Oglum da ayni.doktordu sormustum beklesek kendi gelse kanala girince sezeryan zor geciyor demisti. Artik ne kadar dogru bilmiyorum. Ya Nst bekle.bekle sikici oluyor stresten.ziyadeNst yi ben de hiç sevmedim. Nedense çok stres oluyordum bir de 2 defa baglayamadi beni kalp atışı falan görünmedi monitörde aşırı panik stres olmuştumsezeryan olsan bile kendi sancini beklemek riskli mi oluyor ikinci olduğu için? Ben de planli olsun hiç istememistim ama nasip
Aaa aliyim o zaman kizlar 270 lira civari bi fiyat gördüm internette eczaneye sorayim bakayim ne diyecek
Mart görünümlü Şubat anneleri olsun bence
Sen de mi sezeryanla olacaksin.Hadi hayırlısıbnde sancım gelsin istiyorum o ameliyat stresi beni daha çok korkutuyo vallahi. Dün nst de bnimkini hıçkırık tuttu nabzı 170 lere çıktı
Masallah2380 canım bugun ki kilosu
Gecmis olsun, tebrikler canimKızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Valla sanki hep böyle bir bedende kalacak gibiydik heyecan bastı beniCanım benim sağlıkla doğsun da bi şekilde kilo alıyorlarayy çok heyecanlı keşke hastaneye ziyaretine gelebilseydim o gün
Aynen canım ya doktorum zaten sıkıntı olmaz çabuk buyur dedi zaten kendimden öyle iri bir bebek beklemiyordumMasallahinsallah haftaya kadar 2500 olur canim zaten yeter o kadar olsalar
Bende şaşkınım canım, 1 haftada 450 grm almış görünüyorMaşallahcanım senin küçük adam iyi büyümüş senin tarih de belli oldu artık darısı bize bakalım neler olacak
Tam tosun daha 1 hafta daha kilo alsa oooo...Ya masallah tosuncuk annesi busağlıkla gelsin inşallah
Beklerse iyi tabi de beklememe ihtimali de var canımOhh maşallah tosuncuğasağlıkla gelsin. Yalnız tarih çok iyi
Hayırlısı olsun canımKızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Bence al canım kremi bende çok işe yaradı yani dikiş izi kalmadı hiç. Bende sezeryan olcam bana da verir kesin alırımNst yi ben de hiç sevmedim. Nedense çok stres oluyordum bir de 2 defa baglayamadi beni kalp atışı falan görünmedi monitörde aşırı panik stres olmuştumsezeryan olsan bile kendi sancini beklemek riskli mi oluyor ikinci olduğu için? Ben de planli olsun hiç istememistim ama nasip
Aaa aliyim o zaman kizlar 270 lira civari bi fiyat gördüm internette eczaneye sorayim bakayim ne diyecek
Mart görünümlü Şubat anneleri olsun bence
Ohh çok şükürKızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Snn ki bekler baksana ne zamandır ha geldi ha gelecek diyodukBende şaşkınım canım, 1 haftada 450 grm almış görünüyordoktor normal doğum beklesek düşünürdüm baya dedi iri olduğu için
Tam tosun daha 1 hafta daha kilo alsa oooo...
Beklerse iyi tabi de beklememe ihtimali de var canım
Hayırlısı olsun canımsağlıkla büyüsün
Aynen ben de bir an yanlis mi okudum diye dusundum ya 2365 ya da 3365 diye yazacakti galibaGecmis olsun, tebrikler canimkiloyu yanlis yazmissiniz 3365 olmali dimi? Masallah
Karın gelişimi geriden geldiği için haftaya doğum olabilir dedi . Suni sancıyla normal deneyebiliriz ama riskli olabilir o riske girmemek için direkt sezeryanla olsun dedim ama bı yandan da suni sanciyi denesem mi diyorum. Pazartesi kontrole gidicem bakalım ne olacakSen de mi sezeryanla olacaksin.
Ohh sira sira dogum haberleri aldikca insanin baya hosuna gidiyor. Gozunuz aydinBende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünBende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Sağlıcakla büyüsün canım şansı bahtı güzel olsunBende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Karin gelisimi ne kadar geride. Ben hic bilmiyordum kilodan.ziyade karin gelisimi mi önemseniyor acabaKarın gelişimi geriden geldiği için haftaya doğum olabilir dedi . Suni sancıyla normal deneyebiliriz ama riskli olabilir o riske girmemek için direkt sezeryanla olsun dedim ama bı yandan da suni sanciyi denesem mi diyorum. Pazartesi kontrole gidicem bakalım ne olacak
Ben de hala çalıştığım için yetişemiyorum muhabbetlere sonradan okuya okuya geliyorum.Ne güzel yine doğum yapan arkadaşlar olmuşmart anneleri şubat anneleri gibi olmuş
Doğum yapan minnoş anneler hepinizin gözü aydınRabbim evlatlarınıza ve sizlere sağlık sıhhat versin inşaAllah
Hepinizi tek tek alıntılayamadım 50-60 sayfa civarı birikmişti hızlı hızlı okumaya çalıştım
Taşınma aşamasında annelerle ilgili sorduğum soruya cevap veren arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum hepsini tek tek okudum inşaAllah lohusalıkta ikisiylede baş edebilirim
Taşınma işi ve annelerle ilgili problemlerden dolayı çok stres yaptım galiba ve dudaklarım silikonlu gibi şişmiş durumda 3 tane uçuğum var ve yara çatlak dolu, konuşmakta ve yemek yemekte çok zorlanıyorum.
Bu uçukların bebeğe zararı olur mu acaba enfeksiyon vs durumu oluyo mudur kafama çok takıldı, 4 gün oldu geçmedi hala, çenem de de çıkacak gibi duruyor
Bana burda hep özelde doğuranlar son dakikaya kadar hep normal doğum diye gittik ama sezaryen olduk dediler. Diş teli tedavisi görüyorum dişcim bile aynisini dedi iyice kafam karisti. Bana da hep normal dedi doktor ama belli de olmazmis tabi son dakikaya kadar. Belki de doktorla alakalidir dediğin gibi. Ben de mecbur kalmadikca keyfi sezaryen olmak istemiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama
Hadi gözün aydın. Bebeğin kilosu çok az gibi geldi ama her şey yolundadır umarım. Birlikte uzun mutlu ömürler.Kızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum