2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Nst yi ben de hiç sevmedim. Nedense çok stres oluyordum bir de 2 defa baglayamadi beni kalp atışı falan görünmedi monitörde aşırı panik stres olmuştum sezeryan olsan bile kendi sancini beklemek riskli mi oluyor ikinci olduğu için? Ben de planli olsun hiç istememistim ama nasip
Canım ilacı al sür bence benimi aldırdım ben o zaman vermişti doktorum hiç iz kalmadı baya etkili olmuştu bende
Ben doğumdan sonra bu kremi kullandım. Çok pahalı bir kremdi o zaman. Ben memnun kalmıştım.
Aaa aliyim o zaman kizlar 270 lira civari bi fiyat gördüm internette eczaneye sorayim bakayim ne diyecek
Valla grubun adını degiştirsek yeridir mart anneleri oldu sana Şubat anneleri güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin miniğin inşallah
Mart görünümlü Şubat anneleri olsun bence

Bebek kanaldayken herhangi belirtin var mıydı canım. Benim bir kaç gündür çatı kemiklerim inanılmaz ağrıyor. Yürürken ayağa kalkarken, yatakta sağa sola dönerken sanki et kesiği gibi

Bende böyle düşünüyorum özelde hep sezeryana alıyorlar düşüncesi oluştu kafamda
Arkadaşlar da yazdı canim tamamen doktora bağlı. Benim doktorum hep normal doğumu destekleyen bir doktor, plasentam asagida olmasına rağmen bu hafta tekrar bakalım normal için şansın varmi diye son kez kontrol etti. Risk yoksa artik ozeldeki birçok doktor önce normal doğumu öneriyor. Sosyal medyada da görüyorum birçok doktor hep normal doğum videoları paylaşıyor, ssvd destekleniyor. Devlette bu durum biraz daha kontrol altındadır sezaryen sadece zorunlu durumlarda yapılıyordur ama son zamanlarda özelde de normal doğumlar arttı

Doğrudur canım burdada çoğu arkadaş özele gidip sezeryan olunca normal doğum hikayesi gelmeyince öyle Bi düşünce oluştu kafamda ister istemez. Dediğin gibi gerçi doktora bağlı aslında. Tabiki hepimiz için hangi yöntem hayırlıysa öyle olsun canım benim. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza

Bebek kanaldayken herhangi belirtin var mıydı canım. Benim bir kaç gündür çatı kemiklerim inanılmaz ağrıyor. Yürürken ayağa kalkarken, yatakta sağa sola dönerken sanki et kesiği gibi
Vajinada batma hissi daha çok oluyor canım kanaldayken. Yürüyemiyorum bile doğru düzgün

Contractubex yazdı ama alıp almamakta kararsızım çünkü bu kremlerin çok işe yaradığını düşünmüyorum acaba kantoron yağı mi sürsem diye muallaktayim
Benim kv nin doğal ürünler üzerine isyeri var. Gecen hafta oğlum okulda düştü çenesine dikiş atıldı, bize hep dedi ki çay ağacı yağı sürün, hem antiseptik hem de yaraları çabuk iyileştirme özelliği var dedi, iz kalmamasi için de etkiliymis. Kantaron yağının etkisini bilemiyorum bu konuda ama hem kremi hem de doğal yağları kullanabilirsin bence canim. Oğluma madecassol yazdılar biz de hem kremi hem cayagaci yağını kullanıyoruz.
Aslinda sezaryende iz kalmamasi  pek mümkün değil ama en aza indirmek için oneriyorlar kremleri.

Geçmiş olsun canım. Aslında benim çok iz takıntım yok ama adetten olmuş işte insan biseyler kullanma zorunluluğu hissediyor Çay ağacı yağı var evde onu da sürerim

Kızlar doktordan çıktım benim bebek baya büyümüş yaaa3850 grm 54 cm olmuş boyu tabi +/- yanılma payı var dedi. Gelişimi 41.5 haftaya uyumlu çıktı.
Sezeryan için 38+5 'e gün verdi, yani haftaya cuma günü. 3.3.23 denk geldi dedi tabi daha erken gelmek isterse hemen alırım dedi beklemenin anlamı yok dedi. Muayeneden çıkar çıkmaz e bebeğe geldik eksikleri tamamlayalım diye

Maşallah canım senin küçük adam iyi büyümüş senin tarih de belli oldu artık darısı bize bakalım neler olacak

Ya masallah tosuncuk annesi bu sağlıkla gelsin inşallah

Ohh maşallah tosuncuğa sağlıkla gelsin. Yalnız tarih çok iyi

Hadi hayırlısı bnde sancım gelsin istiyorum o ameliyat stresi beni daha çok korkutuyo vallahi. Dün nst de bnimkini hıçkırık tuttu nabzı 170 lere çıktı

Sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…