2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen canım ya yere egilincr acıdan kalkamıyorum, bu kadar ağrı normal mi hiç anlamadım, Çarşamba kontrol bakalım
Ben eğilmeye bile korkuyorum aksilik gibi herşeyi yere düşürüyorum eğilince ağlayasım geliyor inan benimde salı kontrol canım bakalım

Kızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah

24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün kilo yanlış yazdın sanırım . Maşallah diyelim
Bebek kanalda ya farklı bir hissiyat var mı bize tarif edebileceğin anlayabiliyor muyuz

Evet ya acaba diyelim ki dogumda aktif faza gecmeden mesai bitti. Doktor gidiyor mu ki, bunu hic konusmadim ben doktorumla ... Sanmam ya hastayi yarim birakmazlar herhalde ...
Bence konuş canım,benim arkadaşım takipli doktorunda böyle bir şeyle karşılaştı sonra bıraktı onu mecburen tabi o daha erken dönemdeydı ama olsun bilmekte fayda var

Bence konuş canım,benim arkadaşım takipli doktorunda böyle bir şeyle karşılaştı sonra bıraktı onu mecburen tabi o daha erken dönemdeydı ama olsun bilmekte fayda var
Mesai saati dışındaysa doğurtmayan doktor mu var ben sancım suyum falan gelirse napim diye sormuştum sancın olunca hastaneye gel onlar bana haber verir gelirim demişti.

Mesai saati dışındaysa doğurtmayan doktor mu var ben sancım suyum falan gelirse napim diye sormuştum sancın olunca hastaneye gel onlar bana haber verir gelirim demişti.
Ne yazık ki var canım, gece gelirsen nöbetçi dr oluyor demişti ki bu dr da köylüsü mü oluyormuşş ne diye tavsiye üzerine gidiyordu

Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canim, sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsin

Ne yazık ki var canım, gece gelirsen nöbetçi dr oluyor demişti ki bu dr da köylüsü mü oluyormuşş ne diye tavsiye üzerine gidiyordu
Kizimda özel hastanede takipliydim. Doktorum gece bir durum olduğunda hastaneye gelmek için ekstra ücret ödendiğini söylemişti. Bir nevi gece tarifesi geçerli oluyormuş. Kanama vs durum olduğunda da muayene için isterseniz gelirim ama ek ücret alınır demisti.
Şimdiki doktorum fakültede hoca. Ama özel muayenesinde takipliyim. Bir sorun olduğunda fakülteye gidiyorum doktoruma haber verip, o ordaki herkese haber veriyor gidince benle ilgilenecek kişiler belli oluyor. Sürekli doktorumla iletişim kuruyorlar ve gelmesini gerektirecek bir durum varsa asistanı haber veriyor gece gündüz her saatte geleceğini söyledi.

Kızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah

24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Ayyy sen kurtardın darısı bize inşallah canım umarım çok kolay geçmiştir bebek muhtemelen 3365 Gr dır sağlıkla sıhhatle büyüsün İnşallah sütün de hemen gelir umarım bir an önce toparlan da hikayeni dinleyelim canım
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın maşallah kuzunu aldın kucağına darısı bizlere inşallah
Teşekkür ederim canım

Boyu 53 cm kilosu 3650 gram olmuş. 2 günde bir kontrole gideceğim. Açıklık hala 2 cm
Maşallah canım iyi toparlanmış boyu kilosu çok iyi daha fazla gecikmeseler keşke
Canım biogaia kullanıyor 5 damla demişti yanlış hatırlamıyorsam eğer yine görünce yazacaktır

Ben başka aldım internetten baktım yarım tatlı yaşını yazmışlar genelde içinde ölçeği bar o ölçek tam mı dolacak acaba bilemedim ki

Ne güzel canım öyle olması gerekir zaten sonuçta aylarca aynı kişiye gidiyoruz muayeneye,her türlü durumumuzu biliyor artık tanıyor. Benim için de bu durum çok önemliydi ve doktorumun bu konudaki hassasiyetini biliyorum o yüzden bu konuda biraz rahatım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…