2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Ayyy dualarımız seninle sende bize dua et lütfen pıt diye kolay doğumlarımız olsun inşallah ilk fırsatta yaz bize,sancıların gelince derin nefes olayını unutmasağlıkla hızlıca kavuşun inşallah minnoşunla

Okurken gerildim valla sebebini öğren mutlaka çok merak ettim. Benim de ultrasonda ritm bozukluğu görüp o gün içinde almaya karar vermişti dr um
Ben de meraktayım Şuanki aklım olsa durun napıyosunuz ne oluyor burda diye sorardım ama o an şoktan heralde dondum kaldım. Ya da doktoruma çok güvendiğim için sorgulamadım bilmiyorum:/

Evet anladığım kadarıyla herkesin durumlar aynı,bende oks 4 kullanıyorum.Bi de doktor şey demişti çok küçük bir doz kullandığınız iğneler korkma kan kaybı sorunu yaşamazsın diye :) Hepimize kazasız belasız sağlıklı doğumlar diliyorum ya

Gunaydin kizlar,iki gundur kizim atesli hastaydi,dun fena degil toparlamisti bu defa bende basladi Dunden beri bogazim,dizlerim,gogsum agriyor.Son haftalar grip olan var mi? Ne yapmak lazim?
Ayyy ben oldum hem de hala da bitmedi.Deprem gecesi korkudan kendimizi dışarıya atınca soğuk aldık maalesef Tüm süreci meyve,sebze,her gün bol buharlı sıcak duş,bitki çayları (o da bazıları doğuma yakın kullanılmaması gerekiyormuş mesela adaçayı filan son haftalarda kullanmayın deniliyor ) ve kendine bile faydası olmayan parol ile atlatttım denilebilir Bol bol dinlenmeye ve terlemeye çalış,inşallah hemen iyileşirsin

Bu gece cok fazla terledim,saat basi kalkip ustimu degistim,bir tik daha iyi gibi ama bogaz agrisi cok fenaSana da cok gecmis olsun,deprem ayri psikoloji,ustune bir de hastalik Allah bir daha yasatmasin

Yok canım eşim oğlumla geldim çok şükür ama doğum anında eşim oğlumu bırakmayabilir o zaman doğuma ben de tek girmek zorunda kalabilirim demek istedim aslında..15 gün kala kaynım gelecek bir sorun olmazsa,yoksa benim oğlan 8 yaşında tek başına nerde nasıl bekler hep meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…