Ayyy dualarımız seninleKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Yaaaaa bütün dualarımız seninleKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Kolay doğum olur inşallah sağlıklaKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Yok canım hiç bişey imzalatmadılarÇok ani olmuş ameliyat ya bı kağıt imzalatmadilar mi ? hicbisey söylemeden doğuma almaları da yani neyseki sağlıkla kavuştun gerisi önemli değil tabi
Ben de meraktayımOkurken gerildim vallasebebini öğren mutlaka çok merak ettim. Benim de ultrasonda ritm bozukluğu görüp o gün içinde almaya karar vermişti dr um
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım dualarimiz seninleKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah kolaylığını versinKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Kızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Evet anladığım kadarıyla herkesin durumlar aynı,bende oks 4 kullanıyorum.Bi de doktor şey demişti çok küçük bir doz kullandığınız iğneler korkma kan kaybı sorunu yaşamazsın diye :) Hepimize kazasız belasız sağlıklı doğumlar diliyorum yaİlk doğumumda da kullanıyordum ben,normal doğum yaptım doğumdan sonra da kullanmaya devam ettim yanılmıyorsam 20 gün falan.şimdi bu hamileliğimde de kullanıyorum normal bekleniyor o yüzden coraspirini 32. Haftada kesti iğneye devam dedi doktorum.olur da sezaryen planlamak gerekirse bi kaç gün öncesinde kesecek sanırım onu net konuşmadık
İnşallahKızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Ayyy ben oldum hem de hala da bitmedi.Deprem gecesi korkudan kendimizi dışarıya atınca soğuk aldık maalesefGunaydin kizlar,iki gundur kizim atesli hastaydi,dun fena degil toparlamisti bu defa bende basladiDunden beri bogazim,dizlerim,gogsum agriyor.Son haftalar grip olan var mi? Ne yapmak lazim?
Bu gece cok fazla terledim,saat basi kalkip ustimu degistim,bir tik daha iyi gibi ama bogaz agrisi cok fenaAyyy ben oldum hem de hala da bitmedi.Deprem gecesi korkudan kendimizi dışarıya atınca soğuk aldık maalesefTüm süreci meyve,sebze,her gün bol buharlı sıcak duş,bitki çayları (o da bazıları doğuma yakın kullanılmaması gerekiyormuş mesela adaçayı filan son haftalarda kullanmayın deniliyor ) ve kendine bile faydası olmayan parol ile atlatttım denilebilir Bol bol dinlenmeye ve terlemeye çalış,inşallah hemen iyileşirsin
Hayirli guzel dogumlar olsun,saglicakla gelsin kuzucukKizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim kolay bir dogum nasip etsin canim benim.Kızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Rahat guzel bir dogum olsun insallah canimKizlar hepinize günaydın hastanedeyim saat 09.30 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Yok canım eşim oğlumla geldim çok şükür ama doğum anında eşim oğlumu bırakmayabilir o zaman doğuma ben de tek girmek zorunda kalabilirim demek istedim aslında..15 gün kala kaynım gelecek bir sorun olmazsa,yoksa benim oğlan 8 yaşında tek başına nerde nasıl bekler hep meçhulBen esin ve oglunla gittin saniyodum canim tek mi gittin sen. İnşallah esin ayarlayabilir yanına gelir. Bebis döner merak etme haftası daha erken son hafta bile dönenler var. Bazen de akışa bırakmak lazım, stres yapmak sana da bebeğine de zarar, sağlıkla gelsin de sezaryene çok takılma, yine egzersizlere devam et tabi ama olmazsa da sağlık olsun, hersey olacağına varıyor