2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Kızlar sağlıkla gelsin minikleriniz,sayımız az değildir ya benim de muhtemelen o günler arası olacak doğumum Ayrıca dely hala çalışman mükemmel helal olsun sana eşi ameliyata sokma durumunu iyi ki hatırlattın ben de sorayım hastaneye.

Bende tam sana yazıyordum canım 0 lanmış gebelik takvimin doğurdun sandım Ayy nolcak böyle bende sürekli herşeyi yapıyorum canım. Haftaya salı kontrol var, acaba gününün dolmasınımı bekliyor bu bebişler İnşallah canım inşallah bende duayla yatıp duayla kalkıyorum valla

Kızlar kızımın hayata karşı duruşu 36+2 3085 gram olmuş 50 cm su an. 17 marta gün verdi doktorum kızımla kavuşuyoruz insallah
Hahaha ya çok komik uykusundan falan uyandırdınız herhalde sinirlenmiş çocuk Haydi hayırlı olsun mis gibi bir doğum olsun

Kızlar adet öncesi hafif kasıkların ağrır ya hatta dersin bir saate bilemedin sabaha adet olacağım diye. Öyle bi ağrı var hafif ama sürekli. Doğumu böyle başlayan olmuş muydu? Normalde ağrı belden girer diyorlar belimde böbreklerimde bi ağrı yok şuan. Nişanım da gelmedi

Günün aklıma takılan sorusu doğum sancıları başlarken ilk kaç saat/dakika da bir gelmeye başlıyordur acaba bilen/tahmini olan ?

Günün aklıma takılan sorusu doğum sancıları başlarken ilk kaç saat/dakika da bir gelmeye başlıyordur acaba bilen/tahmini olan ?
Onu ben de merak ediyorum. Hatta öncesinde adet sancısının başlangıcı gibi mi oluyor omunda merak ediyorum. Dün gazla yürüyüş yaptım o yüzden mi böyle hafifi kaşık ağrım var bilemedim i:/

Canim cok.sevindim baska.sikintisi olmayisina. Hangi yontemle oldun spinal mi.Her doktorun eli farkli oluyor bence.insallah solunum.sikintisi da gececektir
Genel anestezi oldum cnm. İlk sezeryanı hiç hissetmedim bile ama bu çok zorladı beni

Ah nerdee, takvim bile sıfırlandı ama bizim bebisten tık yok neyi bekliyolar anlamadm valla erkek bebekler gec dogar derlerdi hep ama takmazdim, istisnalar var diye. Hurafelere bakış açım değişti

Ben de 17 martta sezeryan olcam sağlıkla alalım kucağımıza çok heyecanliyim
Canımmm aynı gün doğuruyoruz 38+2 oluyorum ben de o gün şimdi 3085 grammış bizimki de. Çok heyecanliyim ya umarım çok güzel geçer süreçlerimiz

Bence gazi vsr canim gaz olunca o hareketleri yapiyorlar. Sutun de var artik zsten demi
Benim sütüm inmişti hatta ağrı yapıyordu doluluktan ama oğlum 14 günlük bir küvez süreci geçirince geri çekildi galiba 2 gündür emmeyle ilgili sorun yaşıyoruz. Ben de o hastanedeyken sağıp buzluğa attıklarımı veriyorum biberonla. Ama onlar da bitmek üzere. Anne sütünü çok az emmiş olması üzdü beni. Gaz damlasını biz de kullanıyoruz ama hala gaz çıkarma konusunda zorlanıyoruz. Onu da doymamasına bağlıyorum açıkçası. Ayaklarını çeke çeke özellikle geceleri çok ağlıyor masaj yapıyorum biraz karnına zeytinyağı sürüyorum geçiriyor. Gazını çıkarınca da 2 3 dakika anca emiyor sonra yine sinirlenip kafasını çekiyor ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık mama öneriniz var mı kızlar mecburen mamaya başlayacağız.

Ah nerdee, takvim bile sıfırlandı ama bizim bebisten tık yok neyi bekliyolar anlamadm valla erkek bebekler gec dogar derlerdi hep ama takmazdim, istisnalar var diye. Hurafelere bakış açım değişti
Bende öyle duymuştum erkekler ve ilk doğum geç olur diye ama hiç aldırış etmezdim. 28 de kanamam olunca erken gelir diye korkarken günü doluyor hala gelmedi oğluş şimdide gelmedi diye dertleniyorum analık zor ya Yaa benimde

Bende senin gibi düşündüğüm için almadım bu güme kadar, ama sütün olmazsa sütünün gelmesi için, sütün olsa göğüs ağrısı olma ihtimaline karşı sağım gerekli diye yorumlar var, sonunda alacaz gibi duruyor.
Alsakta aynen senin gibi ihtiyaç kalmasa keşke emse sütümle dosya ne güzel olur.
Bende bugün Lansinoh manuel yorumlarını okudum, kullananlar çok memnun, güzel yorumlar olunca işe yarar diye düşünüyorum. Alayım bende ya gerek kalmazsa da dursun bir köşede. Gün gelip gerekirse elimin altında olsun.
Bende yataktan o halde kalkmayı başardıkdan sonra wc ye karnımı tutarak gidiyorum ve akşamları daha çok su içme ihtiyacı hissediyorum ben belkide o yüzden bunu çok yaşıyorumdur.

Bende merak ediyorum ya sancım sık olmadığı için sancı ne zaman geliyor gidiyor pek anlamıyorum çünkü

Benim belirtiler yok oldu gene sizinkiler devam ediyor bu da güzel bence

Benim belirtiler yok oldu gene sizinkiler devam ediyor bu da güzel bence
Benimde dün gece yok oldu gayet güzel uyku çektim duş alıp yatmıştım hepten rahatladı galiba oğluşum Anlamadım valla ben bu işten bişey

İlk defa deliksiz uyudum bugün o kadar güzeldi ki ... Belirtiler olmayınca herhalde ... Bilemedim ama çok iyi geldi
Yaa bende gece sancı çekerim sanıyordum ama uyudum şaka gibi gerçekten bunlar iyi günlerimiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…