Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Agzinin icini bence mendille yap canim. Parca falan gider Allah korusun bogazina takilir. Mendille yap bence ...Evet ben de düzenli temizlemek istiyorum zaten her gün gözlerini ağzını siliyordum ıslak pamukla ağzının içini de sileceğim
Canım sağlıkla sıhhatle kavuş inşallah bebeğineKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Amin inşaallah çok teşekkür ederimRahat guzel bir dogum olsun insallah canim
Güzel haberlerle gel inşallah canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğineKizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Yeni gordum ben de insallah sagliklica kolayca bir dogum olmustur. Guzel haberleri dort gozle bekliyoruzKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Amin inşaallah çok teşekkür ederimHayirli guzel dogumlar olsun,saglicakla gelsin kuzucuk
Insaallah canım benim çok az kaldi çok teşekkür ederimGüzel haberlerle gel inşallah canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
Kizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Anladim canim haklisin inşallah ayarlayabilirsinizYok canım eşim oğlumla geldim çok şükür ama doğum anında eşim oğlumu bırakmayabilir o zaman doğuma ben de tek girmek zorunda kalabilirim demek istedim aslında..15 gün kala kaynım gelecek bir sorun olmazsa,yoksa benim oğlan 8 yaşında tek başına nerde nasıl bekler hep meçhul
Masallah, iyi gidiyorsunuzKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Haber et canim. Merak ettim seni .Amin insallahKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza inş. Çocuklarımızda bizde sağsalim olalım bu stresler bitsin bir an önce. Kaç haftalıktın?Kızlar 23.02.2023 16.16'da sezeryanla ben bebeğimi kucağıma aldım
2550 gram doğdu çok şükür ikimizde çok iyiyiz.
15 dakika içinde doğuma alma kararı aldı doktorumuz su gibi geçtisağlıkla hepiniz zamanında kucağınıza alın inşallah
Dualarımız seninle güzel haberlerle gel insallah canımKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Hayırlı güzel haberlerle gel canımKizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Eğilip kalkma hareketleri var ya onları yap canım bebeğin başı kanala insin. Hadi bir avazda kurtar inşallahKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Rabbim kolaylık versinKızlar 5 cm açılma var ama bebek başı tam inmediği için bekliyoruz henüz. Allah yardımcımız olsun inşallah
Canim senin ilk miydi? Bence bekle sutun gec olursa daha iyi iner ... Sabredecegiz, ben de bazen dogsa mi nedir bu falan kafasina giriyorum vallaKızlar kontrole gidiyorumDoktorla doğuö pazarlığı yapılıyor mu bir sorun çıkmazsa 39u bekleyelim demişti geçen kontrolde ama ben çatlarım o zamana kadar 37 sonu alın desem ne der acaba
Sağlıkla gelsin canımKizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin