2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar merhaba beni ilk defa görüyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum, gebeliğimin başından beri okuyorum her gün yazdıklarınızı :)
Benim bugün 39+1 ve özel hastanede takipliyim.. doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadı. Ve bebeğin başının kanala inmediğini söylüyor. Nst sancım da yok. Ben ısrarla bekliyorum ama kilosu da artıyor şuan 3600. boşuna mı bekliyorum ? Bu saatten sonra iner mi? Yürüyüş, merdiven, hurma çok yoruldum artık. Hareketli olduğum zaman adet sancısı gibi sancı çekiyorum dinlenince geçiyor. Ne yapmamı önerirsiniz

Bebegin konumu nasil bakalim... Insallah guzel sonuclarla donersiniz

Sancı varken yatakta durmak
Nst girdiğim yerde pilates topu falan vardi sancı odasında sanırım kalkabilecegim ben, bir terslik olmazsa
Kesinlikle
Ama şu bittiği için ve suni sancı verdikleri için sanırım nst de bağlı kalman gerekiyor bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar sanırım ani müdahale gerekirse diye.ben kendi odamda çektim sancıyı odama getirdiler pilates topunu falan ama 5/10 dk izin verip sonra yine bağlıyorlardı nstye ay gözüm hiç bişeyi görmüyordu yatarak sancı çektiğim için

Hadi ya işe yariyorsa alayim o zaman ben yaramicagini düşündüm

Canım ben hatırlıyorum seni gebeliğin ilk haftalarda yazmıştın mart grubuna sonra bir daha yazmadın diye hatırlıyorum. Hatta o zaman listeye bile eklemiş olabilirim daha sonra listeyi düzenlemek durumunda kalmıştım.
40.haftaya kadar bekliyorlar genelde. Arkadaşım 41 de doğum yapmıştı mesela normal. Bir sorun görmüyorsa doktor risk yok ise beklenebilir , tabi bu sizin ve doktorunuzun karar verebileceği bir durum. Korunmasız ilişki ve yer silme ve squat ta etkili olduğunu söylemişti doktorum.

Kızlar merhaba beni ilk defa görüyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum, gebeliğimin başından beri okuyorum her gün yazdıklarınızı :)
Benim bugün 39+1 ve özel hastanede takipliyim.. doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadı. Ve bebeğin başının kanala inmediğini söylüyor. Nst sancım da yok. Ben ısrarla bekliyorum ama kilosu da artıyor şuan 3600. boşuna mı bekliyorum ? Bu saatten sonra iner mi? Yürüyüş, merdiven, hurma çok yoruldum artık. Hareketli olduğum zaman adet sancısı gibi sancı çekiyorum dinlenince geçiyor. Ne yapmamı çneri
Ne kadar zormuş son günler hele her şeye rağmen sezaryene gidebilme korkusu. Pazartesi kontrolümde değişen hiçbir şey yoksa sezaryen talep edeceğim sanırım daha fazla acı çekmenin de anlamı yok gibi

Kızlar merhaba herkese, bir haberde benden.,yarın sabah 8 de sezeryan giriyorum. Geliyor bebişler 32 den beri sürekli doppler takibi yapılıyor artık daha fazla risk almak istemedi doktorum. Güzel doğum haberleri aldıkça mutlu oluyorum. İnşallah yarın bende iyiyiz diye yazarım buradan. Hepimize kolay son haftalar ve kolay doğumlar, sağlıklı bebişler olsun

Doğumlar ard arda gelmeye başladı Senden de güzel haberler bekliyoruz o halde

Merhaba, kizim 40+1 de normal dogumla dunyaya geldi. Daha vakti var demekki... Bence relax olun, vaktinde hayirlisi ile gelsin

Insallah guzel haberler ile donersiniz saglikla dogsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…