2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hangi uygulama canım yazar mısın? Ben pek anlamıyorum kasılma dediğin toplanma değil mi o bende oluyor ama hep oluyordu yeni değil Şu anlık açılma gibi bir şey hissediyorum vajina kenarlarımda ağrı var sadece

Nst ye girdim ciktim da doktor kontrolu icin bekliyorum.

Uygulama bu canım, dün toplanma sertleşme ve ağrı oldu ben de aksam ama düzenli değildi 13 dakika, 9 dakika aralığındaydı hep. Doktor açılma kontrolü yaptı mı yapmadıysa belki yarın yapar

Cok heyecanli sağlıkla kavuşun canım insallah bizi de güncelle
Kızlar bende doğuruyorum açılma yok sancı yok tansiyonum yüksek 3 gündür sezeryana giricem du edinnnn
Tansiyonun kaç canım? Sağlıkla gelsin annesi insallah kolay bir doğum olur

Kızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandım bir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an
Akşam tuzlu şeyler yemissinizdir ondandır canım ... Tuz anında fark ediyor. su içip biraz yürüyüş bira ayaklar havada...hoopp ödem fakan kalmıyor

Yataş twiny aldım içine sinmiyorsa yatağın değiştir canım

Şimdi nasılsın?

Hadi güzel haberlerini bekliyorum, kolay doğumların olsun inşallah
Çok değişik ya hala karın ağrım devam ediyor sanki üşütmüşüm gibi ama değil çünkü büyük abdestime çıkıyorum kaçtır, bel ağrım azaldı ama böyle midem bulanıyor gibi hani diyorlar ya doğumdan önce bi huzursuzluk oldu falan diye onun gibi bişey sanki

Enfeksiyon olabilir mi geçen hafta ben de aynısını yaşadım meğerse enfeksiyon varmış

Teşekkür ederim Geçen salı yaptı 2 cm var dedi bakalım bu salı yapacak mı önce nst ye gireceğim sancılar ne alemde görelim geçen hafta sancı çıktı ama ben hiç hissetmedim
Kızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandım bir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an
bende bazı günler öyle kalkıyorum bol su ve yürüyüş iyi geliyor

Kızlar bende doğuruyorum açılma yok sancı yok tansiyonum yüksek 3 gündür sezeryana giricem du edinnnn

Kolay ve sağlıklı doğumlarınız olsun kızlar dualarımız sizinle

Su içmekten günde 10 kere falan tuvalete gidiyorum neyse icicez artık

Bence yakın doğum canım ebe bana midem bulanıyor denmesi bizim sevdiğim şeylerdir demişti. Doğum olduğu gece ben de 4 defa filan gittim büyük tuvalet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…