2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merak etme bez bağlı olan çocuklar çok çabuk atlatiyor iyiki oğlumu aklı ermeden bez bağlıyken yaptırdım gözünüz aydın Rabbim damatligini da göstersin inşallah

Canım bende de başladı ya.. bol su içiyorum ama hamur işi falan yiyince iyice poğaça gibi şşişiyor. Geçen gün avmye gittim ayaklarımın şişinden yürüyemedim valla..
Hamur işi eşittir ben zaten kendimi tutamıyorum saldım artık kaldı üç hafta direnelim
Sabahtan beri üç lt falan su içtim biraz hafifledi canım suyu arttır bakalım ise yarar herhalde

Kızlar yoğurt bebeğe gaz yapar mı?
Canım direk olarak bebeğe değil ama , yogurtu soğuk yediğinizde sizde oluşan gaz sütle bebege geçebiliyor. O yüzden soğuk gıdalar tüketme demisti kizimda doktor.
Birde bez bölgesinde, kasıkta, gogus arasi, sırt, ense de, ağız çevresinde kırmızı kabarti olduğunda ve kakası mukuslu-köpüklü veya (ileri hassasiyet varsa) kanlı olduğunda süt alerjisi olabileceğine dikkat etmek gerekiyor.

Yarın doktora da sorayım damlayı o zaman. İnşallah bizde de işe yarar. Ağlayıp da bir şey yapamayınca benim de ağlayasım geliyor. Hangi damlayı kullanıyordunuz siz ben de bugün alayım olmadı gece yine aynı olursa kullanmaya başlarım hemen

Hadi inşallah o günleri görcez mi ya

Biogaia canım

BioGaia damla barsak florasında dengeyi sağlayarak, ishal, kabızlık, kolik gibi sindirim sistemi bozukluklarının ve bağışıklık sistemi bozukluklarının tedavisinde kullanılır.

BioGaia, probiyotik içerikli gıda takviyesi üreten İsveç'li bir sağlık firmasıdır.

Ben de geldim doktordan. 3 kiloyu gecmisiz sukur. Onceki kontrolde biraz minik kalmis demisti uzulmustum. Cati muayenesini de yapti. Herkes cok rahat gecirmis burda ama benim ki cok kotuydu. Hic yasamadigim bir aciydi. Bu boyle olduysa ben nasil normal dogum yaparim bilmiyorum. Doktor normal doguma uygunsun bence dedi ama hic acilma falan yokmus. Merdiven in cik, bol bol yuru, papatya, adacayi, ahududu cayi ic dedi. Temizligini falan kendin yap artik dedi. Sagolsun annemle kocisim beni hic yerimden kaldirmadi bugune kadar :) cok zorlanirsan sezeryan yapariz cok da zorlamak istemem seni ama onerim normal olmasi dedi. Bilmiyorum ben cok korktum bugun yalan yok. Kafam cok karisik..
Bir de bu konudan bagimsiz bugun dogum fiyatlarini sorduk da sadece 1 gece kalis dahilmis. Bi gun daha kalin derlerse ekstra odeme mi yapacagiz? Ben acidan cok detayli konusamadim bugun :)

Çarşamba günü canım, elimden geldiğince hareket, egzersiz yapıyorum valla. İnşallah düşündüğün gibi olur hepimizin doğumu
Ay inşallah bana böyle günler yaklaştıkça sanki hiç doğum yapmamış gibi bi hüzün korku çöküyor böyle ne kadar kötü senaryo varsa aklıma geliyor sağlıklı kavuşamamak falan çıldıracak gibi oluyorum kendime acilen pozitif basmam lazım bu psikoloji hiç iyi değil
Canım var sancılarım ama inan vücudumu tanıyamıyorum artık sanki gece doğum yapacak gibi ağrı çeken ben değilmişim gibi şimdi bişey.1 saat sonra bambaşka oluyor falan kısımdaki hamileliğim prenseslikmiş resmen onda doğum zor oldu diyorum bu hamileliğimde çok çektim inşallah doğumum kolay olacak
Ayy aynı belirtiler bende de var birde mide bulantısı kasik ağrısı bazen vajina ağrısı birde gece kramp girdi bacağıma hala ağrıyor yarın kontrol var ne diyecek bakalım
Haftamız aynı seninle demekki normal böyle şeyler ben ayakkabımı diğer ayağımla çıkarırken bile ağrıyor çatım anlamadım

Maşallah çok geçmiş olsun. Ben de hemen ertesi gün uygun derse doktor yaptırıp öyle eve gelicem

Allah damatlığınıda göstersin canım

Kızlar nst de biraz sancım çıktı 4 defa 100 e ulaştı. Nst fe böyle çıkıp zamanında doğum yapan var mı?Ya da doğumun yakın olduğunu mu gösterir? Öyle sancı hissetmiyorum da Şuan 37+2 yim.
İzlediğim videolarda 20 dakikada en az 3 tane 40 üzeri sancı diyordu senin bayağı varmış

Kızlar nst de biraz sancım çıktı 4 defa 100 e ulaştı. Nst fe böyle çıkıp zamanında doğum yapan var mı?Ya da doğumun yakın olduğunu mu gösterir? Öyle sancı hissetmiyorum da Şuan 37+2 yim.
Ben 3 haftadır öyleyim canım. Uzandım işte evdeyim. Hala da o şekilde sancılar var. Hiç hissetmiyorum sadece ateş basması oluyor. 2cm de acilmam var benim. 37+2 iseniz bosverin doğsun gelmiş vakti

Güzel düşün,her şey çok güzel olacak

Kızlar cuma günü doktorum salı günü alırız demişti ama bugün tekrar kontrole gittim bebiş kilo almış nst de iyi çıkınca tutabildigimiz kadar içerde tutucaz dedi doktorum perşembe tekrar randevum var pazartesi 37 hafta olacak artık o zaman planlayalim doğumu dedi zaten kendimi yarına hazır hissetmiyordum oğlusum dinledi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…