2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence yakın doğum canım ebe bana midem bulanıyor denmesi bizim sevdiğim şeylerdir demişti. Doğum olduğu gece ben de 4 defa filan gittim büyük tuvalet için
Yaa deme iki gündür günde 3 defa çıkıyorum günüm yaklaştı demekki

Benimde karnım ağrıyor sanki adet olucanı hissedersin ama sökülmez ya hemen aynı öyle dün geceden beri huzursuz ediyor beni bu ağrılar

Bugün pilim bitmiş gibi hissediyorum . Gecenin 5inden beri oğlum gözünü bile kırpmıyor desem yeridir. En son oturup ben de ağladım onunla beraber neyi var ne istiyor anlamıyorum diye kendimi kötü hissettim. Ikınıp duruyor devamlı ama gazını çıkartmış olsak bile. Emmek istiyor ama iki üç dakika emip hemen uyuyakalıyor sonra beşiğine yatırınca yeniden gözünü açıyor etrafa bakmaya başlıyor. 10 dakika sonra da yeniden çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Bu gece gerçekten çok zordu. Niye böyle yapıyor anlamıyorum. Siz ne durumdasınız kızlar ben kendimi yetemiyormuş gibi hissediyorum bazen ağlayasın geliyor artık.

Kızlar günü gelipte sancısı olmayanlar ; Fatma ana eli diye bi ot var dua falan okuyorsun ona suya koyuyorsun falan doğumu kolaylaştırıyormuş. Ben ilk gebeliğimde aldım ama doğumum kaşla göz arasında olduğu için kullanmak nasip olmadı. Bunda da zaten zor tutuyoruz içerde bıraksam doğacak o yüzden bunda da kullanamayacağım ama sizler bi o yöntemi de deneyin. İçmeli falan da değil dua okuyorsun

Kızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandım bir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an
Benim ayaklarım 1 haftadır öyle, parmaklarım küçücük kalıyor ayağımın şişinden
Ben de çok tuvalete çıkıyorum canım, ne yersem hemen wc ihtiyacı duyuyorum ve karın ağrısı ile beraber

Bence yakın doğum canım ebe bana midem bulanıyor denmesi bizim sevdiğim şeylerdir demişti. Doğum olduğu gece ben de 4 defa filan gittim büyük tuvalet için
Ay daha bugün 36+0 oldum ya bi hafta daha beklesin ama dualar ediyorum kolay bi doğum olsun ilki çok zordu suni sancıyla

Kontrolün ne zamandı ? Sen ama çok hareket ediyordun dimi kanala yönlendirme hareketleri vs senin doğumun çok kolay olacağını hissediyorum ben nedense

Canım çeneleri çok güçsüz olduğu için azıcık çekip bırakıyorlar senin biraz dürtüklemen ve hemen hemen bi 20/30 dk emzirmen gerek eğer dinlenemediğin için vücudun süt üretemiyorsa(bu çok normal)doktora danışıp mama takviyesi yapabilirsin, bide gaz sancıları başlamış olabilir biogaia,relectaz damla doktoruna danışıp kullanabilirsin.yetemiyorum hissine hepimiz zaman zaman kapılıyoruz ama anneler süper güçleri olan kahramanlar bi şekilde yetiyorsun emin ol,geçecek bu günler düzeninin oluşacak tünelin ucunda ışık var

Kızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandım bir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an
Canım bende de başladı ya.. bol su içiyorum ama hamur işi falan yiyince iyice poğaça gibi şşişiyor. Geçen gün avmye gittim ayaklarımın şişinden yürüyemedim valla..

Ya ben de son bi haftadir oyleyim ellerimi acio kapayamiyorum resmen ağrıyolae. Ayaklarimin alti da ağrıyor. Aksama geciyor ama gece uykudan uyandığımda basliyor. Ellerim hiç sis degil ama annem dıştan sismese de odem olabilir diyor

Teyzeleri biz bugün sünnet olduk Biliyosunuz sol böbrekte genişleme vardı bizimkinin, doktorumuz yenidoğan sünneti önerdi. İlerde idrar yaparken sıkıntı çekebilir dedi. Biz de yaptıralım dedik ne kadar erken o kadar iyi. İyileşme süreci de daha kısa sürüyormuş yenidoğanken yaptırınca. Şuan uyuşuk hala o yüzden mışıl mışıl uyuyor canım oğlum Uyuşukluk geçince ne olacak çok merak ediyorum

2 saatte bir emme olayı ne zaman bitiyor ya zombi oldum yine resmen 2 saatte bi viyak viyak
Canım yanlış hatırlamıyorsam doğduktan yaklaşık 1.5 ay sonra (doğum kilosu üstüne çıktığında ve sariligi herhangi bir durum yoksa) gündüz 2 saatte 1 ama gece 3-4 saatte 1 emzirme yapmıştım ben. (Ben yatana kadar 2 saatte 1, yattıktan uyanmadiysa 3-4 saat arayla uyandırıp emzirmistkm) Sonra gündüz 3 saat ara, gece max 5 saat te uyanmadiysa uyandırıp emzirdim. Kendi uyandıysa emzirdim hep.

Kontrolün ne zamandı ? Sen ama çok hareket ediyordun dimi kanala yönlendirme hareketleri vs senin doğumun çok kolay olacağını hissediyorum ben nedense
Çarşamba günü canım, elimden geldiğince hareket, egzersiz yapıyorum valla. İnşallah düşündüğün gibi olur hepimizin doğumu

Ne tatli... Suan ozlem duyuyorum ben o anlara dogunca da biraz daha karnimda dursaymis diyecegim ama iste Kara haberi de vereyim...
Yaklaşık 1 ay sonra ya da 40ı çıkınca uzuyor süreler kuzum az kaldı ha gayret,hem alışacaksın hem düzeniniz oturmuş olacak bi 20güne falan sonra uyanıklık süresi artıp bide oyun isteyecek annesi
Emmeyi bırakınca bitti benimki
Gündüz uyuyor uyanamiyor zorla uyandiriyorum gece kurulu alarm gibi 2 saate bir virak virak sabaha karşı çok fena oluyorum artık vuruyo kafama. 40 im çıksın diye dua ediyorum şuan R reyreycan bu arada sancıların nasıl oldu ?
İlk 3 gün biz de böyleydik. Bağırsak gazını çıkarıyor mu? Benim kızım çıkaramıyordu eti kesilmiş gibi bacaklarını çeke çeke ağlıyordu sabaha kadar. Gaz sancısı olunca emmekte istemiyorlar. Bizim damladan sonra düzeldi artik geceleri sadece emmeye kalkıyor onun için ağlaniyor
Kızlar bende doğuruyorum açılma yok sancı yok tansiyonum yüksek 3 gündür sezeryana giricem du edinnnn
Ayyy çok heyecanlı gelin gelin deliler kulübü çok eğlenceli ama göz altı kapaticilarinizi getirmeyi unutmayın gelirken

Geçmiş olsun kuzum iyi yapmışsınız daha çabuk toparlanır

Ayy aynı belirtiler bende de var birde mide bulantısı kasik ağrısı bazen vajina ağrısı birde gece kramp girdi bacağıma hala ağrıyor yarın kontrol var ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…