2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Vallahi aynı durumdayız bende psikolojik olduğunu düşünüyorum canım gelmeye niyeti yok bizimkilerin bence de içerisi ne kadar konforluysa artık bakalım önce kimden haber gelecek merak içerisinde bekliyorum
S syildizs biz hemen istiyoruz ya gelmezler artık benim bir umudum Çarşamba kontrolüm var, açıklığa gene bakarsa açılma varsa yatış yapabilir. 2-3 cm di, egzersizler işe yaramış diye devam. Sabah 8 de yer silmeye başladım

Canım hemen acele etme duşunu al sancıların devam ederse ve sıklaşırsa hareket etmene rağmen geçmezse doğumun habercisi hadi güzel haberlerinizi bekliyorum ben zaten hep bekliyorum
Kızlar doğurdukça bizimde doğurasımız geliyo dimi beklemek istemiyo insan sancı başladığından beri yatıyorum yürüyorum ama geçmiyo hadi hayırlısı. Şimdi gülüyorum ama sancılar şiddetlenirse ağlamaya başlarım artık

İshal gibi ağrı 2 gündür bende de var ama düzenli değil canım
Nst de böyle ağrım varken sancı çıkmıştı.
Bizimkilerde yavaş yavaş hazırlık yapıyo demek ki ama kapıya vurup kaçıyolar devamı yok hayırlısıyla gelsinler inşaAllah da bizde kavuşalım yavrularımıza

Ben de 2 gundur oyleydim. Bugun iyiyim sanki hicbir seyim yok gibi ... Bazi doktorlar dogum oncesi enerji toplamak icin beden rahatlamaya gider falan dio ama sizin takvimde sonlarda... Hadi insallah hayirla

Güzel haberlerle gel canım

Yok kuzum devrik cümle kurmuşum gözünü pamukla siliyorum, ağzını da silmeye başlayacağım demek istedim pamukçuk temizlemek için eldiven almıştım onla yapıcam
Kuzum benim kızımda pamukçuk oluşmuştu doktor karbonatlı su hazırla tek kullanımlık gazlı bezlerden de işaret parmağına dola dilinin üzerini damağını hafifçe süpürür gibi yap demişti aynı şekilde göğsümü de öyle temizledim geçti.

Kizlar özelde doğuran herkes çoğunlukla sezaryen devlette doğuranlar hep normal doğum yapıyor nasıl oluyor bu? Bana başka bir hastanedeki ebeler yerinde olsam devlette doğururdum dediler
Ben ilk bebeğimi de özel de doğurdum suni sancılardan yıldım doktoruma yalvardım al beni sezeryane diye az kaldı az kaldı diye diye normal doğurttu,şimdi 5 yıl sonra yine aynı hastane aynı doktor yine normal bekliyoruz nasipse.doktorla ilgili genelde bu durumlar özel devlet pek farketmiyor

Sağol kuzum ben de yapicam bugün olmadan temizleyim her gün su da icmiyorlar çünkü temizlemek lazim

Bana burda hep özelde doğuranlar son dakikaya kadar hep normal doğum diye gittik ama sezaryen olduk dediler. Diş teli tedavisi görüyorum dişcim bile aynisini dedi iyice kafam karisti. Bana da hep normal dedi doktor ama belli de olmazmis tabi son dakikaya kadar. Belki de doktorla alakalidir dediğin gibi. Ben de mecbur kalmadikca keyfi sezaryen olmak istemiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama

Şimdi dr kontrolünden çıktım bandajim açıldı her şey çok iyi şükür dr um seni çok iyi gördüm dedi rahim de toparlamış iz kalmasın diye bi krem bir de elenatal 3 yazdı. Bi 15 günlük olana kadar mama takviyesine devam et dedi sütün iyice inince zaten gerek kalmayacak dedi, çocuk dr um da emdikten sonra aranmaya devam ediyorsa mama takviyesi verelim demişti zaten haberler böyle

Ben yoruldum hayatt gelme üstümeee Çok fenayım ya çatlayacak gibi hissediyorum..
Ay bende daha 36 bile olmadım üstelik
Tamamiyle doktorun tutumuyla alakalı bu.benim doktorum en başında söyler benim görüşüm bu diye ama son kararı anneye bırakır.bugüne kadar yakın iki arkadaşımı daha doğurttu onlar en başından sezeryan istiyorlardı.ben hocaya bi seçimim olmadığını tıbbi gereklilik neyse onu uygulaması için güvendiğimi kararı kendisine bıraktığımı söyledim sıkıntı yoktu normal doğurdum ilkinde,şimdi yine bunu daha kolay doğurursun deyip cesaretlendiriyor ama zorunluluk olursa alır sezeryane,önceliği normal doğum özelde olmasına rağmen.

Kizlar özelde doğuran herkes çoğunlukla sezaryen devlette doğuranlar hep normal doğum yapıyor nasıl oluyor bu? Bana başka bir hastanedeki ebeler yerinde olsam devlette doğururdum dediler
Ben ilkini de simdi de ozeldeyim, normal yaptim ve insallah yapacagim. Bence bizim ve doktorun motivasyonu ile ilgili. Doktor normali en hizli olsa bile 3 saatte yaptiriyor. Sezeryan 30 dk. Doktor olsam sezeryan yapmak isterim haliyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…