Ben şuan 36+3 haftadayimAy inşallah bana böyle günler yaklaştıkça sanki hiç doğum yapmamış gibi bi hüzün korku çöküyor böyle ne kadar kötü senaryo varsa aklıma geliyor sağlıklı kavuşamamak falan çıldıracak gibi oluyorumkendime acilen pozitif basmam lazım bu psikoloji hiç iyi değil
Canım var sancılarım ama inan vücudumu tanıyamıyorum artık sanki gece doğum yapacak gibi ağrı çeken ben değilmişim gibi şimdi bişey.1 saat sonra bambaşka oluyor falankısımdaki hamileliğim prenseslikmiş resmen onda doğum zor oldu diyorum bu hamileliğimde çok çektim inşallah doğumum kolay olacak
Haftamız aynı seninle demekki normal böyle şeylerben ayakkabımı diğer ayağımla çıkarırken bile ağrıyor çatım anlamadım
Eczane bı tane spray vermis onu burnuma sıktım daha da nefes zor geçiyor :/ göz altlarim simsiyah oldu gram uyku yok tansiyon sanırım bu yüzden yükseldi birdenCold mix tarzi bişey alsan eczaneden? Alerji ilaci kullanamazsin şuan zaten mecbur damlayla falan çözeceksin
Banada spray vermis ama onu sıktım daha da perişan oldum açılmadığı gibi iyice tıkandı zaten bu spraylar yüzünden burun damarlarım şişti rinit oldum tavsiyem uzun süre asla kullanma çok az dahi nfesSprey kullaniyorum ben valla 5 gunden fazla kullanmayin diyorlar ama napim uyuyamiyorum baska turlu gun icinde de sikiyorum iki fis :)
Maşallah çok güzelTam tarihi bilsem ona göre kafa olarak hazırlıcam kendimi ama şuan değil O tarihhhGeçen hafta 3350 idi. Ama genelde yüksek ölçüyorum dedi. İnşşallah öyledir yoksa 4 kilo ile doğuma girmek istemem seninki ne kadar oldu ?
Bende de var canım hiç burnum tıkanmaydı hamilelikle oldu bende.Özellikle yayınca oluyor ya da akşam kaloriferler çok yanınca sanırım hava kuruyor.Çocuğa aldığım buhar makinesini kullanmaya başladım etkisi var ama yine tıkanıyor. Nasorinse yapıyorum. Onun baya faydasını gördüm. Bazen yapınca da bir taraf hal tıkalı oluyor yarım bi saat sonra açılıyor.Kızlar burun tikanikligi sorunu yaşıyorum nefes alamaz haldeyim ya doğuma falan odaklanamiyorum uyuyamıyorum zaten alerjik rinitim şuanda dolu burun tek taraf kapanıyor ama sadece soldan nefes geçiyor o da tikanina boğazım kuruyor birbirne yapiisyor ne yapcam ben KBB rand vusu alsam doğurdum doguracam olurmu bilemedil
Sterimar vermişti benim doktorum da. Ama yok etkisi olmuyor açmıyor ya da aşınca yine tıkanıyorEczane bı tane spray vermis onu burnuma sıktım daha da nefes zor geçiyor :/ göz altlarim simsiyah oldu gram uyku yok tansiyon sanırım bu yüzden yükseldi birden
3 e yaklaşmıştır seninki deeeMaşallah çok güzeldoğsun o zaman annesi rahat edersiniz ne güzel ... Benimki 2hafta önce 2410 Gr idi. Yarın inşallah göreceğiz ne kadar olmuş
Canim erken doğum riski olduğu için 2.5 olsun kuveze girmesin yeter inşallah3 e yaklaşmıştır seninki deeesağlıkla gelir inaşallah
Çocuk cerrahına yaptırdık canım. Hani kendiliğinden düşen dikişler var ya ondanmış. Yani dikiş aldırma olayı yok. 10.30da yaptırdık şuan gayet iyiyiz lokal anestezi uygulandı. 1,5 - 2 saat sürüyormuş anestezi etkisi. Papatya suyu, bi tane ağrı kesici merhem bir de kantaron yağı aldık. Her alt açmada papatya suyu damlatılıyor 10 dk açık şekilde bekletiyoruz. Daha sonra kantaron yağı damlatıyoruz bir kaç damla. Merhem de sabah akşam sürülüyor.Hayırlısı olsun canımbende düşünüyorum yeni doğan sünneti hatta doktor araştırmasına girdim şimdiden. Siz urologa mi yoksa çocuk cerrahına mi yaptırdınız, birde dikiş mi klips mi? Süreci paylaşırsanız çok sevinirim çünkü neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorum bende bir tecrube olur.
Nasorinse ne ki c'm hiç duymadim eczanede bulursam bende bakayım ya berbat bişey buSterimar vermişti benim doktorum da. Ama yok etkisi olmuyor açmıyor ya da aşınca yine tıkanıyorNasorinse de bağımlılık yaptı. Bazen yarım şişe bitiriyorum. Doğuma kadar idare edeceğim bi şekilde.
Onlar sancı işteAma sancı hissetmiyorum arada böbreklerim ağrıyor arada da sanki adetim 3. Günü gibi bir ağrı oluyor geçiyor. Ama sancım var demem
Sanirim ben 4 kilo dogurcam
Ya ne kadar tatlıdırBu arada benim kızıma yenidoganlar bile büyük geliyor teyzeleri4 takimimiz falan vardi yıkayıp döndüre döndüre onları giydiriyoruz
Henüz hiç açılma kontrolü yapmadı mı doktorBen de yarın kontrole gidicem 38+0 suan acılma varsa bu hafta alır yoksa haftaya sezaryene alıcak zaten
Ben hamileleliğin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum, burun spreyi alıyorum o da en fazla 1 hafta kullaniliyor. Alerji için spreyler aldım işe yaramadı, serum fizyolojikte işe yaramadı. Tek isteğim doğurup bir an önce bu tıkanıklıktan kurtulmakKızlar burun tikanikligi sorunu yaşıyorum nefes alamaz haldeyim ya doğuma falan odaklanamiyorum uyuyamıyorum zaten alerjik rinitim şuanda dolu burun tek taraf kapanıyor ama sadece soldan nefes geçiyor o da tikanina boğazım kuruyor birbirne yapiisyor ne yapcam ben KBB rand vusu alsam doğurdum doguracam olurmu bilemedil
Sünneti ameliyathanede mi yapıldı canım, yoksa sizin yanınızda mı. Ben de hastaneden çıkmadan sünnet ettirme taraftarıyım ama eşim asla yanaşmıyor 3.4 aylik olsun kafasındaÇocuk cerrahına yaptırdık canım. Hani kendiliğinden düşen dikişler var ya ondanmış. Yani dikiş aldırma olayı yok. 10.30da yaptırdık şuan gayet iyiyiz lokal anestezi uygulandı. 1,5 - 2 saat sürüyormuş anestezi etkisi. Papatya suyu, bi tane ağrı kesici merhem bir de kantaron yağı aldık. Her alt açmada papatya suyu damlatılıyor 10 dk açık şekilde bekletiyoruz. Daha sonra kantaron yağı damlatıyoruz bir kaç damla. Merhem de sabah akşam sürülüyor.
Bulunduğum yere yeni bir doktor gelmiş başka şehirden. Devlet hastanesinde şuan. Çocuk cerrahi profilini felan inceledim geldiği ilde özel hastanede çok fazla yeni doğan sünnet etmis. Dikiş atıyormuş. Yeni geldiği için burda ona sünnet ettirmiş tanıdığım yok fikir almak için. Kuzenim yakın 1.5-2 saatlik mesafede bir yerde yaşıyor onlarda yeni sünnet ettirdiler bulundukları yerde urologmus o da. Onunda dikişli olmuş. Biz memnun kaldık dedi.ama 1 yaş üstü olunca narkozla yapmış çünkü iyice hareketli zamanı yürüyen çocuğu yatırmak biraz zor oluyor dedi. Bende bir türlü karar veremedim o yüzden fikir almak için sormuştum canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah küçük prens...Çocuk cerrahına yaptırdık canım. Hani kendiliğinden düşen dikişler var ya ondanmış. Yani dikiş aldırma olayı yok. 10.30da yaptırdık şuan gayet iyiyiz lokal anestezi uygulandı. 1,5 - 2 saat sürüyormuş anestezi etkisi. Papatya suyu, bi tane ağrı kesici merhem bir de kantaron yağı aldık. Her alt açmada papatya suyu damlatılıyor 10 dk açık şekilde bekletiyoruz. Daha sonra kantaron yağı damlatıyoruz bir kaç damla. Merhem de sabah akşam sürülüyor.
Oğluma ilaladin veriyor doktorumuz her hasta oldugum da hamilelik.oncesi ben de kullaniyordum cok iyi geliyordu bana. Bir de biten şiseye tuzlu su yapiyorum ara da sikiyirumBanada spray vermis ama onu sıktım daha da perişan oldum açılmadığı gibi iyice tıkandı zaten bu spraylar yüzünden burun damarlarım şişti rinit oldum tavsiyem uzun süre asla kullanma çok az dahi nfes
Canım sarımsak ya da anne sütü iyi geliyor diye biliyorum ben hamileyken antibiyotikli kremi dr una sormadan sürme. Teramisin de sürüyorlar normalde ama o antibiyotiklibenim gözümde de arpacık çıktı. Hayatımdaki ilkleri yaşıyorum resmen. Antibiyotikli merhem kullanan var mı bu süreçte ? Yoksa geçmesini mi beklemeliyim?
Benimde 36+0Ben şuan 36+3 haftadayim
Ya gece ağızdan nefes alıyorum mecburen boğazım birbirine yapışıyor buna bı cozul buldun mu uyuyamıyorum acıyla uyanıyorumOnlar sancı işteben de nst'de gaz sancım var wc ye gitsem falan diyodum, ebe sancın var, hissediyor musun dedi.
Seni merak ediyorum, ne zaman acaba doğum ilk doğurur diyordum ama tutmadı
Ya ne kadar tatlıdır
Henüz hiç açılma kontrolü yapmadı mı doktor
Ben hamileleliğin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum, burun spreyi alıyorum o da en fazla 1 hafta kullaniliyor. Alerji için spreyler aldım işe yaramadı, serum fizyolojikte işe yaramadı. Tek isteğim doğurup bir an önce bu tıkanıklıktan kurtulmak
Baksana teyzesi içinde kayboluyorYa ne kadar tatlıdır