2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim doktor da bana yapabilir misin dedi normal doğum dedim herkes yapiyor ben neden yapamiyim ben pek emin değilim her sey normal görünüyor diyor ama belli de olmuyor. Çevremde devlette doğuran herkes normal özelde olanlar hep sezaryen. Bence sezaryen daha kolay diye uğrasmak istemiyor olabilirler. Ben de durduk yere sezaryen neden olayim devlette olsam kötü mü olur ki. Nasil bir ortam onu da bilmiyorum sanirim dogum başladiginda son dakika karar vericem buna da doktordan emin olsam normal olacagina hic bu ikilemde kalmicam

Ben ilkini de simdi de ozeldeyim, normal yaptim ve insallah yapacagim. Bence bizim ve doktorun motivasyonu ile ilgili. Doktor normali en hizli olsa bile 3 saatte yaptiriyor. Sezeryan 30 dk. Doktor olsam sezeryan yapmak isterim haliyle...
Sanirim kolaya kaçtıklari için sezaryen yapiyorlar dediğin gibi. Yurtdisinda bizim ülkede olan kadar sezaryen kimse yapmiyor. Toparlanmasi biraz daha zormus ben herkesten uzağım ailelerimiz burda degil ondan normal olsun hemen ayaga kalkayim istiyorum

Teyzeleri alin’den size selam getirdim 35+2 2700 gram her şey yolunda. Böyle giderse 39 haftayı bekleriz dedi bakalım hayırlısı sağlıklısı nasilsa öyle olsun plasentam eskimiş sanırım gebeliğin son zamanlarında oluyormus böyle onu takip edecek,su iyiyse sıkıntı yokmuş su an icin su iyi. Haberler böyle

Eklentiler

• C4D0596C-AB2C-493E-B0B4-01C033B8E5F8.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 109
Hahahahhahaha yaaaaa allahım doğuralım artık nolur amin benimde pazartesiiiayyy hadi inşallah yaa

Maşallah kuzucuğaa aynıyız canım bende şimdi çıktım doktordan 35+3 banada 39 u bekleriz 20 martı görelim dedi

Bazi doktorlar gercekten tahamulsuz. Anneyi daha da strese sokabiliyor. Doktorunuzla acikca konusun bence. Onemli bir konu bu. Benimki bana hic sormadi. Dogrudan normal dogum gibi hazirliyor. Ben bu yonunu cok seviyorum. Yorumlarda da normalci diye okumustum zaten...

Canım sen çarşambaya kadar kalmazsın gibime geliyo çünkü açıklığın da varmış HEYECANLIYIM biz de tık yok

Valla canım bende sabah 2 3 km yürüyorum sonra 5 . Kata merdivenle 2 şer 2 şer çıkıyorum evde pilates topunda hareketler zıplamalar yapıyorum kızı almaya gidince tekrar yürüyüş yapıyorum normal WC kullanıyorum ayy bunaldım valla tüm evi temizledim belki doğururuum has ne dersin
Hadi bakalım sıradaki belki de sensindir canım hepimiz 4 gözle doğurmayı bekliyoruz
Kizlar özelde doğuran herkes çoğunlukla sezaryen devlette doğuranlar hep normal doğum yapıyor nasıl oluyor bu? Bana başka bir hastanedeki ebeler yerinde olsam devlette doğururdum dediler
Canım doktorların çoğunun kolayına geliyor çünkü saati belli süreci belli ama normal doğumda gece de haber gidebilir gündüz de orası malesef belirsiz olması sürecin uzun olması çoğunun işine gelmiyor devlette hangi doktor varsa o yaptırdığı için ve belirli prosedürleri uygulamak zorunda oldukları için zorunlu olmadıkça sezeryana almıyorlar ablam neredeyse 20 saat sancı çekti suyu geldi ama açılma olmadı sonrasında sezeryana aldılar devlette bende ilk doğumumda kontrollere hem özele hem devlete gittim doğumum bayrama gelince doktorum şehir dışında olduğu için devlette doğum yaptım normal ama özeldeki doktorum da normal doğum yanlısıydı bu doktorumda öyle gözüküyor ama göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla atlatırız bu süreci benimde korkum o yönde bebek gecikirse sezeryana yönlendirirse doktorum ne yaparım diye düşünüyorum şu anda
Bizim dönemler hemen hemen aynı,ben bugün nefes açlığı çekmeye başladım azıcık yürüyünce inanılmaz yoruluyorum tabi kilolu olmamında etkisi var,sizlerde de oluyormu böyle şeyler
Canım yürüyüş yaparken merdiven çıkarken bende de nefes problemi oluyor özellikle de telefonla falan konuşursam nefesim yetmiyor normal ama bence artık
Ayyy maşallah çok tatlış yerim seni ben yaa sağlıcakla gelsin zamanında inşallah

Canım sen çarşambaya kadar kalmazsın gibime geliyo çünkü açıklığın da varmış HEYECANLIYIM biz de tık yok
Valla canım 38+0 da gittiğimde kafası yukarıda aşağıya inmemiş henüz dedi hareket önerdi yapıyorum bakalım pazartesi kontrol var erkek bebekler biraz daha geç gelir diyorlar kızımı 38+3 de doğurmuştu bakalım bu beyefendi ne zaman gelecek 38+4 den selamlar bu arada

Ben de korkuyorum durup dururken sezaryen olurum diye. Devlette de muamele nasil bilmiyorum. 2 kere gittim devlette doktorlar kibardi ters bir taraflarini hiç görmedim sadece çok zaman ayıramıyorlardı, özeldeki gibi ilgi yoktu. Annem de devlette doğur diyor, ben kötü bir şey olur mu acaba diye korkuyorum, ama en kötü ne olabilir ki kendi kendimi mi korkutuyorum acaba durduk yere.

Canım benim o zaman devlette yaşadığım tek sıkıntı açılmam 6 cm e ulaşınca suni sancı verip yatakta doğumu beklemem olmuştu sık sık muayene etmişlerdi özeli istemem deki tek sebep doktorumun beni tanıyor olması ve daha rahat bir süreç geçireceğimi düşünmem yoksa başka problem yaşamadım açıkçası ama tabi şans meselesi doktorun vs kimin denk geleceği hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlümüze göre olur

İnsallah canımm teşekkür ederim

Maşallah kuzuya nasıl da yemelik duruyor

Ben de Salı gideceğim canım bakalım açıklık ne kadar olmuş akşamları eşim gelince bir şeyler yapıyorum gündüz korkuyorum ben ya squat ve merdiven in çık yaptım biraz bir de senin soyledigin videoyu izledim artık hayırlısı
Ben dedim de yok anam 39 diyor
Nouw nouw diyor diye bir viedo vardı ya o geldi aklıma
Anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi diyorlar ama bilemiyorum tabi o biraz gidişata bağlı oluyor

Kizlar özelde doğuran herkes çoğunlukla sezaryen devlette doğuranlar hep normal doğum yapıyor nasıl oluyor bu? Bana başka bir hastanedeki ebeler yerinde olsam devlette doğururdum dediler
aslında öyle bir ayrım pek yok benim doktorum da özelde ve normal doğum oluyor ilk tercihi beklemek taraftarı
Tabi farklı durumlar gerçekleşirse sezeryana alabilir ama biraz anne ve bebeğe bağlı tabii ki. Özelde olupta normal doğuma gelemem mesai saati dışında diyen de var duydum yani bunu bir arkadaşımdan

Evet ya acaba diyelim ki dogumda aktif faza gecmeden mesai bitti. Doktor gidiyor mu ki, bunu hic konusmadim ben doktorumla ... Sanmam ya hastayi yarim birakmazlar herhalde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…