Senin kız biraz daha küçüktü benimkinden öyle hatırlıyorum. Benimki 4 yaşında ama hastaneye yattığımda aynı yaptı. O ağladıkça ben ağladım resmen ama şimdi halası geldi. Onla çok güzel oyalanıyor pek aramıyor beni. Pazartesi günü biraz daha huzurlu gidicem hastaneye.Gece kötü geçti, hiç uyuyamadım ben. Eşim 11.30 da gitti kzin yanına oyun oynamışlar biraz sonra uyutmayi denemiş. Bende eşimi aramadım annemi aradım ne yapıyorlar diye anne annee diye hüngür hüngür ağladığını duyunca baya kötü oldum. Saat 4 te 10 dakka felan dalmışım işte sonra ufak kestirmeler saat 6 da tamamen uyandım
Canim cok.sevindim baska.sikintisi olmayisina. Hangi yontemle oldun spinal mi.Her doktorun eli farkli oluyor bence.insallah solunum.sikintisi da gececektirKızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Çok saol canımCanım hiç moralini bozma güzel bir planla hepsi yetişirben daha çikolata hediye kısmına hiç girmedim bile. Senin haftan daha erken yetisir hepsi canım
Boy kısmı çok muamma aslında. Benim doktorum kesinlikle boy söylemiyor çünkü boyu ölçülebilen bir sey değil diyor. Tahmini olarak femur ×7 yapıyorlar ama o da tutmaz dedi hep. Femur kemiği bize bacak boyunu gösterir dedi. Uzunsa bacaklari uzun ve ya kisa diyoruz boyla alakasi yok dedi. O yüzden o değerlere hiç güvenme demisti.
Ameliyathaneye fotoğrafçının girip esin alınmaması gerçekten saçmalıkmis gerçekten. Tekrar konuştuğunuzda net şekilde cevap vermelerini talep edebilirsiniz. Ona gore belki başka hastanelerde de konuşabilirsiniz bilemedim. Önemli olan sizin içinize sinmesi, anne ne kadar iyiyse bebekte o kdar iyi oluyor sonuçta.
Çok sevindimKızlar 23.02.2023 16.16'da sezeryanla ben bebeğimi kucağıma aldım
2550 gram doğdu çok şükür ikimizde çok iyiyiz.
15 dakika içinde doğuma alma kararı aldı doktorumuz su gibi geçtisağlıkla hepiniz zamanında kucağınıza alın inşallah
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canımKızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Bence gazi vsr canim gaz olunca o hareketleri yapiyorlar. Sutun de var artik zsten demiKızlar benim oğlum memeyi tutamadı silikon uçla emziriyorum. Dünden beri emerken kafasını geri ittirip ağlamaya başladı. Sinirleniyor emerken kızarıyor hemen. Acaba çekemiyor mu çenesi yorulduğu için. Biberonla vermeye başladım biraz ama böyle de sütüm azalır diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim sizin bebekleriniz de emerken ağlıyor mu yorulunca?
Aa bugundu demi. Ben de yogunluktan tum mesajlari okuyamiyorumDaydream_ canım ne alemdesin? Okuyamadım hiç, şimdi açtım. Bugün doğum olacaktı.. Oldu mu kiii??
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canımKolaylıkla mutlulukla... Güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy ne güzel kavuşmuşsun canım gözün aydınKuzum ben doğum yaptim. Sancılar 7 dakikada bir den 5dkya kadar inince hastaneye geldik.Geldigimizde 22.30 du. Acilmam 5cm çocuğun kafası inmiş hemen yatış yaptılar. 7 9 cm derken sabaha karşı 3. 55te doğdu. Ben kendime gelemedim dikişlerden ancak yazabiliyorum. Biz kucagimiza aldik. Dünyanın en güzel duygusu. Dilerim hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederim hepimize keşkesiz su gibi doğumlar olsun, umarım yıpratmam kendimi kabullendim gibi bu düşünceyi olması gereken böyleymişAllah kolaylık versin canım. Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım maşallah çok güzel bir doğum olmuşsıkıntılarının mükafatı olmuş sağlıkla büyüsün
Çok geçmiş olsunCeviz varsa eğer birkaç ceviz zarını sıcak suda demleyip içebilirsiniz. Öksürüğe çok iyi geliyor
Doktoruna güveniyorsan teslim olmak en güzeliben de ilk gebeliğimde kendimi çok hazırlamıştım normal doğuma. Doktor aynı gün hemen sezeryan alıyoruz diyince şok etkisi yarattı. Ama başka Dr gitmedim. Zaten çok araştırıp güvenerek gitmiştim. Doğum sonrası çok sıkıntı yaptım aslında sezeryanı. Hatta bu hamileliğimde de normal mi denesem diye kendimi çok yıprattım, şartlarım uymadı ama neticede sezeryan olacağım ve bu yüzden üzmüyorum kendimi artık. Benim için olması gereken buymuş. Önemli olan sağlıklı şekilde kucağına almak. Eminim seninki de keşkesiz bir doğum olacak
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşaallah
Canım çok teşekkürler tavsiyelerin için daha doğal ve kolay bir süreçten geçsem ben de zorlardım aslında koşulları ama evet tüp bebek çok kayıp yaşadım öncesinde de. Ben de zor güvenirim bu doktora güvendim sonunda hayırlısı olsun artık, belki mümkünse sancı geldiği gün alalım bebeği diye önericem bakalım ne diyecek en azından bebeğim kendi seçmiş olur gününüCanim karar senin nasil istersen tabi ki. Senin daha farkli sanirim tup.bebekmis.Hayir zor gecmedi. Sadece dogal surec olsun istemistim bebegim kendi karar verip gelsin istemistim. ben de riske atmak istemedim sonra pismanligini yasadim keske sorsaydim diye. Ben bir doktora yuz de yuz guvenemiyorum ondan danissaydim demistim ve danismak.istemistim esim yanasmamisti
Senin sancılar ne oldu canım merak ettim seni ?Ayy ne güzel kavuşmuşsun canım gözün aydın
Ne gelen var ne giden canım sancım sık değil sadece karnım çok kaıslıyor bide leke geliyor akıntıyla beraber o kadarSenin sancılar ne oldu canım merak ettim seni ?
Ayy hadi güzel doğum haberinle gel inşallah canımParti yükleniyorsancılar 80 üstüne çıktı sözde sezeryan olacağız sancı çıkıyor diye gelen acilma var mı diye bakıyor giden bakıyor. Anlamadım ben bu işi ellemeyen doktor kalmadı resmen
Ben de yildim artık hem bel agrisi cekiyorum günlerdir hem de hicbir gelisme yokKızlar gelmiyor bu sıpa yerini çok sevdi galiba.Sancılarım var ama düzensiz daha dakikalara düşmedi Böyle hepten stres oluyorum vakti geldi kendi gelmiyor yapmadığım şey kalmadı. Lekeli akıntıda geliyor ama sancı yok. Gecede gayet güzel uyudum. Sadece karnım çok sertleşiyor ve düzelmiyor çok kasılıyor. Nolcak böyle daha kaç gün beklerim acaba artık kavuşsak mı diyorum