- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
Gland yazabilirsin direk google ile arat olur muTabi canım resim paylaşırsan sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gland yazabilirsin direk google ile arat olur muTabi canım resim paylaşırsan sevinirim
ay maşallah :) aynı günümüz inşallah bende yapıyorum dediklerini bakalım nolcakkNst de hissettiğim gaz sancısı gibiydi, ebe hissediyor musun dedi gaz sancısı dedim, yok onlar sancın dedi.
Nefes egzersizleri şunu izliyorum dünden beriEki Görüntüle 3208846
Canım o dediğin kişilerden biri de benim :) ilk gebeliğimde 20kg aldım bir aya verdim şuanda da 19kg almış bulunmaktayım 36 haftalığım. Hiç kendini suçlu hissetme. Sen güçlü bir annesin bunu unutma hep zayıf olan biriysen hemen veriliyor kilolar. Bende 170 boyunda 55-57kg arası olan bir bayanım şuan ise 19kg gözümde büyüse de herkes aaa bi tek karnın var ne güzel hiç kg almamışsın demeleri hoşuma gidiyor :))) doğurunca hepsini olmazsa da büyük bir kısmını vereceğim inşallah :) 60a kadar kaldırır boyum.Bütün doğum yapanlara maşallah. Mart sonu, nisan başı doğum bekleniyor diye bir de buradaki annelere daha yakın hissettiğim için Mart grubunu takip ediyordum ama benim bebek 40 haftayı doldurup gelirse (ki burada bebek kendi gelsin diye bekliyorlar, daha geç de gelebilir), sizinkiler okula başlayacak.
Bugün 34+0 oldu bebişim. Genel olarak bir sıkıntım yok ama şaşırtıcı şekilde fazla kilo aldım. Hep kendiliğinden zayıf olan insanlardanım, hamileliğin ilk 4 ayında da hiç kilo almadım. Ama şimdi 17 kilo aldım başlangıca göre. Buradaki doktor bütün değerlerin normal, karnının büyüklüğü de iyi kafana takma kiloyu hamilelikte dedi. Kilo verilir sorun değil öyle çok iştahlı biri değilim zaten ama hem kendimi kilo alan grupta bulmanın şaşkınlığı hem de sağlıklı beslenmemişim demek ki diye sorumsuz gibi hissediyorum.
Bu kadar kilo nerede onu da çözemedim, yüzüm kollarım hala ince. Kalçam ve basenler biraz büyüdü. Umarım bebek çok büyüyüp de benim yüzümden sıkıntı yaşamaz. Gerçi çevremde 20-30 kilo alıp hepsini emzirirken verdim, yapı meselesi diyen kadın da çok var ama sonuçta sağlıklı sınırlar yazıyor hafta hafta.
En büyük derdim bu olur tabii umarım, kilo bir şey değil ama arada kafama takıyorum.
37 den sonra her hafta gidiliyor canim36. haftadayim. 37. haftaya randevu verdi, en son 33+5 te gitmistim. Umarim sonrasinda 40. haftada cagirmaz :)
Aa süper jel sürüyorlar mi, ben direkt bakıyorlar diye düşünmüştüm çok sağ ol cumartesi kaçışı yok bu işinYani ben bile yapabildiysem sen çok daha rahat yaparsin emin ol zaten jel sürüyorlar kendini de kasmazsan ağrı falan olmuyor, kaç aydır kafaya takıyormuşum boş yere umarim sorunsuz atlatirsin bir an önce
Yaaa sancılar ne kadar sık öyle hissediyomusun peki şiddeti az gibi ama bu arada kilosu vs çok çok iyi maşallah aynen durabildiği kadar dursun inşallah benimde sancılar var ama günlük min 3lt su içmeye başladığımdan beri daha azaldı sancılarımEki Görüntüle 3208850
Bende de durumlar böyle kızlar. Geçen bi arkadaşa derken doktorum bugün de bana dedi. Yarın seni sezaryana alayım istersen diye. Ama ben istemedim. Dayanabildiğim kadar bekleyeceğim dedim. Açılmam yok daha ama sancılarım başladı artık. Bugün 35+6yım kızım 2950gr 50cm olmuş. Doktorum gelişimi güzel ama bir hafta daha durabilsen iyi olur dedi. Bende işte dediğim gibi Dayanabildiğim kadar durucam dedim. Dayanamazsam sezaryane alır heralde ama ilki normaldi bunu da normal doğurmak istiyorum Allahın izniyle
Bizim gönüllere ve haftalar aynı bende 35+2 bugün.günlük min 3lt su içmeye başlayalı azaldı sancılarım kasılmalarım35+0 dan bir göbek bırakıyorum kızlar Sancılarım daha yeni geçti sükür şöyle bir üç hafta daha dursa keske. Sancıları çıkan arkadaslarım umarım sizin için de her şey güzel ve kolay ilerler
Çok teşekkür ederim.Canım o dediğin kişilerden biri de benim :) ilk gebeliğimde 20kg aldım bir aya verdim şuanda da 19kg almış bulunmaktayım 36 haftalığım. Hiç kendini suçlu hissetme. Sen güçlü bir annesin bunu unutma hep zayıf olan biriysen hemen veriliyor kilolar. Bende 170 boyunda 55-57kg arası olan bir bayanım şuan ise 19kg gözümde büyüse de herkes aaa bi tek karnın var ne güzel hiç kg almamışsın demeleri hoşuma gidiyor :))) doğurunca hepsini olmazsa da büyük bir kısmını vereceğim inşallah :) 60a kadar kaldırır boyum.
Bugun nst ye girdim normalde arkama yaslaniyorum hemşire sola döndürdü o sırada nst de sancı yükseldi ama cok yüksek değil, yan donmelerde agri hissi fazlalasiyor bende deYatakta dönerken ve ayağa kalkınca ağrı var bende de
Ben sırt üstü yattığımda daha çok ağrım oluyor, hep sola döndürdü ebelerBugun nst ye girdim normalde arkama yaslaniyorum hemşire sola döndürdü o sırada nst de sancı yükseldi ama cok yüksek değil, yan donmelerde agri hissi fazlalasiyor bende de
İnşallah çok çok kolay bir doğum olur ikimiz içindeay maşallah :) aynı günümüz inşallah bende yapıyorum dediklerini bakalım nolcakk
Kiloya hiç takılma. İlk doğumumda 16 kilo aldım, ilk 3 ay 20 kilo verdim. Bunda 20+ aldım ama takmıyorum nasil olsa veririm gene. Emzirmek gerçekten inanılmaz kalori yaktırıyor.Bütün doğum yapanlara maşallah. Mart sonu, nisan başı doğum bekleniyor diye bir de buradaki annelere daha yakın hissettiğim için Mart grubunu takip ediyordum ama benim bebek 40 haftayı doldurup gelirse (ki burada bebek kendi gelsin diye bekliyorlar, daha geç de gelebilir), sizinkiler okula başlayacak.
Bugün 34+0 oldu bebişim. Genel olarak bir sıkıntım yok ama şaşırtıcı şekilde fazla kilo aldım. Hep kendiliğinden zayıf olan insanlardanım, hamileliğin ilk 4 ayında da hiç kilo almadım. Ama şimdi 17 kilo aldım başlangıca göre. Buradaki doktor bütün değerlerin normal, karnının büyüklüğü de iyi kafana takma kiloyu hamilelikte dedi. Kilo verilir sorun değil öyle çok iştahlı biri değilim zaten ama hem kendimi kilo alan grupta bulmanın şaşkınlığı hem de sağlıklı beslenmemişim demek ki diye sorumsuz gibi hissediyorum.
Bu kadar kilo nerede onu da çözemedim, yüzüm kollarım hala ince. Kalçam ve basenler biraz büyüdü. Umarım bebek çok büyüyüp de benim yüzümden sıkıntı yaşamaz. Gerçi çevremde 20-30 kilo alıp hepsini emzirirken verdim, yapı meselesi diyen kadın da çok var ama sonuçta sağlıklı sınırlar yazıyor hafta hafta.
En büyük derdim bu olur tabii umarım, kilo bir şey değil ama arada kafama takıyorum.
Ay ödümu kopardın ya şu elbisenin deseni bı an içimi ürküttü tövbe ya:)bende de bu desenli bı elbie denemiştim eşimde bianda aynı yılana benzedin demişti baya bozulmuştum :)35+0 dan bir göbek bırakıyorum kızlar Sancılarım daha yeni geçti sükür şöyle bir üç hafta daha dursa keske. Sancıları çıkan arkadaslarım umarım sizin için de her şey güzel ve kolay ilerler
Beni de 3 haftada 1 çağırıyordu, 37 den sonra her hafta çağırıyor. Geçen hafta gittim, bugün gene gittim haftaya gideceğim gene36. haftadayim. 37. haftaya randevu verdi, en son 33+5 te gitmistim. Umarim sonrasinda 40. haftada cagirmaz :)
Maşallah sen de çok güzel kilo vermişsinCanım o dediğin kişilerden biri de benim :) ilk gebeliğimde 20kg aldım bir aya verdim şuanda da 19kg almış bulunmaktayım 36 haftalığım. Hiç kendini suçlu hissetme. Sen güçlü bir annesin bunu unutma hep zayıf olan biriysen hemen veriliyor kilolar. Bende 170 boyunda 55-57kg arası olan bir bayanım şuan ise 19kg gözümde büyüse de herkes aaa bi tek karnın var ne güzel hiç kg almamışsın demeleri hoşuma gidiyor :))) doğurunca hepsini olmazsa da büyük bir kısmını vereceğim inşallah :) 60a kadar kaldırır boyum.
Hiç korkma, bugün bana da yaptı doktorum. Sadece gözünü kapa ve gevşe. 5-10 saniyelik bir şeyDarısı başımıza, ben de çok geriliyorum. Korkmuyorum ama rahatta olamıyorum. Neyse negatif olmamak lazım ben de sizin gibi hissedeceğim kontrol sonrası
Maşallah canım seninkinin gelişimi çok güzel, durabildigin kadar dur bakalım inşallah en güzel zamanda gelirEki Görüntüle 3208850
Bende de durumlar böyle kızlar. Geçen bi arkadaşa derken doktorum bugün de bana dedi. Yarın seni sezaryana alayım istersen diye. Ama ben istemedim. Dayanabildiğim kadar bekleyeceğim dedim. Açılmam yok daha ama sancılarım başladı artık. Bugün 35+6yım kızım 2950gr 50cm olmuş. Doktorum gelişimi güzel ama bir hafta daha durabilsen iyi olur dedi. Bende işte dediğim gibi Dayanabildiğim kadar durucam dedim. Dayanamazsam sezaryane alır heralde ama ilki normaldi bunu da normal doğurmak istiyorum Allahın izniyle
Aynen canım ben de 4 litreye falan çıkardım etkisi oldu muhtemelenYaaa sancılar ne kadar sık öyle hissediyomusun peki şiddeti az gibi ama bu arada kilosu vs çok çok iyi maşallah aynen durabildiği kadar dursun inşallah benimde sancılar var ama günlük min 3lt su içmeye başladığımdan beri daha azaldı sancılarım
Bizim gönüllere ve haftalar aynı bende 35+2 bugün.günlük min 3lt su içmeye başlayalı azaldı sancılarım kasılmalarım
Hahahaha benim bir arkadaşım elbiseme bakamıyor neyse özür dilerim korkuttuysamAy ödümu kopardın ya şu elbisenin deseni bı an içimi ürküttü tövbe ya:)bende de bu desenli bı elbie denemiştim eşimde bianda aynı yılana benzedin demişti baya bozulmuştum :)
Bi tanecik yalanci sanci bu canim. Benimkinde sira dagkar gibi 100 uzeri oluyor.... Ritmik olmali ...Eki Görüntüle 3208777
Anlayan var mı kızlar
Masallah cok guzel gelisimi. Bence de henuz karar vermek icin erken... Acilmaya takilmayin birden bile olabilirmis. Vaktinde gelince sut sorunu da olmuyor. Inşallah Ben de 37+0i gormek istiyorum. Suan 35+1 benim... Kilosu sanirim 2600 civari suan...Eki Görüntüle 3208850