Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Vallahi ben de demeyi dusunuyorum :) 37+0 da kontrolum var pazartesi gunu. Cuma gunu dogsa ne guzel olur. Bence artik benim kiz sigmiyo :) ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cok canimi acitiyo cok baski yapiyor asagiya. Birden gelecek diye aklim cikiyor. Haftasonunu sag salim atlatiriz umarim doktorum izinde bu hafta.Kızlar kontrole gidiyorumDoktorla doğuö pazarlığı yapılıyor mu bir sorun çıkmazsa 39u bekleyelim demişti geçen kontrolde ama ben çatlarım o zamana kadar 37 sonu alın desem ne der acaba
Canım değişebilir diye biliyorum ama sonrasındaki işaretleri takip et sancım var mı kasılmaların ne durumda gibi hadi bakalım sıradaki mi geliyor neKızlar bu nişanın rengi kesinlikle değişik mi olıyor? Bende akıntı denilmicsk kadar
Büyük sümüksü bi akıntı geldi ama beyaz renkli.
Canım sağlıcakla kolay doğumun olur inşallah sen başlat biz peşinden gelelim bizlere de dua et lütfen bizim dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsunKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Ayyy artık bebişler durmuyor hadi sağlıcakla gelsin canım Rabbim yardımcın olsun inşallahKızlar benim ağrım var şuan duş aldım biraz rahatladım gibi ama geliyor yine ağrı ara ara.şu kasılmaları hesaplayan proğram neydi
Canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahKizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Hadi canım az kaldı sık dişini Rabbim yardımcın olsun nefes egzersizleri yap çömelme yap bolca varsa pilates topunda hareketler yap hepsi geçecek İnşallahKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Ahahah pazarlık mıKızlar kontrole gidiyorumDoktorla doğuö pazarlığı yapılıyor mu bir sorun çıkmazsa 39u bekleyelim demişti geçen kontrolde ama ben çatlarım o zamana kadar 37 sonu alın desem ne der acaba
Ay hadi inşallah öğlene alırsın kucağınaKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Evet canım ilk. Bu zamana kadar rahattı herşey ama son 1 haftadır uyku falan kalmadıCanim senin ilk miydi? Bence bekle sutun gec olursa daha iyi iner ... Sabredecegiz, ben de bazen dogsa mi nedir bu falan kafasina giriyorum valla
Ben bugun demeyi düşünüyorum bakalım ne tepki vericekVallahi ben de demeyi dusunuyorum :) 37+0 da kontrolum var pazartesi gunu. Cuma gunu dogsa ne guzel olur. Bence artik benim kiz sigmiyo :) ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cok canimi acitiyo cok baski yapiyor asagiya. Birden gelecek diye aklim cikiyor. Haftasonunu sag salim atlatiriz umarim doktorum izinde bu hafta.
Çok sağol canımm inşaAllah çabucak geçerYanaşmamak değil de çok dikkat etmen gerekiyor. Tükürükle bile geçebiliyor çünkü, illa öpmek gerekmiyor. Amacım seni endişelendirmek değil canım, ama bu durumun çok ağırı yakın akrabamin başına geldi, hatta daha önce burda yazmıştım belki okumussundur bilemiyorum. Doktoruna danisirsin cnim mutlaka önlem amaçlı birseyler verir uçuk için. Çabucak geçer umarım...
Kızlar bende karnımda kasılma toplanma ve vajinamda kasıklarımda ağrı iğne batması var başkads bişey yok ben doğurmak istediğim için belki de psikolojik ben artık saldım bu kız 6 martı beklicek heralde yani ayıptr yaCanım değişebilir diye biliyorum ama sonrasındaki işaretleri takip et sancım var mı kasılmaların ne durumda gibi hadi bakalım sıradaki mi geliyor ne
Canım sağlıcakla kolay doğumun olur inşallah sen başlat biz peşinden gelelim bizlere de dua et lütfen bizim dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun
Ayyy artık bebişler durmuyor hadi sağlıcakla gelsin canım Rabbim yardımcın olsun inşallah
Canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahdualarımız sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hadi canım az kaldı sık dişini Rabbim yardımcın olsun nefes egzersizleri yap çömelme yap bolca varsa pilates topunda hareketler yap hepsi geçecek İnşallahgüzel haberlerini bekliyoruz
Ahahah pazarlık mısen yine de dene şansını canım ne kaybedersin eğer gelişimi iyiyse 38 e belki evet der ama karnında durduğu günlerinde kıymetini bilmek gerek
Sağlıcakla al kucağına canım inşallahKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alırsın inşaAllah canımKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Kiz bekle.neye catliyorsunKızlar kontrole gidiyorumDoktorla doğuö pazarlığı yapılıyor mu bir sorun çıkmazsa 39u bekleyelim demişti geçen kontrolde ama ben çatlarım o zamana kadar 37 sonu alın desem ne der acaba
Vallahi aynı durumdayız bende psikolojik olduğunu düşünüyorum canım gelmeye niyeti yok bizimkilerin bence de içerisi ne kadar konforluysa artık bakalım önce kimden haber gelecekKı
Kızlar bende karnımda kasılma toplanma ve vajinamda kasıklarımda ağrı iğne batması var başkads bişey yok ben doğurmak istediğim için belki de psikolojik ben artık saldım bu kız 6 martı beklicek heralde yani ayıptr ya
Güzel haberlerle gel canımKizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Yok kuzum devrik cümle kurmuşum gözünü pamukla siliyorum, ağzını da silmeye başlayacağım demek istedim pamukçuk temizlemek için eldiven almıştım onla yapıcamAgzinin icini bence mendille yap canim. Parca falan gider Allah korusun bogazina takilir. Mendille yap bence ...
Canım hemen acele etme duşunu al sancıların devam ederse ve sıklaşırsa hareket etmene rağmen geçmezse doğumun habercisi hadi güzel haberlerinizi bekliyorumKızlar yarım saattir ben de de bi gariplik var. Belimden kalçama giren bi ağrı, hafif adet sancısı ve ishal olcakmış gibi bi his var bebek sertleşmeye de başladı toplanıyo sürekli acaba gerçek sancı mıdır?
Heyecan yaptım midem de bulanmaya başladı yarım saat daha bekleyip doktoruma yazayım diyorum bu arada da duşa girip temizlenicem ne olur ne olmaz
TalibimHenuz normal.dogum yapanimiz yok aramizdaRande ilk baslangici yapacak sanirim
Canım kiminde pembe, kiminde kırmızı ben de kahverengi olduKızlar bu nişanın rengi kesinlikle değişik mi olıyor? Bende akıntı denilmicsk kadar
Büyük sümüksü bi akıntı geldi ama beyaz renkli.
Canım benim inşallah çok kolay, su gibi güzel bir doğumun olur. Geç gördümKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Kasılmalar diye program bendeki canımKızlar benim ağrım var şuan duş aldım biraz rahatladım gibi ama geliyor yine ağrı ara ara.şu kasılmaları hesaplayan proğram neydi
Sen bir şansını deneKızlar kontrole gidiyorumDoktorla doğuö pazarlığı yapılıyor mu bir sorun çıkmazsa 39u bekleyelim demişti geçen kontrolde ama ben çatlarım o zamana kadar 37 sonu alın desem ne der acaba
İshal gibi ağrı 2 gündür bende de var ama düzenli değil canımKızlar yarım saattir ben de de bi gariplik var. Belimden kalçama giren bi ağrı, hafif adet sancısı ve ishal olcakmış gibi bi his var bebek sertleşmeye de başladı toplanıyo sürekli acaba gerçek sancı mıdır?
Heyecan yaptım midem de bulanmaya başladı yarım saat daha bekleyip doktoruma yazayım diyorum bu arada da duşa girip temizlenicem ne olur ne olmaz
Evet ben de inceledim de cidden oldukça uyguna mal olabilirAllah razı olsun canım senden.Bir sayfada senin yaptığına benzer bişey sordum 600tl dedi, yazık ya o paraya. Total 150 tlye bende yapıcam şimdi
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum