2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Oglum da ayni.doktordu sormustum beklesek kendi gelse kanala girince sezeryan zor geciyor demisti. Artik ne kadar dogru bilmiyorum. Ya Nst bekle.bekle sikici oluyor stresten.ziyade

Maşallah canım senin küçük adam iyi büyümüş senin tarih de belli oldu artık darısı bize bakalım neler olacak
Bende şaşkınım canım, 1 haftada 450 grm almış görünüyor doktor normal doğum beklesek düşünürdüm baya dedi iri olduğu için
Ya masallah tosuncuk annesi bu sağlıkla gelsin inşallah
Tam tosun daha 1 hafta daha kilo alsa oooo...
Ohh maşallah tosuncuğa sağlıkla gelsin. Yalnız tarih çok iyi
Beklerse iyi tabi de beklememe ihtimali de var canım
Kızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah

24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün

Bence al canım kremi bende çok işe yaradı yani dikiş izi kalmadı hiç. Bende sezeryan olcam bana da verir kesin alırım

Bende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize

Eklentiler

• IMG_20230224_150752.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 79
Snn ki bekler baksana ne zamandır ha geldi ha gelecek diyoduk

Sen de mi sezeryanla olacaksin.
Karın gelişimi geriden geldiği için haftaya doğum olabilir dedi . Suni sancıyla normal deneyebiliriz ama riskli olabilir o riske girmemek için direkt sezeryanla olsun dedim ama bı yandan da suni sanciyi denesem mi diyorum. Pazartesi kontrole gidicem bakalım ne olacak

Ohh sira sira dogum haberleri aldikca insanin baya hosuna gidiyor. Gozunuz aydin

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

Sağlıcakla büyüsün canım şansı bahtı güzel olsun

Karin gelisimi ne kadar geride. Ben hic bilmiyordum kilodan.ziyade karin gelisimi mi önemseniyor acaba

Ben de hala çalıştığım için yetişemiyorum muhabbetlere sonradan okuya okuya geliyorum.

Benim de az kaldı Martın başında taşınıyoruz. İşten sonra evde koli yapmaya çok üşeniyorum. İşler gözümde inanılmaz büyüyor. Stres yapmadan taşınabilirim umarım.

Yeni evlerimizde bebişlerimizle güzel güzel otururuz yakında.

Sezaryen oranlarında Türkiye OECD ülkeleri arasında ilk sırada. Bu oran özel hastanelerde iyice artıyor. %70 oranla sezaryen yapılan hastaneler varmış. Özel hastanelerde oranın artması doktorların hiçbir olumsuzluk ihtimalini istememesinden kaynaklı. Onlar da haklı çünkü herhangi bir aksilik çıkarsa insanlar doktor ihmali olduğunu düşünüyor. Ameliyat doktor için çok daha kontrollü bir işlem. Bir de saatini belirleme olayı var. Kendi doktoruyla doğum yapmak istiyor insanlar özelde doğal olarak, e bütün kadınlar normal doğum yapsa doktorun gecesi gündüzü, tatili kalmaz.

Bir de genel olarak herkes sezaryen doğum yaptıkça insanlar fikri çok daha benimsiyor. Ben bile mesela en başta normal olur umarım derken burada sezaryen olup bebeğine daha kontrollü kavuşan anneleri gördükçe, ben de mi sezaryen olsam diye düşünürken buluyorum kendimi.

Bakalım umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz ama Türkiye’deki oranlar dünyanın geri kalanına bakınca hiç normal değil.

Eklentiler

• F99AA3FD-5F26-4A23-BB65-E81B4B820EE4.png
    101,3 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah

24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Hadi gözün aydın. Bebeğin kilosu çok az gibi geldi ama her şey yolundadır umarım. Birlikte uzun mutlu ömürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…