Güzel haberler ile gel inşallahKızlar selam, bizimde akşam 5 te kontrolumuz var bakalım beyefendi ne alemde göreceğiz1-1.5 saate 1 bel agrisiyla birlikte yoğun alt kasikta yanma durumu başladı. Bakalım... geçince bebek felaket şekilde hareketleniyor. Anlam veremedim
Doğum anında bile kanala giren bebekler var diye okumuştum burada sanırım, gene de sen ve bebek için en en hayırlı neyse o olsunKızlar merhaba beni ilk defa görüyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum, gebeliğimin başından beri okuyorum her gün yazdıklarınızı :)
Benim bugün 39+1 ve özel hastanede takipliyim.. doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadı. Ve bebeğin başının kanala inmediğini söylüyor. Nst sancım da yok. Ben ısrarla bekliyorum ama kilosu da artıyor şuan 3600. boşuna mı bekliyorum ? Bu saatten sonra iner mi? Yürüyüş, merdiven, hurma çok yoruldum artık. Hareketli olduğum zaman adet sancısı gibi sancı çekiyorum dinlenince geçiyor. Ne yapmamı önerirsiniz
Of ofKesinlikle
Ama şu bittiği için ve suni sancı verdikleri için sanırım nst de bağlı kalman gerekiyor bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar sanırım ani müdahale gerekirse diye.ben kendi odamda çektim sancıyı odama getirdiler pilates topunu falan ama 5/10 dk izin verip sonra yine bağlıyorlardı nstye ay gözüm hiç bişeyi görmüyordu yatarak sancı çektiğim için
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba herkese, bir haberde benden.,yarın sabah 8 de sezeryan giriyorum. Geliyor bebişler32 den beri sürekli doppler takibi yapılıyor artık daha fazla risk almak istemedi doktorum. Güzel doğum haberleri aldıkça mutlu oluyorum. İnşallah yarın bende iyiyiz diye yazarım buradan. Hepimize kolay son haftalar ve kolay doğumlar, sağlıklı bebişler olsun
Maşallah herkes doğurmaya başladıKızlar bir doğum haberi de benden gelsinPzt tekrar kontrole geleceğim büyük ihtimal salı günü alacak doktorum. En geç çarşamba perşembe dedi. Heyecan dorukta oglusumla bir bedendeki son günlerimiz
Kilo alımı azdı canım birde suda azalma vardı 2 güne bir kontrole geliyorum zaten sağlıkla gelsin de dışarda kilo aldırırım ben ona artıkCanım neden erken alıyor? Sağlıkla gelsin
Aynen seninki kesin daha cabuk.kilo alir.disaridaKilo alımı azdı canım birde suda azalma vardı 2 güne bir kontrole geliyorum zaten sağlıkla gelsin de dışarda kilo aldırırım ben ona artık
Ara ara vurup gidiyo benimle alay ediyo cimcimeMaviesil23 nasıl oldun arkadaşım
Kac kiloymus ki?Kilo alımı azdı canım birde suda azalma vardı 2 güne bir kontrole geliyorum zaten sağlıkla gelsin de dışarda kilo aldırırım ben ona artık
Kaç kilo canım su an. Aynen sağlıkla gelsin de kilo kolayKilo alımı azdı canım birde suda azalma vardı 2 güne bir kontrole geliyorum zaten sağlıkla gelsin de dışarda kilo aldırırım ben ona artık
Ekledim canım teşekkürler
Canım stres yapma 41 e kadar yolu var hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah herşey gönlüne göre olurKızlar merhaba beni ilk defa görüyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum, gebeliğimin başından beri okuyorum her gün yazdıklarınızı :)
Benim bugün 39+1 ve özel hastanede takipliyim.. doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadı. Ve bebeğin başının kanala inmediğini söylüyor. Nst sancım da yok. Ben ısrarla bekliyorum ama kilosu da artıyor şuan 3600. boşuna mı bekliyorum ? Bu saatten sonra iner mi? Yürüyüş, merdiven, hurma çok yoruldum artık. Hareketli olduğum zaman adet sancısı gibi sancı çekiyorum dinlenince geçiyor. Ne yapmamı önerirsiniz
Hadi bakalım sıra sende canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallahKızlar merhaba herkese, bir haberde benden.,yarın sabah 8 de sezeryan giriyorum. Geliyor bebişler32 den beri sürekli doppler takibi yapılıyor artık daha fazla risk almak istemedi doktorum. Güzel doğum haberleri aldıkça mutlu oluyorum. İnşallah yarın bende iyiyiz diye yazarım buradan. Hepimize kolay son haftalar ve kolay doğumlar, sağlıklı bebişler olsun
Sağlıkla gelsin de canım önemli olan o bizimkilerde karar verip gelemiyor malesefKizlar ben de kontrole geldim. Nst deyim simdi en sevmedigim kisimda.Bebegim 2270 grm olmus 37 de gel bakacagiz ona gore gun verip 38 de aliriz dedi. Ben de 39 olmaz mi dedim duruma gore karar veriyoruz vs dedi sezeryan işi de boyle bebegim kendi karar verse ne.gyzel olurdu.
Valla grubun adını degiştirsek yeridir mart anneleri oldu sana Şubat anneleriKızlar bir doğum haberi de benden gelsinPzt tekrar kontrole geleceğim büyük ihtimal salı günü alacak doktorum. En geç çarşamba perşembe dedi. Heyecan dorukta oglusumla bir bedendeki son günlerimiz
Canım benim sağlıkla doğsun da bi şekilde kilo alıyorlarKilo alımı azdı canım birde suda azalma vardı 2 güne bir kontrole geliyorum zaten sağlıkla gelsin de dışarda kilo aldırırım ben ona artık
AhahaNouw nouw diyor diye bir viedo vardı ya o geldi aklıma
Anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi diyorlar ama bilemiyorum tabi o biraz gidişata bağlı oluyor
Ben doğumdan sonra bu kremi kullandım. Çok pahalı bir kremdi o zaman. Ben memnun kalmıştım.Contractubex yazdı ama alıp almamakta kararsızım çünkü bu kremlerin çok işe yaradığını düşünmüyorum acaba kantoron yağı mi sürsem diye muallaktayim
Ay yeni görüyorum güzel bir doğum olsun inşallah belki de doğmuşturKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Benim doktor her seferinde unutuyor sezaryen olacgımı kadın normal doğurtmaya niyetliKizlar özelde doğuran herkes çoğunlukla sezaryen devlette doğuranlar hep normal doğum yapıyor nasıl oluyor bu? Bana başka bir hastanedeki ebeler yerinde olsam devlette doğururdum dediler
Canım o hastane değil doktorla ilgili bence. Ben ilk kızımı özelde doğurdum doktorum normal doğumda ısrarcı bir doktor ve normal oldu. Hatta doğumun hemen bitişinde dikiş atılırken doktorcum ikinci çocukta sezeryanda buluşalım lütfen dedim , çok beklersin demişti. Şimdi yine aynı hastane ve aynı doktordayım. Aksilik çıkmadığı sürece normal doğum planlıyoruz.Kizlar özelde doğuran herkes çoğunlukla sezaryen devlette doğuranlar hep normal doğum yapıyor nasıl oluyor bu? Bana başka bir hastanedeki ebeler yerinde olsam devlette doğururdum dediler
Ben de öyleyim. Zaten artık penguen gibi yürüyorum ve çabuk yoruluyorum. Ben kesinlikle kilo ile ilgili olduğunu düşünüyorum. +20 bana çok fazla geldiBizim dönemler hemen hemen aynı,ben bugün nefes açlığı çekmeye başladım azıcık yürüyünce inanılmaz yoruluyorum tabi kilolu olmamında etkisi var,sizlerde de oluyormu böyle şeyler
Evet yaaa bir de ben Nisan başına kalırsamAy yeni görüyorum güzel bir doğum olsun inşallah belki de doğmuştur
Ffbaci rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ee bebişler geliyooorrr Mart ayına azınlık kaldık
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımSelam kızlar
Bugün 39+4 deyiz . Şimdi nst bağlıyım . Sancım yok , doktor ne diyecek çok merak ediyorum . Çok heyecanlıyım . Dua edin
Yok kız o kadar kalmazsın. Ben de kendimden Mart ikinci hafta gibi bir atak bekliyorum ama bakalımEvet yaaa bir de ben Nisan başına kalırsam