Canım bence bu durum doktordan doktora değişiyor ya, mesela benim doktorum 39 u beklemekte kararlı inatla. Gerçi bugün 38+5 e gün verdi. Geçen hafta kafasi kanal başındaydı, bugün kanalda dedi. Kendisi gelmek isterse o zaman alırım yoksa cuma günü dedi. E bebek kanalda zor olsa neden riske atsın ki diye dusunmeden edemiyor insan. Bilemedim gerçekten...Oglum da ayni.doktordu sormustum beklesek kendi gelse kanala girince sezeryan zor geciyor demisti. Artik ne kadar dogru bilmiyorum. Ya Nst bekle.bekle sikici oluyor stresten.ziyade
Bir tek ikimiz kalacağız grupta herhalde. Benim de 5 Nisan tarihim. Herkes Martta doğum yapacak, Nisana tek kalıcam derken, Marta bile kimse kalmadı.20 Mart 4 Nisan beklenen doğum
Benim anladığım kadarıyla bebeğin kafası doğum kanalına girince çıkarırken zorlanıyorlar. O yüzden o başlamadan yapmaya çalışıyorlar ameliyatı.Oglum da ayni.doktordu sormustum beklesek kendi gelse kanala girince sezeryan zor geciyor demisti. Artik ne kadar dogru bilmiyorum. Ya Nst bekle.bekle sikici oluyor stresten.ziyade
3 hafta kadar geriden geliyor. Dr çok kilo ile ilgili olmadığını gelişim geriliği olabileceğini söyledi canımKarin gelisimi ne kadar geride. Ben hic bilmiyordum kilodan.ziyade karin gelisimi mi önemseniyor acaba
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla büyüsünBende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Valla tam şakacı çıktıSnn ki bekler baksana ne zamandır ha geldi ha gelecek diyoduk
Gün vermediler mi peki halaYok kız benim oğlan bana şaka yaptı, kenara çekildi
Teşekkür ederim canımHadi güzel haberlerini bekliyoruz canım
Aynen oyle degisiyor. Bana iste sey demisti kanaldan yukari cekerken falan zor olur. Risk dememisti de zorlugundan bahsetmisti. Benim de 37 de bakip 38 gun verecekmis.Canım bence bu durum doktordan doktora değişiyor ya, mesela benim doktorum 39 u beklemekte kararlı inatla. Gerçi bugün 38+5 e gün verdi. Geçen hafta kafasi kanal başındaydı, bugün kanalda dedi. Kendisi gelmek isterse o zaman alırım yoksa cuma günü dedi. E bebek kanalda zor olsa neden riske atsın ki diye dusunmeden edemiyor insan. Bilemedim gerçekten...
Ben de öyle yaptım zaten doktor ver dedi ben de artık veriyorum günde dört kez. Mama artınca gaz olmaya başladı ne fğdel gaz sıkıntısı çekmiyorum dün geceden beri sürekli gazlı. eczaneden gaz damlası aldırttım elime Nurse diye başlıyordu ismi yanımda değil şimdi kalkamadım da yazayım. Kaç damla verilecek günde bilmiyorum şırınca gibi başlığı ve çekiyorsun çok az bişi çektim bir kaç damlalık verdim. Sen ne kullanıyorsun canım kaç damla veriyorsun.Çişi arttiysa korkma canım düzene girer ben se çiş az görünce mama veriyorum hemen bi de emzirdikten sonra aranmaya devam ederse mama takviyesi yapabilirsin demişti dr bana
Aynen canim onu soylemisti bana.Benim anladığım kadarıyla bebeğin kafası doğum kanalına girince çıkarırken zorlanıyorlar. O yüzden o başlamadan yapmaya çalışıyorlar ameliyatı.
Bu günkü kontrolde cuma ya verdi canım. 3 mart. Bende erken dogururum diyordum daGün vermediler mi peki halaben zaten erken doğururum diye hissediyordum öyle de oldu
Ben de sona kalacaklardanim.en erken mart sonu olur yaniBir tek ikimiz kalacağız grupta herhalde. Benim de 5 Nisan tarihim. Herkes Martta doğum yapacak, Nisana tek kalıcam derken, Marta bile kimse kalmadı.
Bir de burada 40 haftayı doldursan da sancı gelene kadar bekliyorlar genelde. Bakalım kimbilir ne zaman gelecek bebek.
3 tur canim. Onunki 40 a yaklasmisti...Aynen ben de bir an yanlis mi okudum diye dusundum ya 2365 ya da 3365 diye yazacakti galiba
Ah hayırlı olsun ne güzel kavuştunuz darısı zamanı gelince bizeKızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Kız kreşe gidiyor sorun değilde ben yürürken hareket ederken inanılmaz zorlanıyorum sancılar başlıyor hemen artık araba kullanmıyorum zaten göbeğimden direksiyona yaklaşamıyorumValla sanki hep böyle bir bedende kalacak gibiydik heyecan bastı beniayy evet ne güzel olurdu gelsen tabi Ama 2 bebeyle zor
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallahBende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Benim de öyle bir kaç gündür, acaba indi mi merak ettim. Bildiğin acıyor orası yara gibiVajinada batma hissi daha çok oluyor canım kanaldayken. Yürüyemiyorum bile doğru düzgün
Maşallah canım, hayırlısı ile gelsinKızlar doktordan çıktımbenim bebek baya büyümüş yaaa 3850 grm 54 cm olmuş boyu tabi +/- yanılma payı var dedi. Gelişimi 41.5 haftaya uyumlu çıktı.
Sezeryan için 38+5 'e gün verdi, yani haftaya cuma günü. 3.3.23 denk geldi deditabi daha erken gelmek isterse hemen alırım dedi beklemenin anlamı yok dedi. Muayeneden çıkar çıkmaz e bebeğe geldik eksikleri tamamlayalım diye
Yanlış yazdı sanırımGecmis olsun, tebrikler canimkiloyu yanlis yazmissiniz 3365 olmali dimi? Masallah
Geçmiş olsun canım, kolay değil ameliyat sonuçtaBende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Gönüller bir olsun önemli olan kuzum senin de zaten bugün yarın her an gelebilirAh hayırlı olsun ne güzel kavuştunuz darısı zamanı gelince bizeöğlene doğurursun demiştim en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz heyecanla
Kız kreşe gidiyor sorun değilde ben yürürken hareket ederken inanılmaz zorlanıyorum sancılar başlıyor hemen artık araba kullanmıyorum zaten göbeğimden direksiyona yaklaşamıyorum
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Doğum takvimi doğruysa Nisan ortasını gösteriyor. Hadi bakalım, belki ben sona kalmam.Ben de sona kalacaklardanim.en erken mart sonu olur yani
Büyük ihtimalle inmiştir canım hareketi çok kısıtlıyor çünkü öyle olunca birde kesik acısı gibi acıyorBenim de öyle bir kaç gündür, acaba indi mi merak ettim. Bildiğin acıyor orası yara gibi
Maşallah canım, hayırlısı ile gelsin
Yanlış yazdı sanırım
Geçmiş olsun canım, kolay değil ameliyat sonuçta
1 Nisan da gelirmiş20 Mart 4 Nisan beklenen doğum
Aynen canım ya yere egilincr acıdan kalkamıyorum, bu kadar ağrı normal mi hiç anlamadım, Çarşamba kontrol bakalımBüyük ihtimalle inmiştir canım hareketi çok kısıtlıyor çünkü öyle olunca birde kesik acısı gibi acıyor