Yaa deme iki gündür günde 3 defa çıkıyorum günüm yaklaştı demekkiBence yakın doğum canımebe bana midem bulanıyor denmesi bizim sevdiğim şeylerdir demişti. Doğum olduğu gece ben de 4 defa filan gittim büyük tuvalet için
Benimde karnım ağrıyor sanki adet olucanı hissedersin ama sökülmez ya hemen aynı öyle dün geceden beri huzursuz ediyor beni bu ağrılarÇok değişik ya hala karın ağrım devam ediyor sanki üşütmüşüm gibi ama değil çünkü büyük abdestime çıkıyorum kaçtır, bel ağrım azaldı ama böyle midem bulanıyor gibi hani diyorlar ya doğumdan önce bi huzursuzluk oldu falan diye onun gibi bişey sanki
Benim ayaklarım 1 haftadır öyle, parmaklarım küçücük kalıyor ayağımın şişindenKızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandımbir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an
Ben de çok tuvalete çıkıyorum canım, ne yersem hemen wc ihtiyacı duyuyorum ve karın ağrısı ile beraberÇok değişik ya hala karın ağrım devam ediyor sanki üşütmüşüm gibi ama değil çünkü büyük abdestime çıkıyorum kaçtır, bel ağrım azaldı ama böyle midem bulanıyor gibi hani diyorlar ya doğumdan önce bi huzursuzluk oldu falan diye onun gibi bişey sanki
Ay daha bugün 36+0 oldum ya bi hafta daha beklesinBence yakın doğum canımebe bana midem bulanıyor denmesi bizim sevdiğim şeylerdir demişti. Doğum olduğu gece ben de 4 defa filan gittim büyük tuvalet için
Kontrolün ne zamandı ? Sen ama çok hareket ediyordun dimi kanala yönlendirme hareketleri vs senin doğumun çok kolay olacağını hissediyorum ben nedenseBenim ayaklarım 1 haftadır öyle, parmaklarım küçücük kalıyor ayağımın şişinden
Ben de çok tuvalete çıkıyorum canım, ne yersem hemen wc ihtiyacı duyuyorum ve karın ağrısı ile beraber
Canım çeneleri çok güçsüz olduğu için azıcık çekip bırakıyorlar senin biraz dürtüklemen ve hemen hemen bi 20/30 dk emzirmen gerek eğer dinlenemediğin için vücudun süt üretemiyorsa(bu çok normal)doktora danışıp mama takviyesi yapabilirsin, bide gaz sancıları başlamış olabilir biogaia,relectaz damla doktoruna danışıp kullanabilirsin.yetemiyorum hissine hepimiz zaman zaman kapılıyoruz ama anneler süper güçleri olan kahramanlar bi şekilde yetiyorsun emin ol,geçecek bu günler düzeninin oluşacak tünelin ucunda ışık varBugün pilim bitmiş gibi hissediyorum. Gecenin 5inden beri oğlum gözünü bile kırpmıyor desem yeridir. En son oturup ben de ağladım onunla beraber neyi var ne istiyor anlamıyorum diye kendimi kötü hissettim. Ikınıp duruyor devamlı ama gazını çıkartmış olsak bile. Emmek istiyor ama iki üç dakika emip hemen uyuyakalıyor sonra beşiğine yatırınca yeniden gözünü açıyor etrafa bakmaya başlıyor. 10 dakika sonra da yeniden çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Bu gece gerçekten çok zordu. Niye böyle yapıyor anlamıyorum. Siz ne durumdasınız kızlar ben kendimi yetemiyormuş gibi hissediyorum bazen ağlayasın geliyor artık.
Canım bende de başladı ya.. bol su içiyorum ama hamur işi falan yiyince iyice poğaça gibi şşişiyor. Geçen gün avmye gittim ayaklarımın şişinden yürüyemedim valla..Kızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandımbir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an
Yagi dr lar onermiyor, losyon ineriyorlar. En azindan benim gittiğim memoril da öyle. Ben de oyuzden losyon aldim.Kızlae duş sonrası için bebek yapı mı aldınız, losyon mu ?
Bana dr sadece 37+0 da cati muayenesi yapti.Kizlar her gittiğimizde çatı muayenesi oluyor mu? Ben geçen hafta gittiğimde olmuştum bugün yine gidicem de kontrole
Ya ben de son bi haftadir oyleyim ellerimi acio kapayamiyorum resmen ağrıyolae. Ayaklarimin alti da ağrıyor. Aksama geciyor ama gece uykudan uyandığımda basliyor. Ellerim hiç sis degil ama annem dıştan sismese de odem olabilir diyorKızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandımbir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an
Canım yanlış hatırlamıyorsam doğduktan yaklaşık 1.5 ay sonra (doğum kilosu üstüne çıktığında ve sariligi herhangi bir durum yoksa) gündüz 2 saatte 1 ama gece 3-4 saatte 1 emzirme yapmıştım ben. (Ben yatana kadar 2 saatte 1, yattıktan uyanmadiysa 3-4 saat arayla uyandırıp emzirmistkm) Sonra gündüz 3 saat ara, gece max 5 saat te uyanmadiysa uyandırıp emzirdim. Kendi uyandıysa emzirdim hep.2 saatte bir emme olayı ne zaman bitiyor yazombi oldum yine resmen 2 saatte bi viyak viyak
Çarşamba günü canım, elimden geldiğince hareket, egzersiz yapıyorum valla. İnşallah düşündüğün gibi olur hepimizin doğumuKontrolün ne zamandı ? Sen ama çok hareket ediyordun dimi kanala yönlendirme hareketleri vs senin doğumun çok kolay olacağını hissediyorum ben nedense
Hayır canım doktorum 40 dan sonra ya da sancın geldiğinde yapıcam dedi.Kizlar her gittiğimizde çatı muayenesi oluyor mu? Ben geçen hafta gittiğimde olmuştum bugün yine gidicem de kontrole
Ne tatli... Suan ozlem duyuyorum ben o anlaradogunca da biraz daha karnimda dursaymis diyecegim ama iste Kara haberi de vereyim...
Yaklaşık 1 ay sonra ya da 40ı çıkınca uzuyor süreler kuzumaz kaldı ha gayret,hem alışacaksın hem düzeniniz oturmuş olacak bi 20güne falan sonra uyanıklık süresi artıp bide oyun isteyecek annesi
Gündüz uyuyor uyanamiyor zorla uyandiriyorum gece kurulu alarm gibi 2 saate bir virak virakEmmeyi bırakınca bitti benimki
İlk 3 gün biz de böyleydik. Bağırsak gazını çıkarıyor mu? Benim kızım çıkaramıyordu eti kesilmiş gibi bacaklarını çeke çeke ağlıyordu sabaha kadar. Gaz sancısı olunca emmekte istemiyorlar. Bizim damladan sonra düzeldi artik geceleri sadece emmeye kalkıyor onun için ağlaniyorBugün pilim bitmiş gibi hissediyorum. Gecenin 5inden beri oğlum gözünü bile kırpmıyor desem yeridir. En son oturup ben de ağladım onunla beraber neyi var ne istiyor anlamıyorum diye kendimi kötü hissettim. Ikınıp duruyor devamlı ama gazını çıkartmış olsak bile. Emmek istiyor ama iki üç dakika emip hemen uyuyakalıyor sonra beşiğine yatırınca yeniden gözünü açıyor etrafa bakmaya başlıyor. 10 dakika sonra da yeniden çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Bu gece gerçekten çok zordu. Niye böyle yapıyor anlamıyorum. Siz ne durumdasınız kızlar ben kendimi yetemiyormuş gibi hissediyorum bazen ağlayasın geliyor artık.
Kızlar toplu cevap olsun tekrar muayene etti sancım yok ama 3 cm açılmam var yatışım yapılıyor doktor bugün doğar dedi bana dua edin darısı tüm sırada bekleyen annelerin başına umarım çok hızlı ve kolay bir doğum olur daha fazla bekletmeyelim suyun azalmış birazcık bebek de 3500 kg civarında dedi hadi güzel haberlerle döneceğim inşallah buraya
Ayyy çok heyecanlı gelin gelin deliler kulübü çok eğlenceli ama göz altı kapaticilarinizi getirmeyi unutmayın gelirkenKızlar bende doğuruyorum açılma yok sancı yok tansiyonum yüksek 3 gündür sezeryana giricem du edinnnn
Geçmiş olsun kuzum iyi yapmışsınız daha çabuk toparlanırTeyzeleri biz bugün sünnet oldukBiliyosunuz sol böbrekte genişleme vardı bizimkinin, doktorumuz yenidoğan sünneti önerdi. İlerde idrar yaparken sıkıntı çekebilir dedi. Biz de yaptıralım dedik ne kadar erken o kadar iyi. İyileşme süreci de daha kısa sürüyormuş yenidoğanken yaptırınca. Şuan uyuşuk hala o yüzden mışıl mışıl uyuyor canım oğlum Uyuşukluk geçince ne olacak çok merak ediyorum
Ayy aynı belirtiler bende de var birde mide bulantısı kasik ağrısı bazen vajina ağrısı birde gece kramp girdi bacağıma hala ağrıyor yarın kontrol var ne diyecek bakalımÇok değişik ya hala karın ağrım devam ediyor sanki üşütmüşüm gibi ama değil çünkü büyük abdestime çıkıyorum kaçtır, bel ağrım azaldı ama böyle midem bulanıyor gibi hani diyorlar ya doğumdan önce bi huzursuzluk oldu falan diye onun gibi bişey sanki