Önemli olan doğduğu kilosu o da az değilmiş zaten topik bir bebe yanakları mıncır mıncır durUltrasonda 4200 demişti sezeryana girmeden doğdu 3910 hastaneden çıkarken de 3660 ti. Yani qnlayacaginiz boş yere erken almış oldu
Hiç sancı yok bugün çok hareketlide değil aklım takıldı biraz. Pilates topunda oturdum biraz çatı ağrısı gibi bir şey var ordaki kemiklerim acıyorKızlar ne alemdesiniz herkes sancı çekmeye başladı gibime geliyor ya da ben öyle olduğum için bi an öyle yordum kafamdabu kadar sancıya açılma olsun diye bugün squat,ördek yürüyüşü vs yapmaya başladım artık inşallah işe yarar 36 falan demiyorum sancı çekiyorsam madem işe yarasın diyorum erken falan ama belki gelmişken 03/03/2023te gelir benim minik bey
Erken gelmezse cuma günüSenin doğumun ne zaman canım ?
Benimde öyle penguen gibi yürüyorum ağrıdanHiç sancı yok bugün çok hareketlide değil aklım takıldı biraz. Pilates topunda oturdum biraz çatı ağrısı gibi bir şey var ordaki kemiklerim acıyorBu bilinmezlik beni strese soktu.
Aynen öyle canım insan o anlarda manevi olarak da rahatlamak istiyor.Etkisi olur yada olmaz ama insan manevi piskolojik olarak birşeyler de yapmak istiyorTeşekkür ederim, inşallah size de faydası olur
Şimdi ne durumdasın canım devam ediyo mu hala? Ben de de az önce başladı hem vajinada çok baskı var hem de adet sancısına benzer bi sancı var ama dayanılmayacak kadar değil. Devam ederse dakika tutucam bakalım bu gece bizi ne bekliyoKızlar benim şuan yarım saatte 1 , şiddetli regl ağrısı, hemen ardından bir bel ağrısıyla birlikte böyle ayaklarıma doğru uyuşma, karimcalasma gibi geliyor. Tabi bu süreçte karni taş gibi oluyor. Sonra geçince bebek aşırı hareketleniyor. Herhangi bir nisan, su belirtisi vs de yok. Ama garip bir mide bulantısı var.
20 dakika da 1 den 2 defa 15 dakikaya düştü, şua nasılsın 5 kez 8 dakikaya düştü. Dayanilmayacak değil yoğun kasılma bebek toplanıyor sonra bel ağrısı ayaklara doğru karimcalasma. Bekliyorum sabit 8 dakika devam ederse hastaneye gidicemŞimdi ne durumdasın canım devam ediyo mu hala? Ben de de az önce başladı hem vajinada çok baskı var hem de adet sancısına benzer bi sancı var ama dayanılmayacak kadar değil. Devam ederse dakika tutucam bakalım bu gece bizi ne bekliyo
Nişan canım...Yine bir ağrıyla uyanıp lavaboya koştum gelen şey bol miktarda kahverengi arada kanları olan koyu kıvamlı sümük. Ama katı değil nişan mı acaba
Kızlar 00.30 dan beri 5 dk aralıkla gelen 1.15 dakika süren sancı kasılmalarım var ve kanlı sümüksi akıntım oluyor acile gittim bebek iyi plasenta iyi denildi kafası yerlesıyor iyice guzel dedi sancılarım cok yuksek değilmiş 2cm acıklıgım varmıs hala devam edıyor düzenli sancılarım ama içimden dıyorumki bunlar doğum sancısı degılse doğum sancısı bundan kötü nasıl oluyor , gece boyu uyuyamıyorum dualarınızı beklıyorum 37+0 hafta kuvoze girmesin saglıkla dogsuninşallah
20 dakika da 1 den 2 defa 15 dakikaya düştü, şua nasılsın 5 kez 8 dakikaya düştü. Dayanilmayacak değil yoğun kasılma bebek toplanıyor sonra bel ağrısı ayaklara doğru karimcalasma. Bekliyorum sabit 8 dakika devam ederse hastaneye gidicem
Kızlar rabbim kolaylık versin doğum süreci başlamış galiba ikinizde deYine bir ağrıyla uyanıp lavaboya koştum gelen şey bol miktarda kahverengi arada kanları olan koyu kıvamlı sümük. Ama katı değil nişan mı acaba
Nasıl ya baya başlamış sancılar peki 24 saat sonra tekrar gel falan demediler mmi? Canım kuveze girmez artık sıkma canınıKızlar 00.30 dan beri 5 dk aralıkla gelen 1.15 dakika süren sancı kasılmalarım var ve kanlı sümüksi akıntım oluyor acile gittim bebek iyi plasenta iyi denildi kafası yerlesıyor iyice guzel dedi sancılarım cok yuksek değilmiş 2cm acıklıgım varmıs hala devam edıyor düzenli sancılarım ama içimden dıyorumki bunlar doğum sancısı degılse doğum sancısı bundan kötü nasıl oluyor , gece boyu uyuyamıyorum dualarınızı beklıyorum 37+0 hafta kuvoze girmesin saglıkla dogsuninşallah
Bugün bana da öyle yaptılar 2 gündür sancı çekiyorum. Artık gitmiyorum da eve gönderdiler gitmemin bir kriteri yokki5dk da 1 gelen düzenli sancıya rağmen eve mi gönderdiler ?
İyi de düzenli sancı olursa gel diyorlar sancı düzenliyse doğum başlamış demektir napacakmışız öyle durumda ?Bugün bana da öyle yaptılar 2 gündür sancı çekiyorum. Artık gitmiyorum da eve gönderdiler gitmemin bir kriteri yokkiancak su gelirse giderim
Bir hastalığı olduğundan şüpheleniyorsan kolik ağlama olabilir.Emzigin var mı birde altını gazını midesini kontrol et canım.Baltin kolik değil bi acile görünün en azından için rahatlar.Genrlde gece gündüz kavramını biraz geç öğreniyorlar büyüzden de olabilir.İnsaallah biran önce sakinleşir seninde için rahatlar.Deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var. 1 gün 6 saatlik bir evladım var
Gece 12den beri oğlum sadece ağlıyor devamlı emziriyorum . Uyut gibi olduğunda yerine yatıyorum ağlıyor.
Karnı mı doymuyor acaba
Bende dün aynı şeyi yaşadım tüm gün karnım sertti ve hiç bir şekilde geçmedi. Bebek hareketleri azalınca da hastaneye gittim akşam. Nstde düzenli sancilarim çıktı ama doğum sancısı değildi. Açıklığa baktılar sıfır açıklık. Cumartesiden beri sancım var nasıl hic açılmamış şaşkınım. Cuma gününe çağırdılar tekrar bakalım normalmiş sanırım. Ama için rahat etsin diye doktora gidebilirsin.Kızlar karnım aşırı sert ve geçmiyor top gibi oldu ve canımı acıtıyorsaat kaç oldu hala ayaktayım sertlik beni mahvetti Bi kaç saniye düzeliyorsa tekrar sertlik ve toplanma oluyor normal mi acaba