2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Agrilarim olmasa uslu uslu bekliycem de sürekli adet olacakmisim gibi bel ağrısı bir de ishal durumu var 3-4 gündür.o da karin agrisi yapıyor hic gecmeyecekmis gibi bugunler..

Agrilarim olmasa uslu uslu bekliycem de sürekli adet olacakmisim gibi bel ağrısı bir de ishal durumu var 3-4 gündür.o da karin agrisi yapıyor hic gecmeyecekmis gibi bugunler..
Benimde karnım çok kasılıyor ve toplanıyor bazen hiç düzelmiyor öyle olunca huzursuz oluyorum geçmiyor gibi evet ya eşimde az kaldı az kaldı deyip teselli ediyor beni

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hadi size müsaade tadını çıkarın diyorlar bebişler
Yuruyuse cikicam şimdi de... Sonra da annemle bı kahve içerim... Uzun zaman dışarıya özgürce kahve içmeye de cikamicaz... Armağanı severek kabul ediyorum

Daydream_ Canım nasılsın naptın merak ettim senide
Kızlar selamlar cok sagolun. Bu sabah dogum oldu, cok şükür ben de oğlum da iyiyiz. Bu kez epidural sezaryen oldum, bebeğin ilk anlarını görmek, ten tene teması yasamak cok guzeldi. Sütüm geldi çok şükür ilk emmesi güzeldi ama sonrasında hep uyudu memeyi zor tutturduk, hemşire normal dedi.
Tüm hamis arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum, sizler de sağlıkla kavusun inşallah, dualarimdasiniz

Ne güzel bebişin sağlıklı gelmiş, sütün de gelmiş. Sen de çabucak toparlanırsın umarım.

Darısı başımıza.

Canim cok sevindim gyzel gecti demek. Sen daha.once genel mi olmustun, spinal mi

Benimde karnım çok kasılıyor ve toplanıyor bazen hiç düzelmiyor öyle olunca huzursuz oluyorum geçmiyor gibi evet ya eşimde az kaldı az kaldı deyip teselli ediyor beni
Ay evet oyle dedikçe daha da geliyorlar bana her soylenen batiyo suanda

Gözünaydın kuzum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canim iste şisisi cikarilmamis demek yoksa 1 gece de o kilo verilmez.Bebekte ki şis inince o kiloya dusuyorlar. Bizim burda dogar dogmaz 200 gr eksiltilerek soyleniyor. Oglum 3900 du hemen 3700 dogdu diye kayda gecildi
Geç gördüm yazdığınız ama içim çok rahatladı çok teşekkür ederim çok saolun bize öyle.bilgi vermediler aksine 1 hafta oldu hala doğum kilosuna gelmedi diye kilo alımı az dediler bebek 3650 doğdu şu an 3540

Gözünüz aydın canım şükür sağlıcakla kavuştun evladına. Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar, ben 9 Martta sezaryen olacağım, endişelerim tavan inşallah güzel geçer doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Hepimiz endişeliyiz bu ruh hali doğumun en doğal parçası galiba, İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına
Takvimine göre sanırım birkaç hafta erken bir doğum tarih verilmiş.

Ah canım seni anlamak Bizim için biraz zor 3 minnak büyütmek çok zor olmalı ki biz bir taneyle zor baş ediyoruz Kızında alerjik bir durum olabilir mi acaba canım benim kızım da çok gazlı ben çareyi biogaia damlada buldum probiyotik bi damla bağırsaklarını düzene sokuyor eğer çare bulamazsan denemeni öneririm her gün beş damla ağızdan alınıyor, gazını rahat çıkarıyor
Bi kere hiç bi zaman sütüm yetmeyecek korkusuna kapılma ben hamileyken de hep sütüm olacak emzirecegim diyordum doğum yaptım sütüm geldi ama 3 gün neredeyse damla damla geliyordu ama sütüm yok gelmeyecek mi emziremiyecek miyim diye hiç düşünmedim 3 gün sonra sütüm inecek az kaldı diye motive ettim kendimi. Ve 3 gün sonra bingo Doğumdan sonra en zor süreç beslenme kısmı o kısmı halledersen diğerleri de bi şekilde halloluyor zaten
Ya öyle bir anlatıyorlar ki, ondan dolayı inanılmaz korkuyordum bende.
Yok be canım benim sezeryan öncesi öyle bişi yapıldığından haberim bile yoktu ben hiç arastirmadim doğumdan önce bunlari kafam rahat olsun diye. Odaya geldim işte ebe geldi iğneleri yapti sonra dedi kanama kontrolü yapicam açtı örtüyü eliyle üç parmağı ile kasığıma hafif bastırdı zaten anestezi etkisi devam ediyor acı hissetmiyorsun sadece baskıyı hissediyorsun gazli bezdeki kana bakıyor o kadar. Spinal de çok kötü öldük bittik diye çok gördüm forumda mesela korkulacak hiç bir şeyi yok kendini salıp öne iyice egileceksin kalçana yapilan iğneden bile daha az hissediyorsun 3 saniyelik bi ısırık gibi bence bazı şeyler çok abartılıyor
Kızlar sezaryen doğum olunca hastane çantasına gecelik koymama gerek kalmıyor değil mi? 3 pijama takımı yeterlidır herhalde.
Ay baya yanlış düşünmüşüm, gecelik gerekiyormuş yeni öğrendim
Canım ben pijamaları hiç giymedim. Doğumdan sonra altının çıplak olması gerekiyor geceligimi giyip altımı sıvadım. Sonda oluyor kanamaya bakiyorlar gidip gelip o yüzden pijama ile olmaz pijama giyeceksen bile altını giymeyeceksin sadece üstünü giyeceksin. Ben pijamalarimi evde kullandim hastanede hep gecelikle durdum geceligimde önden düğmeli pamuklu gecelikti çok rahat ettim çünkü sürekli bebiş memende olacak emzireceksin , böyle

Eklentiler

• IMG_20230303_140433.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 103
Canım sana tavsiyem acilen emzirme destek sistemi EDS al ve mamayı o şekilde ver. Bebek mamayı memende alsin. Muhtemelen küvöz süreci meme reddi yaşatmış olabilir ilerlemeden mutlaka EDS dene denerim

Maşallah canım, bebekler ilk zamanlar daha çok uyuyordu sanırım.
Parti yükleniyor sancılar 80 üstüne çıktı sözde sezeryan olacağız sancı çıkıyor diye gelen acilma var mı diye bakıyor giden bakıyor. Anlamadım ben bu işi ellemeyen doktor kalmadı resmen
Doğum olmuştur sanırım, inşallah her şey güzel geçmiştir
Gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz
İlk oğlum 38+1 de olmuştu. Bu oğlumda henüz tık yok, gelmeye de niyeti yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…