2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Tabii sizin gönlünüzden hangisi geçiyorsa o olsun. Ben de şimdi kendimi normal doğuma hazırladığım için benzer bir durumda hemen vazgeçmezmişim gibi hissedip başka bir doktordan fikir alırım gibi geldi ama sizin daha stresli koşullarınız da varmış. Hayırlısı olsun hakkınızda

Doğum şekline takılma o sadece bebeğine kavuşman için aracı olacak bir yöntem. Ayrıca kendini de suçlama. İster istemez çevresel baskılardan sezeryan yaparsak suclanacakmisiz ya da süreci başarısız bitirecekmisiz gibi hissettiriliyoruz. Ben son ana kadar hep akışına bıraktım ve sezeryanla kızıma kavuştum. Vajinal doğum yapsaydim şuan hissettiklerimden daha farklı şeyler hissetmeyecektim. İnsanin doğum aninda tek düşüncesi bebeğinin sağlığı oluyor o an sezeryan mi vajinal mi aklına bile gelmiyor. Ben en ufak bir risk varsa almamayı seçenlerdenim çünkü ben de kızıma zor kavuştum onun için hangisi iyi olacaksa o olsun dedim hep. Ve korkma inan bi zorluğu yok 2 gün dikiş yerinde yanma gibi bir his oluyor onun için de ağrı kesici ve antibiyotik kullaniyorsun zaten. Ve evet bazı şeyler için diretmemek lazım diye düşünüyorum özellikle işin ucunda sağlık varsa. Sen şuan başka dr a gitsen seni normal dogurturuz diyen bir sürü dr mutlaka cikacaktir ama bence sürecini ve seni bilen dr un önerileri benim için daha önemli. Sen bebişine odaklan bol bol emzir kokla diğer şeylerin hiç bir önemi yok

Ama ilk kez kızımdan ayrı kalıyorum, doğduğundan beri hep sarılıp uyuduk biz, 1 saat ayrı kalmadık şimdiye kadar
Valla evde küçük çocuğu varken hamilelik sürecini geçirenlere saygım sonsuz. Hem denge kurmak, hem bu yorgunlukla küçük çocuk bakmam hem doğuma giderken bile aklı evde kalmak. Ayrı kalıyorsunuz ama küçük kardeşi gelecek eve.

Çok sevindim canim hanenize mutluluk, sağlık, huzur, umut getirsin minik kelebek

Vmd_rubby canım sn naptın yazmamışsin hiç
Kuzum ben doğum yaptim. Sancılar 7 dakikada bir den 5dkya kadar inince hastaneye geldik.Geldigimizde 22.30 du. Acilmam 5cm çocuğun kafası inmiş hemen yatış yaptılar. 7 9 cm derken sabaha karşı 3. 55te doğdu. Ben kendime gelemedim dikişlerden ancak yazabiliyorum. Biz kucagimiza aldik. Dünyanın en güzel duygusu. Dilerim hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz.

Gözünüz aydın olsun canım, ne güzel doğumunda kolayca olmuş bahtı açık olsun yavrunun, darısı bizlere inşallah
Canım senle haftamız aynı, ben Nisan annelerinden ama doktor bir hafta erken döllenme dedi, ultrason doğumu 30 Mart gösteriyor benim de, ara ara kasık ağrılarım oluyor sende de oluyor mu normal midir acaba?

Ne durumdasın canım
Kuzum ben doğum yaptim. Sancılar 7 dakikada bir den 5dkya kadar inince hastaneye geldik.Geldigimizde 22.30 du. Acilmam 5cm çocuğun kafası inmiş hemen yatış yaptılar. 7 9 cm derken sabaha karşı 3. 55te doğdu. Ben kendime gelemedim dikişlerden ancak yazabiliyorum. Biz kucagimiza aldik. Dünyanın en güzel duygusu. Dilerim hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz.

Tebrik ederim ne mutlu sana
Çok sevindim

Haberler çok güzel tebrik ederim sağlıkla büyütün

Tebrikler sağlıkla büyütün

Nsr de çıkıyormu peki yani açıklık çok iyi sancıyı hissetmiyor olabilirmisin diye düşündüm bi

Tebrikler sağlıkla büyütün inş darısı başımıza

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel kolayca su gibi akıp gitmiş peki sancılarla nasıl baş ettin şunu şunu yapın dediğin varmı bişeyler,önerin vs varsa alırız

Yaa maşallah doğum yağmuru başladı resmen peşpeşe güzel haberler geliyor Sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallah canım

Canım hiç başka dr arayıp kendini strese sokma geçenlerde yine yazmıştım önemli olan doğumu nasıl yaptığımız değil bence şu an benimde normal gidiyor bende vajinal doğum olsun istiyorum ama olmazsa da üzülmem önemli olan evlatlarımıza kavuşmak değil mi? At bunları kafandan düşünme hiiiiiçç bizi de haberdar ett mutlaka gelişmelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…