2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Anladım canım, tabi böyle durumlarda sezaryen olması mantıklıymışş ama sancı çekiyorsun ya ona şaşırdım sezeryanler hiç çekmiyor gibi algı oluşmuştu bendehayırlısı olsun bakalım beklemedeyiz
Canım dünden beri bunları yapıyorum, denemek istersen eğer. Eki Görüntüle 3212309
Çok teşekkürler canım birazdan taytımı giyip bandanamı takıp başlıyorum

Bebiş kendini dünyaya hazirliyo yarın geleceğini anlamış işte heyecan yaratıyor

Valla canım kızım 2 günlük falandı acayip gaz sorunu vardı... Yenidoğanda olmaz diolar ama bence genelleme doğru değil...

Valla canım kızım 2 günlük falandı acayip gaz sorunu vardı... Yenidoğanda olmaz diolar ama bence genelleme doğru değil...
Ben de olmaz diye biliyordum ta ki o pirtlari duyana kadar Keşke olmasa ama her bebişin bağırsağı midesi farklı demek ki benim kızım baya gazlı emsin mama yesin hemen başlıyor ıkınmaya

Ben de olmaz diye biliyordum ta ki o pirtlari duyana kadar Keşke olmasa ama her bebişin bağırsağı midesi farklı demek ki benim kızım baya gazlı emsin mama yesin hemen başlıyor ıkınmaya
Maşallah yesin yesin pirtlasin

Olay kasarda kesinlikle... Kaliteli yağlı kaşar ben hala yiyorum son dakikaya kadar ... Yarasın kuzuya
Bence de canım normalde salı günü alacaktı doktor kilo alınca takip edelim daha dedi su için de havuç suyu demişti hergün içiyorum çok şükür suyu da iyi cıktı böyle böyle bakalım kaça kadar gidicez. Ilk hedef 36 idi atlattık şimdi hedefimiz 38 dedi doktorum bakalım

Sizinki ansızın olacak galiba.... Ben 34.haftadan bu yana doğuruyorum etrafımdakiler artık inanmıyor. 40 bekler o, kandırıyor seni diyorlar
Sürprizli bir kiz olur belki kendimi de psikolojik olarak hiç hazır hissetmiyorum daha ev falan temizlenecek çok iş var
Bana da öyle geliyordu
Yaa demi küçük sürprizler yaptı ekin

Bursada hangi hastanede doğum yaptınız?

Siz bursada hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…