Ama ben kendimi hazır hissetmiyorum
Kaç kilo olmuş? Daha erken sanki ama ... Benden bir gün oncesiniz... Nerdeyse aynıyiz... MaşallahKızlar cuma günü doktorum salı günü alırız demişti ama bugün tekrar kontrole gittim bebiş kilo almış nst de iyi çıkınca tutabildigimiz kadar içerde tutucaz dedi doktorum perşembe tekrar randevum var pazartesi 37 hafta olacak artık o zaman planlayalim doğumu dedizaten kendimi yarına hazır hissetmiyordum oğlusum dinledi beni
Haklısın sabah olup biraz uyuyunca gece hiç yaşanmamış gibi oluyorZaman çok çabuk geçiyor canımhatta bu günleri de ozleyecegimiz günler gelecek yoksa kimse 2.-3.cocuga cesaret edemezdi
İnşallah tez olur doğumun zorlanmazsin kuzum allah herkese doğum kolaylığı versinCanım var sancılarım ama inan vücudumu tanıyamıyorum artık sanki gece doğum yapacak gibi ağrı çeken ben değilmişim gibi şimdi bişey.1 saat sonra bambaşka oluyor falankısımdaki hamileliğim prenseslikmiş resmen onda doğum zor oldu diyorum bu hamileliğimde çok çektim inşallah doğumum kolay olacak
Tam tarihi bilsem ona göre kafa olarak hazırlıcam kendimi ama şuan değil O tarihhhKaçış yok o bebek geliyor ya da eninde sonunda gelecek bebek kaç kg olmuş?
Kıyafetleri küçük gelip dolaptan küçük kalanları çıkartmaya başlayınca farkediyorsun bunu canımHaklısın sabah olup biraz uyuyunca gece hiç yaşanmamış gibi oluyorBen aslında gündüz uyuyabilsem bu kadar zorlanmam ama hiç uyuyamıyorum o yüzden gece kafama vuruyor
Hayırlısı olsun canımTeyzeleri biz bugün sünnet oldukBiliyosunuz sol böbrekte genişleme vardı bizimkinin, doktorumuz yenidoğan sünneti önerdi. İlerde idrar yaparken sıkıntı çekebilir dedi. Biz de yaptıralım dedik ne kadar erken o kadar iyi. İyileşme süreci de daha kısa sürüyormuş yenidoğanken yaptırınca. Şuan uyuşuk hala o yüzden mışıl mışıl uyuyor canım oğlum Uyuşukluk geçince ne olacak çok merak ediyorum
Tam tarihi bilsem ona göre kafa olarak hazırlıcam kendimi ama şuan değil O tarihhhGeçen hafta 3350 idi. Ama genelde yüksek ölçüyorum dedi. İnşşallah öyledir yoksa 4 kilo ile doğuma girmek istemem seninki ne kadar oldu ?
Yok henüz o mertebeye ulaşamadımKıyafetleri küçük gelip dolaptan küçük kalanları çıkartmaya başlayınca farkediyorsun bunu canımevet ilk zamanlar gerçekten zor geçiyor ama geçiyor. O zaman hemen soruyorum gözün açık rüya gördün mü hiç
Sanmam benim o civardaydi nst de 30 u bile gordu hatta ama gayet iyi dedi eve gonderdi.Kızlar 20 lerde 3 tane küçük sancım var. Dr Yatırır mı acaba ???
Ah insalalhhHamur işi eşittir ben zaten kendimi tutamıyorum saldım artık kaldı üç hafta direnelim
Sabahtan beri üç lt falan su içtim biraz hafifledi canım suyu arttır bakalım ise yarar herhalde
Aynılarını ben de yaşıyorum hatta her tuvalete gittiğimde korkuyorum neredeyse gelecekmiş gibi bir heyecan basıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor günlerÇok değişik ya hala karın ağrım devam ediyor sanki üşütmüşüm gibi ama değil çünkü büyük abdestime çıkıyorum kaçtır, bel ağrım azaldı ama böyle midem bulanıyor gibi hani diyorlar ya doğumdan önce bi huzursuzluk oldu falan diye onun gibi bişey sanki
Bana bir arkadaşım hediye etti canım okudum dualarını bir tane kaba koydum sancım gelince su koyacağım üzerine bir yudum için diyorlar ama bilmiyorum o anda ne olur doğumdan çıkınca da hemen çıkartacağım sudan bir faydasını görürüz inşallahKızlar günü gelipte sancısı olmayanlar ; Fatma ana eli diye bi ot var dua falan okuyorsun ona suya koyuyorsun falan doğumu kolaylaştırıyormuş. Ben ilk gebeliğimde aldım ama doğumum kaşla göz arasında olduğu için kullanmak nasip olmadı. Bunda da zaten zor tutuyoruz içerde bıraksam doğacak o yüzden bunda da kullanamayacağım ama sizler bi o yöntemi de deneyin. İçmeli falan da değil dua okuyorsun
Canım eğer normal doğumdan korkuyorsan sezeryan ol,yani seni hangisi strese sokmayacaksa onu tercih etBen de geldim doktordan. 3 kiloyu gecmisiz sukur. Onceki kontrolde biraz minik kalmis demisti uzulmustum. Cati muayenesini de yapti. Herkes cok rahat gecirmis burda ama benim ki cok kotuydu. Hic yasamadigim bir aciydi. Bu boyle olduysa ben nasil normal dogum yaparim bilmiyorum. Doktor normal doguma uygunsun bence dedi ama hic acilma falan yokmus. Merdiven in cik, bol bol yuru, papatya, adacayi, ahududu cayi ic dedi. Temizligini falan kendin yap artik dedi. Sagolsun annemle kocisim beni hic yerimden kaldirmadi bugune kadar :) cok zorlanirsan sezeryan yapariz cok da zorlamak istemem seni ama onerim normal olmasi dedi. Bilmiyorum ben cok korktum bugun yalan yok. Kafam cok karisik..
Bir de bu konudan bagimsiz bugun dogum fiyatlarini sorduk da sadece 1 gece kalis dahilmis. Bi gun daha kalin derlerse ekstra odeme mi yapacagiz? Ben acidan cok detayli konusamadim bugun :)
Uyurken olan sayılmıyor,Yok henüz o mertebeye ulaşamadımama geçen gün sabaha karşı öyle derin uykuya dalmışım ki Ekin de yanımda reflü yatağında yatıyor tükürüğünü mü yuttu noldu bi öksürür gibi oldu ben yataktan takla atarak fırladım elime aldim ters çevirdim sırtına vurdum annem şok oldu yavaş sakin ol diye bağırıyor
Bizimkiler baya tombik gelecek deseneSanirim ben 4 kilo dogurcam
İnan ben de ona şok oldum o kadar derin uykudan nasıl uyanabilir bi insanUyurken olan sayılmıyor,gozler açık olacak ama o derin uykuda bile ufacik bir hareketine nasıl uyanıyoruz insan hayret ediyor gercekten. Ben uykuya aşırı düşkün, hayatta gece uyanmayan biriydim kızımla.birlikte az uyuyan en ufak sese kalkan biri haline geldim
Cold mix tarzi bişey alsan eczaneden? Alerji ilaci kullanamazsin şuan zaten mecbur damlayla falan çözeceksinKızlar burun tikanikligi sorunu yaşıyorum nefes alamaz haldeyim ya doğuma falan odaklanamiyorum uyuyamıyorum zaten alerjik rinitim şuanda dolu burun tek taraf kapanıyor ama sadece soldan nefes geçiyor o da tikanina boğazım kuruyor birbirne yapiisyor ne yapcam ben KBB rand vusu alsam doğurdum doguracam olurmu bilemedil
Sprey kullaniyorum ben valla 5 gunden fazla kullanmayin diyorlar ama napim uyuyamiyorum baska turlu gun icinde de sikiyorum iki fis :)Kızlar burun tikanikligi sorunu yaşıyorum nefes alamaz haldeyim ya doğuma falan odaklanamiyorum uyuyamıyorum zaten alerjik rinitim şuanda dolu burun tek taraf kapanıyor ama sadece soldan nefes geçiyor o da tikanina boğazım kuruyor birbirne yapiisyor ne yapcam ben KBB rand vusu alsam doğurdum doguracam olurmu bilemedil