2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doğumda alınan iş göremez raporundan mu bahsediyor acaba
Aynen bebek doğunca alınan bir rapor daha varmış, hastane doğumdan sonra onu duzenleyince sanirim sistemdeki de düzelecek. Isyerimdeki görevli ben şuan onaylamadigim için sorun olmaz, doğumdan sonra konuşuruz tekrar dedi. Bir sorun olacağını düşünmüyorum hallederiz dediler

Canim gorseniz o kadar ritmik ki .. 10 dk icinde 4 defa 100 uzeri 45 saniye uzeri suren ritmik kasilmalar ... Bugunki de foto cekeyim size...

Tesekkur ederim cok guzel moral oldu... Vermedi. Bugun doktorum belki verir ... Yazarim gene durumu

Maşallah canım süt sorununu hallettin artık miniğin hızlı şekilde kilo alır sağlığı yerinde olsun da gerisi hiç önemli değil zaten doktor kontrolü nasıl geçti herşey yolunda mı?
Çok şükür bir sorun yok kuzum doğum kilosunu yakalamış şuan tek sorunumuz gece ağlamaları bi yeri kesilmiş gibi ağlıyor zor sakinlestiriyoruz sabah 7 den sonra uyuyor sakince. Doktor da normal bağırsakları yeni adapte oluyor süte diyor işte bağırsak gazı çıkarmaya çalışıyorum sürekli rahatlasin diye

Canım ben activating labor hareketleri yapıyorum. Benim oğlumda kilo olarak 3 ü geçmiş doktor her seferinde şaşırıp kalıyor, 40dan sonra suni sancı deneyip olmadı sezeryan olur heralde. Ama ben sürekli egzersiz, hurma, merdivenleri iki iki cikiyorm daha da olmazsa ne yapalım
Evet, sıfır müdahale şeklinde ilerliyor. Kendi kendine başlayacak bekleyeceğiz diyor.
Benim doktorumda öyle bakalım yarın gene kontrol ne diyecek. 40 a kadar beklerim, ama 40ı 1 gün geçmem kafasında
Şu saatten sonra doğsa hiç bir sorun olmaz canım. 1 parmak açıklık ha deyince doğmaz, 37 yi bile geçer seninki
Bu rezene çayını ilk defa duyuyorum. Bebeğin gazına mı iyi geliyormuş? Anneme söyleyeyim bana da getirsin madem belki lazım olur.
Annenin sutunden bebeğe geçiyor canım. Ben rezene ve kimyon tohumu karıştırıp içmiştim , şimdi gene alacağım inşallah

Kesinlikle canım biz elimizden geleni yaptık yeriz yapcak bişey yok

Evet canımcok kötü haldeyim dualarınıza ihtiyacım var sanki hiç gecmeyecek gibi gelıyor cook zor rabbim sabır versin güç versin bize

Bende etrafımdan hep kimyon çayını duyuyorum. Tane kimyon çayı tam olarak nasıl yapılıyor canım tarifi de varmı? Bu arada tane değilde toz olanla da yapılıyor mu?
Ben her ikisini de yaptım. Tane olmadığı zaman tozu. Sıcak suyun içine 1 cay kaşığı attım.5 dakika kaynatın ilitip içtim, bu kadar

Canim olmadi mamayi sonra degistir. Kakaya sik sik cikiyor degil mi

Evet canımcok kötü haldeyim dualarınıza ihtiyacım var sanki hiç gecmeyecek gibi gelıyor cook zor rabbim sabır versin güç versin bize
Dogum yapanlar bize dua etsinler onlarin dualari kabul olur feraha kavusalim valla bu sayfa da olmasa ben daha kotu olurdum. Bu sayfa yakinlarimdan daha cok morel bana.

Çok zor bir durum, peki ne kadar daha kv de kalmayı planlıyorsunuz canım, keşke elimizden bir şey gelse. Rabbim kimseye muhtaç etmesin.

Dogum yapanlar bize dua etsinler onlarin dualari kabul olur feraha kavusalim valla bu sayfa da olmasa ben daha kotu olurdum. Bu sayfa yakinlarimdan daha cok morel bana.
Ben de ayni durumdayim,gorumcemlerde bizde kizi iki gun once ateslendi hastalandi,dun gece de benim kiz ateslendi,sabaha kadar atesi dusmediiki saat uykuyla duruyorum. Rabbim herkese bir kolaylik versin.

Sen ve eşin yapısal olarak nasılsınız onunla ilgili olabilir. Pazartesiye kadar protein ağırlıklı beslenip bir gitsen inşallah artmıştır. Kaşar peyniri yağlı, muz, kuruyemiş, tahin, tahin helvası yumurta bunları yoğun tuketsen canım

Bence senin bebeğin kilo alımı çok iyi, benimki 3 haftada 500 gram almış mesela. Bunu senin doktor gorse ne der acaba. Bence sen hiç takılma canım

Çok zor bir durum, peki ne kadar daha kv de kalmayı planlıyorsunuz canım, keşke elimizden bir şey gelse. Rabbim kimseye muhtaç etmesin.
Eşim yurtdısında doktora yapıyor eşimle ayrı yasıyordum ben o yurtdısındaydı ben hataydaydım orada hatayda evimiz yıkılınca mecbur kv geldık kv zaten cok zor bencil bir insandı iletişimimde yoktur pek,en son muhtac olmak zorunda kalmak istedipim insan, doğumdan sonra cocugun pasaportu cıkar cıkmaz hemen gidecegız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…