- 7 Ekim 2022
- 1.425
- 2.865
Kizlar kontrolden ciktim,15 martta sezeryan tarihi aldik ,38+4 olacak o gun.Bugun tansiyonum bir tik yuksek cikti 13/9 takip edelim dedi doktor,yukselmeye devam ederse daha erkende alinabilir.
Yalniz grubun cogu dogurdu,benim gibi dogurmayan uc dort kisi kaldi sanki
Kızlar sağlıkla gelsin minikleriniz,sayımız az değildir ya benim de muhtemelen o günler arası olacak doğumum Ayrıca dely hala çalışman mükemmel helal olsun sana eşi ameliyata sokma durumunu iyi ki hatırlattın ben de sorayım hastaneye.Selam kızlar
Doğum yapanlar inşallah sağlıkla büyütürler bebelerini Biz de inşallah sağlıkla kucaklarız.. Kolaylıkla dünyaya getiririz
Çarşamba kontrolüm vardı. Eğer kızımız bir sürpriz yapmazsa inşallah :) 17 Mart Cuma için sezaryen günü aldık 38+4 olacak inşallah Şu anda 3 kilo. Geçen hafta 200 gr almış. Sanki az almış gibi ama.. Bakalım 2 haftada sanırım 3500'e yaklaşır. 3'ü geçse baya iyi oalcak. Boyu 50 cm civarı Boy hesabında femur uzunluğu x 7 olmuyormuş direk. 6,... bir şeyle çarpıp bilmem kaç ekleniyormuş. Öyle dedi doktor.
Ben hala çalışıyorum. Bugün son çalışma günüm inşallah. Pazartesi 37+0 ile raporumu alacağım. Uykular zzoorr, taşımak zoorr.. Ağrılaar.. Kalp çarpıntılarım oluyor. Bazen aniden 120 140 atıyor. Hemen tutunmam oturmam falan gerekiyor öyle olunca. Doktor normal diyor. Ona kalsa her şey normal zaten.. Neyse şükür diyelim.. Günü aldık diye de iyice strese girdim ben. Doktora diyorum biraz daha dursa Kalbim pıtpıt.. Derin derin nefes alma ihtiyacım oluyor düşününce.. Rahatlamam lazım.. Hem doğum nasıl olacak, hem 2 çocuk nasıl olacak.. Hala eşimin ameliyata girme işini de netleştiremedik. Haftaya gittiğimizde yetkili birileriyle görüşmek isteyeceğim. Umarım girebilir Allah'ım
Huzurla sağlıkla kavuşalım hepimiz Aamiinn