Ben eğilmeye bile korkuyorum aksilik gibi herşeyi yere düşürüyorum eğilince ağlayasım geliyor inanAynen canım ya yere egilincr acıdan kalkamıyorum, bu kadar ağrı normal mi hiç anlamadım, Çarşamba kontrol bakalım
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Bebek kanalda ya farklı bir hissiyat var mı bize tarif edebileceğin anlayabiliyor muyuzCanım bence bu durum doktordan doktora değişiyor ya, mesela benim doktorum 39 u beklemekte kararlı inatla. Gerçi bugün 38+5 e gün verdi. Geçen hafta kafasi kanal başındaydı, bugün kanalda dedi. Kendisi gelmek isterse o zaman alırım yoksa cuma günü dedi. E bebek kanalda zor olsa neden riske atsın ki diye dusunmeden edemiyor insan. Bilemedim gerçekten...
Bence konuş canım,benim arkadaşım takipli doktorunda böyle bir şeyle karşılaştı sonra bıraktı onu mecburen tabi o daha erken dönemdeydı ama olsun bilmekte fayda varEvet ya acaba diyelim ki dogumda aktif faza gecmeden mesai bitti. Doktor gidiyor mu ki, bunu hic konusmadim ben doktorumla ... Sanmam ya hastayi yarim birakmazlar herhalde ...
Mesai saati dışındaysa doğurtmayan doktor mu varBence konuş canım,benim arkadaşım takipli doktorunda böyle bir şeyle karşılaştı sonra bıraktı onu mecburen tabi o daha erken dönemdeydı ama olsun bilmekte fayda var
Ne yazık ki var canım, gece gelirsen nöbetçi dr oluyor demişti ki bu dr da köylüsü mü oluyormuşş ne diye tavsiye üzerine gidiyorduMesai saati dışındaysa doğurtmayan doktor mu varben sancım suyum falan gelirse napim diye sormuştum sancın olunca hastaneye gel onlar bana haber verir gelirim demişti.
Bu durum insanı çok güvensiz hissettirecek bir durum gerçektenNe yazık ki var canım, gece gelirsen nöbetçi dr oluyor demişti ki bu dr da köylüsü mü oluyormuşş ne diye tavsiye üzerine gidiyordu
Sanki aşağıda cam kiriklari var ve ara ara yoğun batma ve yanma hissi yaşıyorum..Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünkilo yanlış yazdın sanırım . Maşallah diyelim
Bebek kanalda ya farklı bir hissiyat var mı bize tarif edebileceğin anlayabiliyor muyuz
Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canim, sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsinBende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Kizimda özel hastanede takipliydim. Doktorum gece bir durum olduğunda hastaneye gelmek için ekstra ücret ödendiğini söylemişti. Bir nevi gece tarifesi geçerli oluyormuş. Kanama vs durum olduğunda da muayene için isterseniz gelirim ama ek ücret alınır demisti.Ne yazık ki var canım, gece gelirsen nöbetçi dr oluyor demişti ki bu dr da köylüsü mü oluyormuşş ne diye tavsiye üzerine gidiyordu
Hayırlı olsun canım kaç haftalık doğduKızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Benden tam bir hafta önde olduğu için hatırlıyorum takvimi 1 mart gösteriyordu, 39+2 dir muhtemelenHayırlı olsun canım kaç haftalık doğdu
Sağlıklı büyütün inşallah canım, mutlu huzurlu güzel bir ömrü olsunKızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Ayyy sen kurtardın darısı bize inşallah canım umarım çok kolay geçmiştirKızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah
24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsınBende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Maşallah canım iyi toparlanmış boyu kilosu çok iyiTeşekkür ederim canım
Boyu 53 cm kilosu 3650 gram olmuş. 2 günde bir kontrole gideceğim. Açıklık hala 2 cm
Canım biogaia kullanıyor 5 damla demişti yanlış hatırlamıyorsam eğer yine görünce yazacaktırBen de öyle yaptım zaten doktor ver dedi ben de artık veriyorum günde dört kez. Mama artınca gaz olmaya başladı ne fğdel gaz sıkıntısı çekmiyorum dün geceden beri sürekli gazlı. eczaneden gaz damlası aldırttım elime Nurse diye başlıyordu ismi yanımda değil şimdi kalkamadım da yazayım. Kaç damla verilecek günde bilmiyorum şırınca gibi başlığı ve çekiyorsun çok az bişi çektim bir kaç damlalık verdim. Sen ne kullanıyorsun canım kaç damla veriyorsun.
Valla sen tam zamanında doğuracaksın canım maşallahBu günkü kontrolde cuma ya verdi canım. 3 mart. Bende erken dogururum diyordum dahiç öyle olmayacak
Ben başka aldım internetten baktım yarım tatlı yaşını yazmışlar genelde içinde ölçeği bar o ölçek tam mı dolacak acaba bilemedim kiAyyy sen kurtardın darısı bize inşallah canım umarım çok kolay geçmiştirbebek muhtemelen 3365 Gr dır sağlıkla sıhhatle büyüsün İnşallah sütün de hemen gelir umarım bir an önce toparlan da hikayeni dinleyelim canım
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsınmaşallah kuzunu aldın kucağına darısı bizlere inşallah
Maşallah canım iyi toparlanmış boyu kilosu çok iyidaha fazla gecikmeseler keşke
Canım biogaia kullanıyor 5 damla demişti yanlış hatırlamıyorsam eğer yine görünce yazacaktır
Ne güzel canım öyle olması gerekir zaten sonuçta aylarca aynı kişiye gidiyoruz muayeneye,her türlü durumumuzu biliyor artık tanıyor. Benim için de bu durum çok önemliydi ve doktorumun bu konudaki hassasiyetini biliyorum o yüzden bu konuda biraz rahatım çok şükürKizimda özel hastanede takipliydim. Doktorum gece bir durum olduğunda hastaneye gelmek için ekstra ücret ödendiğini söylemişti. Bir nevi gece tarifesi geçerli oluyormuş. Kanama vs durum olduğunda da muayene için isterseniz gelirim ama ek ücret alınır demisti.
Şimdiki doktorum fakültede hoca. Ama özel muayenesinde takipliyim. Bir sorun olduğunda fakülteye gidiyorum doktoruma haber verip, o ordaki herkese haber veriyor gidince benle ilgilenecek kişiler belli oluyor. Sürekli doktorumla iletişim kuruyorlar ve gelmesini gerektirecek bir durum varsa asistanı haber veriyor gece gündüz her saatte geleceğini söyledi.
Duş aldım limon sıkıp içtim o biraz düşürüyor birde turk kahvesi basıncı düşürüyor oda iyi gelirTansiyon yüksekliği yaşayanlar neler yaptınız sabahtandir başım çok ağrıyor kafayı kaldıracak gücüm yok hem de grip oldum oy oy
Canım eczacıya danışsaydın keşke yada içinde prospektüs çıkmadı mıBen başka aldım internetten baktım yarım tatlı yaşını yazmışlar genelde içinde ölçeği bar o ölçek tam mı dolacak acaba bilemedim ki