2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Senin kız biraz daha küçüktü benimkinden öyle hatırlıyorum. Benimki 4 yaşında ama hastaneye yattığımda aynı yaptı. O ağladıkça ben ağladım resmen ama şimdi halası geldi. Onla çok güzel oyalanıyor pek aramıyor beni. Pazartesi günü biraz daha huzurlu gidicem hastaneye.

Canim cok.sevindim baska.sikintisi olmayisina. Hangi yontemle oldun spinal mi.Her doktorun eli farkli oluyor bence.insallah solunum.sikintisi da gececektir

Daydream_ canım ne alemdesin? Okuyamadım hiç, şimdi açtım. Bugün doğum olacaktı.. Oldu mu kiii??
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım Kolaylıkla mutlulukla... Güzel haberlerini bekliyoruz

Çok saol canım Her şey yolunca gider inşallaahhh Çarşamba kontrole gittim yine. Haftaya kontrolde eşimin içeri girmedurumunu tekrar konuşacağız. İnşallah istediğimiz gibi olur her şey. Bu aralar pek stresliyim..
Konuşmamızın üzerinden de çok zaman geçti. Sen doğum yapmışsındır di mi canım ya..? Ay bakıcam hepsine birazdan.
Çok sevindim Sağlıkla büyüsün inşaallahh.. Ne güzel çabuk da olmuş bitmiş Hepimize böyle güzel doğumlar inşallahh
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım Çok şükür İnşallah en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar yavru kuzun Senin de sancıların çabucak geçer inşaaalllaahh

Bence gazi vsr canim gaz olunca o hareketleri yapiyorlar. Sutun de var artik zsten demi

Aa bugundu demi. Ben de yogunluktan tum mesajlari okuyamiyorum

Kizlar kontrolden ciktim,15 martta sezeryan tarihi aldik ,38+4 olacak o gun.Bugun tansiyonum bir tik yuksek cikti 13/9 takip edelim dedi doktor,yukselmeye devam ederse daha erkende alinabilir.

Yalniz grubun cogu dogurdu,benim gibi dogurmayan uc dort kisi kaldi sanki

Ayy ne güzel kavuşmuşsun canım gözün aydın

Çok teşekkür ederim hepimize keşkesiz su gibi doğumlar olsun, umarım yıpratmam kendimi kabullendim gibi bu düşünceyi olması gereken böyleymiş
Canım çok teşekkürler tavsiyelerin için daha doğal ve kolay bir süreçten geçsem ben de zorlardım aslında koşulları ama evet tüp bebek çok kayıp yaşadım öncesinde de. Ben de zor güvenirim bu doktora güvendim sonunda hayırlısı olsun artık, belki mümkünse sancı geldiği gün alalım bebeği diye önericem bakalım ne diyecek en azından bebeğim kendi seçmiş olur gününü

Selam kızlar
Doğum yapanlar inşallah sağlıkla büyütürler bebelerini Biz de inşallah sağlıkla kucaklarız.. Kolaylıkla dünyaya getiririz

Çarşamba kontrolüm vardı. Eğer kızımız bir sürpriz yapmazsa inşallah :) 17 Mart Cuma için sezaryen günü aldık 38+4 olacak inşallah Şu anda 3 kilo. Geçen hafta 200 gr almış. Sanki az almış gibi ama.. Bakalım 2 haftada sanırım 3500'e yaklaşır. 3'ü geçse baya iyi oalcak. Boyu 50 cm civarı Boy hesabında femur uzunluğu x 7 olmuyormuş direk. 6,... bir şeyle çarpıp bilmem kaç ekleniyormuş. Öyle dedi doktor.

Ben hala çalışıyorum. Bugün son çalışma günüm inşallah. Pazartesi 37+0 ile raporumu alacağım. Uykular zzoorr, taşımak zoorr.. Ağrılaar.. Kalp çarpıntılarım oluyor. Bazen aniden 120 140 atıyor. Hemen tutunmam oturmam falan gerekiyor öyle olunca. Doktor normal diyor. Ona kalsa her şey normal zaten.. Neyse şükür diyelim.. Günü aldık diye de iyice strese girdim ben. Doktora diyorum biraz daha dursa Kalbim pıtpıt.. Derin derin nefes alma ihtiyacım oluyor düşününce.. Rahatlamam lazım.. Hem doğum nasıl olacak, hem 2 çocuk nasıl olacak.. Hala eşimin ameliyata girme işini de netleştiremedik. Haftaya gittiğimizde yetkili birileriyle görüşmek isteyeceğim. Umarım girebilir Allah'ım
Huzurla sağlıkla kavuşalım hepimiz Aamiinn

Kızlar gelmiyor bu sıpa yerini çok sevdi galiba. Sancılarım var ama düzensiz daha dakikalara düşmedi Böyle hepten stres oluyorum vakti geldi kendi gelmiyor yapmadığım şey kalmadı. Lekeli akıntıda geliyor ama sancı yok. Gecede gayet güzel uyudum. Sadece karnım çok sertleşiyor ve düzelmiyor çok kasılıyor. Nolcak böyle daha kaç gün beklerim acaba artık kavuşsak mı diyorum

Parti yükleniyor sancılar 80 üstüne çıktı sözde sezeryan olacağız sancı çıkıyor diye gelen acilma var mı diye bakıyor giden bakıyor. Anlamadım ben bu işi ellemeyen doktor kalmadı resmen
Ayy hadi güzel doğum haberinle gel inşallah canım

Ben de yildim artık hem bel agrisi cekiyorum günlerdir hem de hicbir gelisme yok pilates topu uzerindeyim surekli bir hareket, dr bi de persembeye kadr bekleyelem dedi iyice stres oldum o güne kadar durursa diye dua ediuorm surekli sağlıkla gelsin artık diye. İnsallah bi an önce saglikla gelir bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…