2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
A askk3 bir de sütün azsa şu takviyeleri almanı öneririm baya baya farkettiriyor. Instagramdan da kullananlarin yorumlarini görebilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-26-13-53-00-190_com.instagram.android.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 50
Ah nerdee, takvim bile sıfırlandı ama bizim bebisten tık yok neyi bekliyolar anlamadm valla erkek bebekler gec dogar derlerdi hep ama takmazdim, istisnalar var diye. Hurafelere bakış açım değişti
Benim.oglan 40+4 te doğdu artık ümidi kesmiştim güzel çay demledim.ictim duşa girdim 2 km den fazla yürüdüm gece tak 11 de nişan gelmesi ardından hafif agri hastaneye gidiş sabaha doğum inşallah bir nefeste sağlıklı doğum nasip olsun

Insan böyle görünce acayip hevesleniyor bian o nce dogsa diye bizlerde sağlıkla kavusurusz inşallah

Senin yine iyiymiş benim oğlan 40 +4 te geldi

Ay maşallah ne güzel saclari var

Etrafın düşünceleri ve baskıları demek ki ister istemez bilinç altıma yerleşmiş.. Normalde hep pozitif düşünen bi insanım beni bile bu hale getirdilerse.. canım kaç gecelik götürdün doğuma :/ 2 gecelik 2 pijama koydum yeter mi ki ?

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Çok teşekkürler canım Ah bu hormonlar hep böyle yapıyor insanı Sağlıkla kavuşalım inşallah Hastane ile de haftaya konuşacağız bakalım. İnşallah kabul ederler yaa
Çikolata aldım. Hediye ben de mevlitte vereceğim kısmetse Hastane çantam hala kapalı değil Bugün işte son günüm. İnşallah bir kaç güne toparlıcam.

Ya sanırım sen de doğum yaptıınnn Gözünüz aydın canıımm Sağlıkla mutlulukla büyüsün yavrucak inşallah analı babalı Darısı başımızaa

Ay valla yaklaştıkça iyice stres oldum. Teşekkürler canım Yataklar benim de kurulmadı
Çantam da kapalı değil hala. Evde ıvır zıvır her yer her yerde gibi geliyor.. İşi bugün bırakıyorum. Çabucak hallederim inşallah yaa Sen doğum yapmadın daha di mi? Göremedim.
Ya eşimi alırlar inşallah bilmiyorum.. Almazlarsa daha çok stres olurum.. Korkuyorum zaten. Onu düşünen hastane ziyaretçi de kabul etmez ama öyle bir şey yok. Odaya ziyaretçi dolacak ama amleiyata eşimi almayacaksa saçma yani, bilmiyorum. Haftaya konuşacağız tekrar.

Evet canım alt üst iki takımı da üst üste giydirdiler ama hastane soğuktu biraz ondan olabilir
Altı tek kat olacak benim ya.. Üşümez inşallah ne diyim :)

Haftaya tekrar konuşacağız bakalım ya.. İnşallah kabul ederler. Yoksa daha çok korkacağım. Yalnız olmak istemiyorum Olmazsa tabi sağlık olsun diyeceğiz de.. ÜZgün üzgün gireceğim doğuma o zaman
İnşallah senin de günlüne göre olur canım Döner inşallah bebişiinnn Eşin de inşallah yanında olur. İş ile ilgili mi durumları var. İnşallah beraber olursunuz canım ya

Saol canımm Önümüzdeki hafta tekrar konuşacağız bakalım. İnşallah izin verirler İnşallah Hayır özel hastaneye gidiyoruz, ilgi alaka iyi olsun vs. Annenin mutluluğu düşünülsün şu bu.. Şimdi de bunu diyorlar.2020-2022 olsa tamam. Başa gelen çekilir derdim de.. bu zamanda saçma geldi yani. Üzücü..
Kapı süsü siparişi verdim bakalım. Gelmedi daha. Oğlumda yaptırmamıştım aslında ama heves ettim şimdi, ne bileyim.
Tabi her şeyin başı sağlık, o ayrı.. İnsanlar neler yaşıyorlar. Günümüze şükür. Sağlıkla gelsinler de Gün yaklaştıkça iyice stres artıyor sanki, hormonlar saolsunlar

Saçma di mi ya.. Bence de valla.. Ablam doktor, hatta halk sağlığı uzmanı. Tam pandeminin göbeğindeydi. O bile diyor saçma diye. A bak senin eşin pandemide bile girmiş. Zaten tamamen steril, önlükle maske ile falan giriliyor. Gerekirse test de yapsınlar yani. Umarım gönlümüze göre olur

Parti yükleniyor sancılar 80 üstüne çıktı sözde sezeryan olacağız sancı çıkıyor diye gelen acilma var mı diye bakıyor giden bakıyor. Anlamadım ben bu işi ellemeyen doktor kalmadı resmen
Ne oldu canım, son durum ne?? Doğdu mu bebiş? Artık doğmuştur bence yaa :)) Hadi hayırlısı sağlıkla inşallah

Kizlar dogum yapanlar bazilari aranizda bebegin kiyafetlerini kilitli posetlere ayri ayri yerlestirmisti.O sekilde rahat ettiniz mi? Ben de ilk oglum da o sekilde yapmistim yine de baya dagitmislardi hepsini cikarip posetler ortalikta falan. Bu aksam esyalari valize yerlestirecegim de acaba yine o sekilde mi hazirlasam kararsiz kaldim belki bu yil akillanmislardir dagitmazlar

Ay saol canım Baya zorladı ama sonrasında çalışma durumum devam edecek gibi görünüyor. Keşke 1 sene kadar idare edebilsem ama.. Keşke.. O yüzden en çok izinli olacağım şekilde kullanmak istedim. Mecburi oldu yani aslında. Şükür sağlıkla atlattık Bebişler de sağlıkla gelsin inşallaahh
Canımmm aynı gün doğuruyoruz 38+2 oluyorum ben de o gün şimdi 3085 grammış bizimki de. Çok heyecanliyim ya umarım çok güzel geçer süreçlerimiz
Ayyy Çok heyecenlıııı İnşallah doğumlarımız da sonrası çok güzel geçer canım yaa Sabahtan mı olacak? Tam saat vermedi daha bize ama sabah olsun dedik. Bakalım..

Ah nerdee, takvim bile sıfırlandı ama bizim bebisten tık yok neyi bekliyolar anlamadm valla erkek bebekler gec dogar derlerdi hep ama takmazdim, istisnalar var diye. Hurafelere bakış açım değişti

Erkekler geç doğar derlermiş. Annem bana hamileyken ultrasonda cinsiyet öğrenme falan yok.. Ben de 2 kızdan sonra 3. çocuk.. 40 hafta geçmiş ben içerde rahatım :) Kesin erkek demiş herkes. Sonra ben çıkmışım 41 hafta civarı Oldu mu sana 3 kız hehehe :) Neyse.. iyi ki kız olmuşsun diyorlar. İnşallah öyledir
Yuruyuse cikicam şimdi de... Sonra da annemle bı kahve içerim... Uzun zaman dışarıya özgürce kahve içmeye de cikamicaz... Armağanı severek kabul ediyorum
Evet ya ne güzel :) Tadını çıkar. Ben de işi yeni bırakacağım. Arkadaş dedi çocuklar okuldayken bir kahvaltı edelim, bir şey yapalım sen doğurmadan. İnşallah çocuksuz ve işsizliğin tadını çıkarayım ben de 2 hafta, tabi stresler geçerse :)

Ay canım çok sevindiimm Analı babalı abili ablalı :) sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallaahh Sütün de gelmiş maşallaaahhh Allah sizlere kolaylıklar versin sonrası için.. Biz de sağlıkla kolayca kavuşalım inşallah Saol canım..

Bana yapıldı odaya gelince ama öyle bastırmak derken ebe eliyle hafif bastırıyor vajenden kanamayı kontrol ediyor canım ama zaten uyuşuk oluyorsun hiç bişey hissetm

Çok normal canım hızlıca olup bitsin inşallah kucağına alınca tüm stresin geçecek
minseo canım sen göğüs ucu için kantaron kullanıyordun dmi ? Ya bnmde yara olmaya başladı aklıma kantaron geldi de sen mi yazmıştın başka bir arkadaş mı bilemedim

Ben dogurmadim da kucuk hurc gibi seyler var ya. Bebeginkileri ayri kendiminkileri ayri birer tane yaptim, oyle valize koydum. Bebek icin dogumhaneye verilecekleri battaniyeye sardim. Umarim zor olmaz boyle. Tek tek paketleyemedim.

Ben ilk gün gecelik giymiştim ama 2. gün pijamaya geçmiştim. Muayene devam mı etti canım 2. gün de? 1 gecelik 1 pijamam vardı. Yine öyle yapacağım.
Bir de doğumdan sonra odaya çıktığımda, bebeği getirdiklerinde üzerimde geceliğimle fotoğraflarım.. ama ben hiç hatırlamıyorum onu ne ara giydiğimi :) Bir onu anlatsana. Doğuma zaten çıplak, hastane önlüğüyle giriyorduk di mi? Sonra yukarı çıkınca mı üzerimizi giyiyoruz? Ne ara giydim o geceliği hafızam silmiş. Çünkü acım da vardı. Üstümü giyecek gücü ne ara bulmuşum acaba..?

Doğumuma girecek hemşirem doğumdan önce koy yanına dedi doğumdan sonra onu giydireceğim sana dedi, belki sen de doğumhabede giymişsindir

İnsallah canımmm saati su an belli değil ama olabilecekse sabah olmasını istiyorum ben bu çarşamba anesteziyle görüsücem bakalım :) haberleşelim

Yuruyuse cikicam şimdi de... Sonra da annemle bı kahve içerim... Uzun zaman dışarıya özgürce kahve içmeye de cikamicaz... Armağanı severek kabul ediyorum
Bende yürüyüşten geldim canım keyfini çıkar canım afiyet olsun

Canım benim gözün aydın yavruna kavuştun darısı bize inşallah Süpersin bebişi öp kokla yerime Aminnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…