2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Güzel haberler ile gel inşallah
Doğum anında bile kanala giren bebekler var diye okumuştum burada sanırım, gene de sen ve bebek için en en hayırlı neyse o olsun
Of of ne kadar zor bir durum seninki
Sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar bir doğum haberi de benden gelsin Pzt tekrar kontrole geleceğim büyük ihtimal salı günü alacak doktorum. En geç çarşamba perşembe dedi. Heyecan dorukta oglusumla bir bedendeki son günlerimiz
Maşallah herkes doğurmaya başladı hepiniz sağlıkla çıkarsınız inşallah

Maviesil23 nasıl oldun arkadaşım
Ara ara vurup gidiyo benimle alay ediyo cimcime totosunu ısırcam onun
Böyle ara ara sancı girerse haftasonu doğururum gibime geliyo, bebiş zaten 1 haftadır kanalda hazırda bekliyo.
Hayırlısı artık canım hepimiz beklicez bakalım bizimkilerin canı ne zaman gelmek ister

Canım stres yapma 41 e kadar yolu var hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah herşey gönlüne göre olur
Hadi bakalım sıra sende canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Sağlıkla gelsin de canım önemli olan o bizimkilerde karar verip gelemiyor malesef
Kızlar bir doğum haberi de benden gelsin Pzt tekrar kontrole geleceğim büyük ihtimal salı günü alacak doktorum. En geç çarşamba perşembe dedi. Heyecan dorukta oglusumla bir bedendeki son günlerimiz
Valla grubun adını degiştirsek yeridir mart anneleri oldu sana Şubat anneleri güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin miniğin inşallah

Kilo alımı azdı canım birde suda azalma vardı 2 güne bir kontrole geliyorum zaten sağlıkla gelsin de dışarda kilo aldırırım ben ona artık
Canım benim sağlıkla doğsun da bi şekilde kilo alıyorlar ayy çok heyecanlı keşke hastaneye ziyaretine gelebilseydim o gün

Kızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Ay yeni görüyorum güzel bir doğum olsun inşallah belki de doğmuştur

Ffbaci rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ee bebişler geliyooorrr Mart ayına azınlık kaldık

Kizlar özelde doğuran herkes çoğunlukla sezaryen devlette doğuranlar hep normal doğum yapıyor nasıl oluyor bu? Bana başka bir hastanedeki ebeler yerinde olsam devlette doğururdum dediler
Canım o hastane değil doktorla ilgili bence. Ben ilk kızımı özelde doğurdum doktorum normal doğumda ısrarcı bir doktor ve normal oldu. Hatta doğumun hemen bitişinde dikiş atılırken doktorcum ikinci çocukta sezeryanda buluşalım lütfen dedim , çok beklersin demişti. Şimdi yine aynı hastane ve aynı doktordayım. Aksilik çıkmadığı sürece normal doğum planlıyoruz.
Bizim dönemler hemen hemen aynı,ben bugün nefes açlığı çekmeye başladım azıcık yürüyünce inanılmaz yoruluyorum tabi kilolu olmamında etkisi var,sizlerde de oluyormu böyle şeyler
Ben de öyleyim. Zaten artık penguen gibi yürüyorum ve çabuk yoruluyorum. Ben kesinlikle kilo ile ilgili olduğunu düşünüyorum. +20 bana çok fazla geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…