2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hiç sancı yok bugün çok hareketlide değil aklım takıldı biraz. Pilates topunda oturdum biraz çatı ağrısı gibi bir şey var ordaki kemiklerim acıyor Bu bilinmezlik beni strese soktu.

Kızlar benim şuan yarım saatte 1 , şiddetli regl ağrısı, hemen ardından bir bel ağrısıyla birlikte böyle ayaklarıma doğru uyuşma, karimcalasma gibi geliyor. Tabi bu süreçte karni taş gibi oluyor. Sonra geçince bebek aşırı hareketleniyor. Herhangi bir nisan, su belirtisi vs de yok. Ama garip bir mide bulantısı var.

Hiç sancı yok bugün çok hareketlide değil aklım takıldı biraz. Pilates topunda oturdum biraz çatı ağrısı gibi bir şey var ordaki kemiklerim acıyor Bu bilinmezlik beni strese soktu.
Benimde öyle penguen gibi yürüyorum ağrıdan activate labor hareketleri var ya YouTube da falan onları deniyormusun hiç ?

Şimdi ne durumdasın canım devam ediyo mu hala? Ben de de az önce başladı hem vajinada çok baskı var hem de adet sancısına benzer bi sancı var ama dayanılmayacak kadar değil. Devam ederse dakika tutucam bakalım bu gece bizi ne bekliyo

20 dakika da 1 den 2 defa 15 dakikaya düştü, şua nasılsın 5 kez 8 dakikaya düştü. Dayanilmayacak değil yoğun kasılma bebek toplanıyor sonra bel ağrısı ayaklara doğru karimcalasma. Bekliyorum sabit 8 dakika devam ederse hastaneye gidicem

Yine bir ağrıyla uyanıp lavaboya koştum gelen şey bol miktarda kahverengi arada kanları olan koyu kıvamlı sümük. Ama katı değil nişan mı acaba

Kızlar 00.30 dan beri 5 dk aralıkla gelen 1.15 dakika süren sancı kasılmalarım var ve kanlı sümüksi akıntım oluyor acile gittim bebek iyi plasenta iyi denildi kafası yerlesıyor iyice guzel dedi sancılarım cok yuksek değilmiş 2cm acıklıgım varmıs hala devam edıyor düzenli sancılarım ama içimden dıyorumki bunlar doğum sancısı degılse doğum sancısı bundan kötü nasıl oluyor , gece boyu uyuyamıyorum dualarınızı beklıyorum 37+0 hafta kuvoze girmesin saglıkla dogsuninşallah

5dk da 1 gelen düzenli sancıya rağmen eve mi gönderdiler ?

Yine bir ağrıyla uyanıp lavaboya koştum gelen şey bol miktarda kahverengi arada kanları olan koyu kıvamlı sümük. Ama katı değil nişan mı acaba
Kızlar rabbim kolaylık versin doğum süreci başlamış galiba ikinizde de güzel haberinizi bekliyorum

Nasıl ya baya başlamış sancılar peki 24 saat sonra tekrar gel falan demediler mmi? Canım kuveze girmez artık sıkma canını

Kızlar karnım aşırı sert ve geçmiyor top gibi oldu ve canımı acıtıyor saat kaç oldu hala ayaktayım sertlik beni mahvetti Bi kaç saniye düzeliyorsa tekrar sertlik ve toplanma oluyor normal mi acaba

Deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var. 1 gün 6 saatlik bir evladım var

Gece 12den beri oğlum sadece ağlıyor devamlı emziriyorum . Uyut gibi olduğunda yerine yatıyorum ağlıyor.

Karnı mı doymuyor acaba

Bir hastalığı olduğundan şüpheleniyorsan kolik ağlama olabilir.Emzigin var mı birde altını gazını midesini kontrol et canım.Baltin kolik değil bi acile görünün en azından için rahatlar.Genrlde gece gündüz kavramını biraz geç öğreniyorlar büyüzden de olabilir.İnsaallah biran önce sakinleşir seninde için rahatlar.

Kızlar karnım aşırı sert ve geçmiyor top gibi oldu ve canımı acıtıyor saat kaç oldu hala ayaktayım sertlik beni mahvetti Bi kaç saniye düzeliyorsa tekrar sertlik ve toplanma oluyor normal mi acaba
Bende dün aynı şeyi yaşadım tüm gün karnım sertti ve hiç bir şekilde geçmedi. Bebek hareketleri azalınca da hastaneye gittim akşam. Nstde düzenli sancilarim çıktı ama doğum sancısı değildi. Açıklığa baktılar sıfır açıklık. Cumartesiden beri sancım var nasıl hic açılmamış şaşkınım. Cuma gününe çağırdılar tekrar bakalım normalmiş sanırım. Ama için rahat etsin diye doktora gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…