip etsin yavrularına kaçıranlara da hayırlı ömürler versin yavrularıyla geçireceğien yakin zamanda görüşmek dilegiyle
Bi kere hiç bi zaman sütüm yetmeyecek korkusuna kapılma ben hamileyken de hep sütüm olacak emzirecegim diyordum doğum yaptım sütüm geldi ama 3 gün neredeyse damla damla geliyordu ama sütüm yok gelmeyecek mi emziremiyecek miyim diye hiç düşünmedim 3 gün sonra sütüm inecek az kaldı diye motive ettim kendimi. Ve 3 gün sonra bingoÇok güzel bi duygudur eminimbende daha doğum yapmadan nasıl bakacağım stresi başladı sanırım gece rüyamda doğum yapmışım sütüm yetmiyor mama yemiyor ağlıyor aç bu çocuk diye perişan oluyorum 3 gün önce de rüyamda pencereyi açmışım bi uyanıyorum çocuk üşüdü diye
Yok be canım benim sezeryan öncesi öyle bişi yapıldığından haberim bile yoktu ben hiç arastirmadim doğumdan önce bunlari kafam rahat olsun diye. Odaya geldim işte ebe geldi iğneleri yapti sonra dedi kanama kontrolü yapicam açtı örtüyü eliyle üç parmağı ile kasığıma hafif bastırdı zaten anestezi etkisi devam ediyor acı hissetmiyorsun sadece baskıyı hissediyorsun gazli bezdeki kana bakıyor o kadar. Spinal de çok kötü öldük bittik diye çok gördüm forumda mesela korkulacak hiç bir şeyi yok kendini salıp öne iyice egileceksin kalçana yapilan iğneden bile daha az hissediyorsun 3 saniyelik bi ısırık gibi bence bazı şeyler çok abartılıyorYa öyle bir anlatıyorlar ki, ondan dolayı inanılmaz korkuyordum bende.
Kızlar sezaryen doğum olunca hastane çantasına gecelik koymama gerek kalmıyor değil mi? 3 pijama takımı yeterlidır herhalde.
Canım ben pijamaları hiç giymedim. Doğumdan sonra altının çıplak olması gerekiyor geceligimi giyip altımı sıvadım. Sonda oluyor kanamaya bakiyorlar gidip gelip o yüzden pijama ile olmaz pijama giyeceksen bile altını giymeyeceksin sadece üstünü giyeceksin. Ben pijamalarimi evde kullandim hastanede hep gecelikle durdum geceligimde önden düğmeli pamuklu gecelikti çok rahat ettim çünkü sürekli bebiş memende olacak emzireceksin , böyleAy baya yanlış düşünmüşüm, gecelik gerekiyormuş yeni öğrendim
Canım sana tavsiyem acilen emzirme destek sistemi EDS al ve mamayı o şekilde ver. Bebek mamayı memende alsin. Muhtemelen küvöz süreci meme reddi yaşatmış olabilir ilerlemeden mutlaka EDS dene denerimBenim sütüm inmişti hatta ağrı yapıyordu doluluktan ama oğlum 14 günlük bir küvez süreci geçirince geri çekildi galiba 2 gündür emmeyle ilgili sorun yaşıyoruz. Ben de o hastanedeyken sağıp buzluğa attıklarımı veriyorum biberonla. Ama onlar da bitmek üzere. Anne sütünü çok az emmiş olması üzdü beni. Gaz damlasını biz de kullanıyoruz ama hala gaz çıkarma konusunda zorlanıyoruz. Onu da doymamasına bağlıyorum açıkçası. Ayaklarını çeke çeke özellikle geceleri çok ağlıyor masaj yapıyorum biraz karnına zeytinyağı sürüyorum geçiriyor. Gazını çıkarınca da 2 3 dakika anca emiyor sonra yine sinirlenip kafasını çekiyor ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık mama öneriniz var mı kızlar mecburen mamaya başlayacağız.
Maşallah canım, bebekler ilk zamanlar daha çok uyuyordu sanırım.Kızlar iyi geceler bakamadm mesajlara hiç doğum yapan var mıbiz çok şükür iyiyiz herşey normal doğum gibi ilerliyodu ama son 3 gün tansiyonum çok yükseldi 16yı gördüm doktorum bu şekildd olmaz dedi pazartesi kontrole gittiğimde alalımmı bugün bebişi dedi alalım dedik güzeldi herşey çok şükür 5 gündür 5 saat falan uyumuşumdur. Hastaneye bolca bebişe kıyafet alın önerim bu. Şuan tek sıkıntım bebişin emerken uyuya klması 2 saatte bir emzirmek için uyandırmak çünkü uyanmıyo asla. sizler nasılsınız burası olmadan kendimi çok kötü hissetim. Bu arada spinal oldum. Bebek 3640 gr 51 cm doğd
Doğum olmuştur sanırım, inşallah her şey güzel geçmiştirParti yükleniyorsancılar 80 üstüne çıktı sözde sezeryan olacağız sancı çıkıyor diye gelen acilma var mı diye bakıyor giden bakıyor. Anlamadım ben bu işi ellemeyen doktor kalmadı resmen
Gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuzBenim sütüm inmişti hatta ağrı yapıyordu doluluktan ama oğlum 14 günlük bir küvez süreci geçirince geri çekildi galiba 2 gündür emmeyle ilgili sorun yaşıyoruz. Ben de o hastanedeyken sağıp buzluğa attıklarımı veriyorum biberonla. Ama onlar da bitmek üzere. Anne sütünü çok az emmiş olması üzdü beni. Gaz damlasını biz de kullanıyoruz ama hala gaz çıkarma konusunda zorlanıyoruz. Onu da doymamasına bağlıyorum açıkçası. Ayaklarını çeke çeke özellikle geceleri çok ağlıyor masaj yapıyorum biraz karnına zeytinyağı sürüyorum geçiriyor. Gazını çıkarınca da 2 3 dakika anca emiyor sonra yine sinirlenip kafasını çekiyor ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık mama öneriniz var mı kızlar mecburen mamaya başlayacağız.
İlk oğlum 38+1 de olmuştu. Bu oğlumda henüz tık yok, gelmeye de niyeti yok sanırımBende öyle duymuştum erkekler ve ilk doğum geç olur diye ama hiç aldırış etmezdim. 28 de kanamam olunca erken gelir diye korkarken günü doluyor hala gelmedi oğluş şimdide gelmedi diye dertleniyorum analık zor yaYaa benimde