2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok başarılıEllerine sağlık canım gerçekten çok güzel olmuş
Hayırlı evlat olsun inşallah Amin inşallah darısı başımıza hadi bakalım çember daralıyoooorrrr

Kızlar benim sancılar biraz sıklaştı, gitsem mi acaba bi

10-12 dk arası 20 sn ortalama sancılar. Bebek de çok hareketli

Yatıyorum da pek geçmiyor
Canım merak ediyoruz,en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz,eğer doğuma girdiysen veya sancı çekiyorsan da Allah yardımcın olsun inşallah

Bu nasıl doktor boyle, doğru duzgun bilgi vermiyor, boyle doktorlara ayar oluyorum. Benim sancı 30 larda filan cikiyor, bir kez dönünce 70e cikti okadar. Ama bildiğim kadarıyla asıl sancılar 100 un üzerinde oluyor ve ritmik bir şekilde olması gerekiyor canim. Kafa hakkında çok bilgim yok maalesef, sen minyon yapidaysan ya da çatın darsa büyük kafa zorlayabilir, yine en doğru bilgiyi takibini yapan doktor verecektir canim

Ya maşallah ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah, mutlu huzurlu güzel bir ömrü olsun

Çok ani olmuş ameliyat ya bı kağıt imzalatmadilar mi ? hicbisey söylemeden doğuma almaları da yani neyseki sağlıkla kavuştun gerisi önemli değil tabi

Ben esin ve oglunla gittin saniyodum canim tek mi gittin sen. İnşallah esin ayarlayabilir yanına gelir. Bebis döner merak etme haftası daha erken son hafta bile dönenler var. Bazen de akışa bırakmak lazım, stres yapmak sana da bebeğine de zarar, sağlıkla gelsin de sezaryene çok takılma, yine egzersizlere devam et tabi ama olmazsa da sağlık olsun, hersey olacağına varıyor

Son düzenleme:
Canım malzemeleri yazar mısın? Bende evde yapmak istiyorum ama hangi malzemeleri almam lazım bilemedim
Canım alttaki mdf isimliği instagramda baslazerkesim diye bi sayfa var ordan yaptırdım ayıcığı da aynı yerden sipariş verdim.üzerindekiler kurutulmuş çiçekler zevkine göre trendyolda falan var.ben cipso pamuk otu kuş otu kullandım.alttaki mdfyi boyamak istersen de Rich akrilik boya alman gerek bide silikon tabancası lazım tabi

Kızlar bu nişanın rengi kesinlikle değişik mi olıyor? Bende akıntı denilmicsk kadar
Büyük sümüksü bi akıntı geldi ama beyaz renkli.
Canım benim ilk gebeliğimde nişanım sümüksü yapının içinde çok çok az pembelikti. Burnun kanar durur da sonradan sümkürünce içinde çok az kan olur ya aynı öyleydi. Herkeste farklı olabilir tabi ama bende böyleydi

Kızlar bu nişanın rengi kesinlikle değişik mi olıyor? Bende akıntı denilmicsk kadar
Büyük sümüksü bi akıntı geldi ama beyaz renkli.
Nişan kırmızı yada pembe olur diye biliyordum ama şurda detaylı bilgi var canim, renksiz de olabiliyormuş

Allah razı olsun canım senden. Bir sayfada senin yaptığına benzer bişey sordum 600tl dedi, yazık ya o paraya. Total 150 tlye bende yapıcam şimdi

Çok sağolun arkadaşlarım tamamdır

Evet ben de düzenli temizlemek istiyorum zaten her gün gözlerini ağzını siliyordum ıslak pamukla ağzının içini de sileceğim

Okurken gerildim valla sebebini öğren mutlaka çok merak ettim. Benim de ultrasonda ritm bozukluğu görüp o gün içinde almaya karar vermişti dr um

Kızlar benim şimdi yatışım yapılıyor. Düzenli sancılar ve açılma var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah, dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun arkadaşım hayırlı ve sağlıklı bir doğum diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…