2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar kontrole gidiyorum Doktorla doğuö pazarlığı yapılıyor mu bir sorun çıkmazsa 39u bekleyelim demişti geçen kontrolde ama ben çatlarım o zamana kadar 37 sonu alın desem ne der acaba
Vallahi ben de demeyi dusunuyorum :) 37+0 da kontrolum var pazartesi gunu. Cuma gunu dogsa ne guzel olur. Bence artik benim kiz sigmiyo :) ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cok canimi acitiyo cok baski yapiyor asagiya. Birden gelecek diye aklim cikiyor. Haftasonunu sag salim atlatiriz umarim doktorum izinde bu hafta.

Kızlar bu nişanın rengi kesinlikle değişik mi olıyor? Bende akıntı denilmicsk kadar
Büyük sümüksü bi akıntı geldi ama beyaz renkli.
Canım değişebilir diye biliyorum ama sonrasındaki işaretleri takip et sancım var mı kasılmaların ne durumda gibi hadi bakalım sıradaki mi geliyor ne
Kızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Canım sağlıcakla kolay doğumun olur inşallah sen başlat biz peşinden gelelim bizlere de dua et lütfen bizim dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun
Kızlar benim ağrım var şuan duş aldım biraz rahatladım gibi ama geliyor yine ağrı ara ara.şu kasılmaları hesaplayan proğram neydi
Ayyy artık bebişler durmuyor hadi sağlıcakla gelsin canım Rabbim yardımcın olsun inşallah
Kizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah dualarımız sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Hadi canım az kaldı sık dişini Rabbim yardımcın olsun nefes egzersizleri yap çömelme yap bolca varsa pilates topunda hareketler yap hepsi geçecek İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar kontrole gidiyorum Doktorla doğuö pazarlığı yapılıyor mu bir sorun çıkmazsa 39u bekleyelim demişti geçen kontrolde ama ben çatlarım o zamana kadar 37 sonu alın desem ne der acaba
Ahahah pazarlık mı sen yine de dene şansını canım ne kaybedersin eğer gelişimi iyiyse 38 e belki evet der ama karnında durduğu günlerinde kıymetini bilmek gerek

Kızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Ay hadi inşallah öğlene alırsın kucağına sancılar ne durumda peki,kanala itme hareketleri var ya onları yapsan sancıyla mümkün olurmu acaba

Canim senin ilk miydi? Bence bekle sutun gec olursa daha iyi iner ... Sabredecegiz, ben de bazen dogsa mi nedir bu falan kafasina giriyorum valla
Evet canım ilk. Bu zamana kadar rahattı herşey ama son 1 haftadır uyku falan kalmadı midem çok fena şurupta etki etmiyor. Allah kolaylık versin hepimize

Ben bugun demeyi düşünüyorum bakalım ne tepki vericek valla benimkide sığmıyor durmuyor. Yoldayım mahfetti sen misin dışarı çıkan diye inşallah atlatırsın canım az kalmış senin

Çok sağol canımm inşaAllah çabucak geçer

Kızlar bende karnımda kasılma toplanma ve vajinamda kasıklarımda ağrı iğne batması var başkads bişey yok ben doğurmak istediğim için belki de psikolojik ben artık saldım bu kız 6 martı beklicek heralde yani ayıptr ya

Kızlar yarım saattir ben de de bi gariplik var. Belimden kalçama giren bi ağrı, hafif adet sancısı ve ishal olcakmış gibi bi his var bebek sertleşmeye de başladı toplanıyo sürekli acaba gerçek sancı mıdır?
Heyecan yaptım midem de bulanmaya başladı yarım saat daha bekleyip doktoruma yazayım diyorum bu arada da duşa girip temizlenicem ne olur ne olmaz

Kiz bekle.neye catliyorsunBenim de bugun kontrol var doktoruma 39 u bekleyelim diyecegim erken almasin anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi

Vallahi aynı durumdayız bende psikolojik olduğunu düşünüyorum canım gelmeye niyeti yok bizimkilerin bence de içerisi ne kadar konforluysa artık bakalım önce kimden haber gelecek merak içerisinde bekliyorum

Kizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Güzel haberlerle gel canım
Agzinin icini bence mendille yap canim. Parca falan gider Allah korusun bogazina takilir. Mendille yap bence ...
Yok kuzum devrik cümle kurmuşum gözünü pamukla siliyorum, ağzını da silmeye başlayacağım demek istedim pamukçuk temizlemek için eldiven almıştım onla yapıcam

Canım hemen acele etme duşunu al sancıların devam ederse ve sıklaşırsa hareket etmene rağmen geçmezse doğumun habercisi hadi güzel haberlerinizi bekliyorum ben zaten hep bekliyorum

Henuz normal.dogum yapanimiz yok aramizda Rande ilk baslangici yapacak sanirim
Talibim inşallah. Hayırlısıyla tabi ki
Kızlar bu nişanın rengi kesinlikle değişik mi olıyor? Bende akıntı denilmicsk kadar
Büyük sümüksü bi akıntı geldi ama beyaz renkli.
Canım kiminde pembe, kiminde kırmızı ben de kahverengi oldu
Kızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Canım benim inşallah çok kolay, su gibi güzel bir doğumun olur. Geç gördüm
Kızlar benim ağrım var şuan duş aldım biraz rahatladım gibi ama geliyor yine ağrı ara ara.şu kasılmaları hesaplayan proğram neydi
Kasılmalar diye program bendeki canım
Sen bir şansını dene
İshal gibi ağrı 2 gündür bende de var ama düzenli değil canım
Nst de böyle ağrım varken sancı çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…