Bebegin konumu nasil bakalim... Insallah guzel sonuclarla donersinizKızlar selam, bizimde akşam 5 te kontrolumuz var bakalım beyefendi ne alemde göreceğiz1-1.5 saate 1 bel agrisiyla birlikte yoğun alt kasikta yanma durumu başladı. Bakalım... geçince bebek felaket şekilde hareketleniyor. Anlam veremedim
KesinlikleSancı varken yatakta durmak
Nst girdiğim yerde pilates topu falan vardi sancı odasında sanırım kalkabilecegim ben, bir terslik olmazsa
Hadi yaO cok guzel bir ilac. Annemin troid ameliyatinda madecassol vermisti o da baya iyi gelmisti. Hic iz gorunmuyor boynunda simdi sukur. Cok dikisi vardi bogazinda. Kantaron yagini cok severim cok da kullanirim ama dikis izine cok etkili olacagini dusunmuyorum. Tercih senin tabii yine de.
İnan hiç bi fikrim yok bi ara googlelayim ikisini deBana da contraden yazdı. Contractubex e göre fiyatı daha uygun ama etkili mi bilmiyorum
Canım ben hatırlıyorum seniKızlar merhaba beni ilk defa görüyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum, gebeliğimin başından beri okuyorum her gün yazdıklarınızı :)
Benim bugün 39+1 ve özel hastanede takipliyim.. doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadı. Ve bebeğin başının kanala inmediğini söylüyor. Nst sancım da yok. Ben ısrarla bekliyorum ama kilosu da artıyor şuan 3600. boşuna mı bekliyorum ? Bu saatten sonra iner mi? Yürüyüş, merdiven, hurma çok yoruldum artık. Hareketli olduğum zaman adet sancısı gibi sancı çekiyorum dinlenince geçiyor. Ne yapmamı önerirsiniz
Gecen cuma kafası kanal girişine dayanmış yakında iner demisti. Ama inse de normal dogum olamayacak benim malesefBebegin konumu nasil bakalim... Insallah guzel sonuclarla donersiniz
Vaktinde baslayip duzenli kullanirsaniz ise yariyor. Annemde yaradi yani.Hadi yaişe yariyorsa alayim o zaman ben yaramicagini düşündüm
Ne kadar zormuş son günler hele her şeye rağmen sezaryene gidebilme korkusu. Pazartesi kontrolümde değişen hiçbir şey yoksa sezaryen talep edeceğim sanırım daha fazla acı çekmenin de anlamı yok gibiCanım ben hatırlıyorum senigebeliğin ilk haftalarda yazmıştın mart grubuna sonra bir daha yazmadın diye hatırlıyorum. Hatta o zaman listeye bile eklemiş olabilirim daha sonra listeyi düzenlemek durumunda kalmıştım.
40.haftaya kadar bekliyorlar genelde. Arkadaşım 41 de doğum yapmıştı mesela normal. Bir sorun görmüyorsa doktor risk yok ise beklenebilir , tabi bu sizin ve doktorunuzun karar verebileceği bir durum. Korunmasız ilişki ve yer silme ve squat ta etkili olduğunu söylemişti doktorum
Tamam tatlım sağolVaktinde baslayip duzenli kullanirsaniz ise yariyor. Annemde yaradi yani.
Doğumlar ard arda gelmeye başladıKızlar merhaba herkese, bir haberde benden.,yarın sabah 8 de sezeryan giriyorum. Geliyor bebişler32 den beri sürekli doppler takibi yapılıyor artık daha fazla risk almak istemedi doktorum. Güzel doğum haberleri aldıkça mutlu oluyorum. İnşallah yarın bende iyiyiz diye yazarım buradan. Hepimize kolay son haftalar ve kolay doğumlar, sağlıklı bebişler olsun
Merhaba, kizim 40+1 de normal dogumla dunyaya geldi. Daha vakti var demekki... Bence relax olun, vaktinde hayirlisi ile gelsinKızlar merhaba beni ilk defa görüyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum, gebeliğimin başından beri okuyorum her gün yazdıklarınızı :)
Benim bugün 39+1 ve özel hastanede takipliyim.. doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadı. Ve bebeğin başının kanala inmediğini söylüyor. Nst sancım da yok. Ben ısrarla bekliyorum ama kilosu da artıyor şuan 3600. boşuna mı bekliyorum ? Bu saatten sonra iner mi? Yürüyüş, merdiven, hurma çok yoruldum artık. Hareketli olduğum zaman adet sancısı gibi sancı çekiyorum dinlenince geçiyor. Ne yapmamı çneri
Ne kadar zormuş son günler hele her şeye rağmen sezaryene gidebilme korkusu. Pazartesi kontrolümde değişen hiçbir şey yoksa sezaryen talep edeceğim sanırım daha fazla acı çekmenin de anlamı yok gibi
Insallah guzel haberler ile donersinizKızlar merhaba herkese, bir haberde benden.,yarın sabah 8 de sezeryan giriyorum. Geliyor bebişler32 den beri sürekli doppler takibi yapılıyor artık daha fazla risk almak istemedi doktorum. Güzel doğum haberleri aldıkça mutlu oluyorum. İnşallah yarın bende iyiyiz diye yazarım buradan. Hepimize kolay son haftalar ve kolay doğumlar, sağlıklı bebişler olsun
Canım ilacı al sür bence benimi aldırdım ben o zaman vermişti doktorum hiç iz kalmadı baya etkili olmuştu bendeHadi yaişe yariyorsa alayim o zaman ben yaramicagini düşündüm
Canım neden erken alıyor? Sağlıkla gelsinKızlar bir doğum haberi de benden gelsinPzt tekrar kontrole geleceğim büyük ihtimal salı günü alacak doktorum. En geç çarşamba perşembe dedi. Heyecan dorukta oglusumla bir bedendeki son günlerimiz