- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Evet canım zaten dünden beri akşam tuvalete gidiyordum bugünde öyle devam ediyorBaskı hissedyomusun cnm sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım zaten dünden beri akşam tuvalete gidiyordum bugünde öyle devam ediyorBaskı hissedyomusun cnm sen
Bazı doktorlar sanırım sezeryan için acele ediyor. Benim tam 33de 2250idi. On gün önceye göre de 100gr almıştı. Doktor sorun etmedi minyon bir bebek 3kilo civarı doğar büyük ihtimalle dedi. Ki cihazların yanılma payı yüksek. Oğlumda 3500 civarı demişti doğum öncesi 3750doğdu. Sağlığıyla ilgili bir sorun yoksa sıkıntı etmeyinBana da iyi geldi ama son haftalarda fazla alması bekleniyormus Dr az buldu. Daha önce detaylı da bebeğe giden bı damarda çentik vardı coraspirin kullandirdi. Zaten buna bağladı gelişim geriliği olabilir demişti detayli da.
Benim sat 31 Mayıs ama 1 hafta geç yumurtladim o yüzden ultrason ölçümleri 36+6 . Kiloyu buna göre söyledi sanırım. Aslında amacım bu hafta kilo aldırıp Dr a kilosunun normal düzeyde artış olduğunu gösterip normal doğumu beklettirmek . Bakalım ne olcak
canim bilime gore erken gelecek bana gore 21 martta hala seninleyimHani sen benimle en son.burada takilacaktinSen de gittin ben tek kalacagim
Canım tahin helvası, marketlerde minik tekli paketlerde satılıyor o olabilir miAn itibariyle hastane(kıyafet) çantam hazır oldu. Şimdi yiyecek kısmına başladım. Kayisidan hoşaf yaptım 2 kavanoz, küçük bir kutuya kuruyemislerimi koydum. Ani doğum olmazsa bir gün öncesinden tahinli kurabiye yapmayı planlıyorum. Süt yapan taşınması tüketilmesi pratik yiyecek önerileriniz var mı?
Sen açılma hareketlerine başla canım, seninki yola çıkmış artıkKızlaaar şimdi dr dan çıktım çok heyecanlıyım,2 cm acıklık var dedi çatı muayenesini yaptı. 37+2 bugün haftaya gelebilir bekliyoruz dedi. Kafada dönmüş tabi 2800 gram 49 cm dedi çok iri bir bebek olmayacak ama sağlıklı dedi Şimdi açıklığa göre konuşursak bu bebek haftaya gelir mi ay elim ayağım gitti
Ayy ne guzel haberler hadi insallah bu hafta bebis geliyor... Her sey yolunda sizin masallahKızlar ben geldim kontrolden, çok şükür bir sıkıntı yok. Önce nst’ye girdim; 50 100 50 şeklinde sancım çıktı. Özellikle 100’lük sancı anlaşılmayacak gibi değil, yüzümü ateş bastı bir anda. Zaten çok ağrılı bir gündeyim bugün, evde kızımın odasını temizledim biraz. Dursam sancı daha çok hissediliyor ama iş yaparken bir şekilde vakit geçti. Doktor muayene ederken de yine sancı olunca açıklığa bakalım istersen dedi. Ben de dün dediğim gibi motivasyon olsun diye tamam dedim. 2 cm açıklık var ama oğlumda da benim 2 cm açıklık vardı ve 1-2 hafta öyle gezmiştim zaten. Yüzü de gayet net gözüküyor, ben yüzü gözükmezse kanala girdi demektir diye biliyordum. İlk doğumda kanala daha çabuk girer, seninki sancıyla doğum anında girer dedi bunu da bilmiyordum.
Açıklık kontrolünden sonra lekelenmen olabilir dedi gerçekten pembe lekelenme var şuan. Bebiş 3275 gr 50 cm olmuş çok şükür. 75 kiloyum kendim de.
Çocukları hastaneye götürebileceğimi söyledi. Çünkü ben bazen çok panikliyorum, plansız gece olmasından, çocukların okulda olmasından, yanımızda kimsenin olmamamasından. Bu da beni rahatlattı biraz.
Gönlümden 23’ü geçiyor; fakat hayırlı sağlıklı zamanda neşeyle kucağımıza almayı diliyorum hepimiz için. Sizler de bana dua edin lütfen
Aa ben de sanıyorum ki doğumdan önce kanala girmeli. Sen artık yüksek sancıları hissetmeye başlamışın yakındır seninki de inşallah sağ salim gelsin. Ben de oğlumu dert ediyordum hastane için ama sorun yok sanırım. Çünkü o an kimse ile durmak istemeyecektirKızlar ben geldim kontrolden, çok şükür bir sıkıntı yok. Önce nst’ye girdim; 50 100 50 şeklinde sancım çıktı. Özellikle 100’lük sancı anlaşılmayacak gibi değil, yüzümü ateş bastı bir anda. Zaten çok ağrılı bir gündeyim bugün, evde kızımın odasını temizledim biraz. Dursam sancı daha çok hissediliyor ama iş yaparken bir şekilde vakit geçti. Doktor muayene ederken de yine sancı olunca açıklığa bakalım istersen dedi. Ben de dün dediğim gibi motivasyon olsun diye tamam dedim. 2 cm açıklık var ama oğlumda da benim 2 cm açıklık vardı ve 1-2 hafta öyle gezmiştim zaten. Yüzü de gayet net gözüküyor, ben yüzü gözükmezse kanala girdi demektir diye biliyordum. İlk doğumda kanala daha çabuk girer, seninki sancıyla doğum anında girer dedi bunu da bilmiyordum.
Açıklık kontrolünden sonra lekelenmen olabilir dedi gerçekten pembe lekelenme var şuan. Bebiş 3275 gr 50 cm olmuş çok şükür. 75 kiloyum kendim de.
Çocukları hastaneye götürebileceğimi söyledi. Çünkü ben bazen çok panikliyorum, plansız gece olmasından, çocukların okulda olmasından, yanımızda kimsenin olmamamasından. Bu da beni rahatlattı biraz.
Gönlümden 23’ü geçiyor; fakat hayırlı sağlıklı zamanda neşeyle kucağımıza almayı diliyorum hepimiz için. Sizler de bana dua edin lütfen
Aaa o zaman düzenli sancılar,bende o yok geliyor gidiyor hayırlısı olsun ya benim doktorum da oğlunu 35.haftasında doğurmuş hiç korkulacak bişey yok diyorCanim gorseniz o kadar ritmik ki .. 10 dk icinde 4 defa 100 uzeri 45 saniye uzeri suren ritmik kasilmalar ... Bugunki de foto cekeyim size...
Kuzum ağlarken ayaklarını karnına çeke çekemi ağlıyor ?Çok şükür bir sorun yok kuzum doğum kilosunu yakalamış şuan tek sorunumuz gece ağlamaları bi yeri kesilmiş gibi ağlıyor zor sakinlestiriyoruz sabah 7 den sonra uyuyor sakince. Doktor da normal bağırsakları yeni adapte oluyor süte diyor işte bağırsak gazı çıkarmaya çalışıyorum sürekli rahatlasin diye
Senin tam haftan ne canım erken değilmi activating labor hareketleri için ?Canım ben activating labor hareketleri yapıyorum. Benim oğlumda kilo olarak 3 ü geçmiş doktor her seferinde şaşırıp kalıyor, 40dan sonra suni sancı deneyip olmadı sezeryan olur heralde. Ama ben sürekli egzersiz, hurma, merdivenleri iki iki cikiyorm daha da olmazsa ne yapalım
Benim doktorumda öyle bakalım yarın gene kontrol ne diyecek. 40 a kadar beklerim, ama 40ı 1 gün geçmem kafasında
Şu saatten sonra doğsa hiç bir sorun olmaz canım. 1 parmak açıklık ha deyince doğmaz, 37 yi bile geçer seninki
Annenin sutunden bebeğe geçiyor canım. Ben rezene ve kimyon tohumu karıştırıp içmiştim , şimdi gene alacağım inşallah
Kıyamam ona ben ya çok sevindim toparlar inşallah canım dünyaya alışmaya çalışıyor kolay değil onun içinde beyaz gürültü de sakinleşmesine yardımcı olabilir canım herşeyi deneyeceksin artıkÇok şükür bir sorun yok kuzum doğum kilosunu yakalamış şuan tek sorunumuz gece ağlamaları bi yeri kesilmiş gibi ağlıyor zor sakinlestiriyoruz sabah 7 den sonra uyuyor sakince. Doktor da normal bağırsakları yeni adapte oluyor süte diyor işte bağırsak gazı çıkarmaya çalışıyorum sürekli rahatlasin diye
Sevindim canım az biraz dişini sıkacaksın artık ondan sonra daha da uzağa gidecekmişsin zaten bebeğinle ailenle güzel günlerin olcak inşallah sonrasını düşün oraya odaklanEşim yurtdısında doktora yapıyor eşimle ayrı yasıyordum ben o yurtdısındaydı ben hataydaydım orada hatayda evimiz yıkılınca mecbur kv geldık kv zaten cok zor bencil bir insandı iletişimimde yoktur pek,en son muhtac olmak zorunda kalmak istedipim insan, doğumdan sonra cocugun pasaportu cıkar cıkmaz hemen gidecegız inşallah
Canım benimde 2. Benimki de kanala girmemiş sancılar 50 60 bandındaydı benimki de mi doğum anında girecek acaba bende hala yukarıda diye panikliyordum inşallah öyle olur bende 23 ünde olsun çok istiyorum hadi inşallah bir de aynı gün doğum yapıyor muşuz bu arada bebişler de çok benzer 3300 gr 51 cm benimde bende 75 kg ımKızlar ben geldim kontrolden, çok şükür bir sıkıntı yok. Önce nst’ye girdim; 50 100 50 şeklinde sancım çıktı. Özellikle 100’lük sancı anlaşılmayacak gibi değil, yüzümü ateş bastı bir anda. Zaten çok ağrılı bir gündeyim bugün, evde kızımın odasını temizledim biraz. Dursam sancı daha çok hissediliyor ama iş yaparken bir şekilde vakit geçti. Doktor muayene ederken de yine sancı olunca açıklığa bakalım istersen dedi. Ben de dün dediğim gibi motivasyon olsun diye tamam dedim. 2 cm açıklık var ama oğlumda da benim 2 cm açıklık vardı ve 1-2 hafta öyle gezmiştim zaten. Yüzü de gayet net gözüküyor, ben yüzü gözükmezse kanala girdi demektir diye biliyordum. İlk doğumda kanala daha çabuk girer, seninki sancıyla doğum anında girer dedi bunu da bilmiyordum.
Canım markette satılan klasik tahin helvası Koska nın torkunun falan var kakaolusu fıstıklısı falan da oluyor ama geneli tahin zaten süte çok etki ediyorCanım tahin helvası, marketlerde minik tekli paketlerde satılıyor o olabilir mi
Sen açılma hareketlerine başla canım, seninki yola çıkmış artık
İnşaallah güzel geçmiştir sağlıkla almışsındır kucağına. Hayırlı uğurlu olsunKızlar bugün bir türlü girip yazamadım sabah 07.00'de hastaneye yatışım yapılıyor. Saat 10.00 gibi bebeğim doğacak inşallah o kadar stresliyimki uyuyamıyorum sanki ilk defa doğum yapacak gibiyim. Bir de akşam olan deprem yine beni çok fazla gerdi üzdü ne olacak bu insanların hali çok üzülüyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
doğum sonrası okuluma doğum raporu falan göndermiştim bebek benim üzerime işlendi. Sanırım o yüzden aktifleşti Biz ayrıca bir şey yapmadık.Kızlar internette yenidoğan muayneler ilk 28 gün ücretsiz diye bi yazı okudum. Ben özelde doğum yapacağım sonraki kontrolleri için nasıl sigortası aktifleşiyor? Hastane nasıl ücret talep ediyor bilginiz var mı?
Doktor geçen hafta başla dedi canım bana hareketler için 37.6Kuzum ağlarken ayaklarını karnına çeke çekemi ağlıyor ?
Senin tam haftan ne canım erken değilmi activating labor hareketleri için ?
İnşallah mamadandir kuzum bugün sadece 1 kere verdim sabah çok huysuzdu memeyi tutmadi bi daha vermedim bakalim vermiycem bugün gecemiz nasıl geçecek daha rahat geçerse mamadan olduğu kesinleşir inşallah öyledirCsnim masajla yapiyorsa bence mama rahatsiz ediyor. tamamen Anne sutune gecerse rahatlar. Normalde masajsiz rahat cikmasi lazim.
Ağlarken çok gözlemlemedim ona bi bakayim tekrar ama böyle bazen ik mik yapıyor uykusunda falan ayaklarini çekiyor karnına anlıyorum gaz sancisi geliyor. Az önce tuvalete tutar gibi biraz masaj yaptım sırtını göğsüme yaslayıp ayaklarını ileri geri yaptim rahatlatti baya kakasını yapmış sanırım kaka yapamiyor şuan desteksiz onun sancisini cekiyorKuzum ağlarken ayaklarını karnına çeke çekemi ağlıyor ?
İnşallah canım ya açıyorum youtubedan onları hayır bütün gün uyuyor ağlamıyor gece noluyor anlamıyorum o ağladıkça çaresiz hissetmek çok moralimi bozuyorKıyamam ona ben ya çok sevindim toparlar inşallah canım dünyaya alışmaya çalışıyor kolay değil onun içinde beyaz gürültü de sakinleşmesine yardımcı olabilir canım herşeyi deneyeceksin artık
Geçecek canım bu günlerde geçecek merak etme evet insan çok üzülüyor ama düzelecek hepsi merak etme doktor gaz sancısı için damla önerdi mi pekiİnşallah mamadandir kuzum bugün sadece 1 kere verdim sabah çok huysuzdu memeyi tutmadi bi daha vermedim bakalim vermiycem bugün gecemiz nasıl geçecek daha rahat geçerse mamadan olduğu kesinleşir inşallah öyledir
Ağlarken çok gözlemlemedim ona bi bakayim tekrar ama böyle bazen ik mik yapıyor uykusunda falan ayaklarini çekiyor karnına anlıyorum gaz sancisi geliyor. Az önce tuvalete tutar gibi biraz masaj yaptım sırtını göğsüme yaslayıp ayaklarını ileri geri yaptim rahatlatti baya kakasını yapmış sanırım kaka yapamiyor şuan desteksiz onun sancisini cekiyor
İnşallah canım ya açıyorum youtubedan onları hayır bütün gün uyuyor ağlamıyor gece noluyor anlamıyorum o ağladıkça çaresiz hissetmek çok moralimi bozuyor
Var mıydı kızında sancı ağlama işe yaradı mı canımBen kızımda biogaia kullandım ama ne zaman başladığımı hatırlayamadım canım bunda eğer gaz sancısı olmasa bile erken başlayıp bağırsaklarını alıştırmak istiyorum zaten probiyotik zararı yok merak etme canım tabi yine de karar senin
Ben kizimda ne kullandimsada fayda etmemisti,tabi her bebekte ayni olacak diye bir sey yok.Gazli bebek ne versende gazli oluyor,insallah senin kiz kolik degildir.Kızlar bu arada dr gaz damlası vermedi bana. Gerek yok bağırsakları anca adapte oluyor biz bile süt içince ishal oluyoruz gaz oluyoruz o daha besinlerle yeni tanışıyor alışacak dedi ama o zaman her bebeğin ağlaması gerekmez mi Leedong seninki nasıl geceleri ? Napsam alsam mı sizce damla ? Bi arkadaşım biogaia damlayı önerdi alıp almamakta kararsız kaldım sizce ne yapayim
Benim oğlum aşırı gazlı ve kolikti. Piyasadaki tüm gaz ilaçları bizden sorulurdu bir zamanlar. Biogaia kullandım, nurse harveys iyi geldi, ama en iyi gelen en ucuz olan metsildi. Bir de karnına sıcak havluKızlar bu arada dr gaz damlası vermedi bana. Gerek yok bağırsakları anca adapte oluyor biz bile süt içince ishal oluyoruz gaz oluyoruz o daha besinlerle yeni tanışıyor alışacak dedi ama o zaman her bebeğin ağlaması gerekmez mi Leedong seninki nasıl geceleri ? Napsam alsam mı sizce damla ? Bi arkadaşım biogaia damlayı önerdi alıp almamakta kararsız kaldım sizce ne yapayim
Assdfff aynen yatağın tümü de bana aitMaşallah canım evdeki tüm yastıklari sen kullanıyorsun galiba