- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
Bende de kordon gördü doktor ama bu doğuma engel ya da erkene çekmemizi gerektirecek bir durum değil dediCanım mutlaka sorbenim ilk doktoruma ben sormuştum kızımda aa evet boynunda kordon var ona bakmadım demişti. o yüzden doktor soylemese de mutlaka hatırlat olur mu başka şeylere yoğunlaşıp bazen de yorgunluktan gözden kaçıran olabiliyor çünkü.
Hayırlısıyla gelsinler canım haftaları çok iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallahmerhaba sevgili hamiledaşlarım
benim bugün kontrolüm vardı. bebeklerin gelişimleri iyi şükürler olsun. ama artık bebeğin birinin kafası yani çık desen çıkacak durumda , diğeri daha dursa 40 ı bulur.
o sebeple pazartesi 1 doz ciğer iğnesi daha olup salı günü (36+0) sezaryene gireceğim hayırlısıyla, böyle planladık. hepinizden dualar bekliyorum, hepiniz de dualarımdasınız
hayırla sağlıkla kavuşmalar nasip olsun hepimize
Gözünüz aydınKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Yaralara en iyi gelen kesinlikle hava aldırmak canım. Çok iyi yapıyorsun, inşaallah çabucak geçer.Kızlar günaydın bu işin en zoru emzirme kısmıymış bebek güzel emiyor ama hala sütüm inmedi tani gelen de bebeğe yetmiyor gelmedikçe sinirlenip ağlıyorkaşık biberon ile mama takviyesi yapıp emzirmeye devam ediyorum. Göğüs uçlarım şimdiden çok acımaya başladı her emzirmeden sonra krem sürüp hava alan göğüs kalkanlarindan takıyorum çoğu zaman kurulayip açıkta birakiyorum havayla temasta iyi geliyor inşallah bi an önce çoğalır süt bebişin de siniri geçer
Fiyat çok çok uygunmuş. Biz de 11bin olarak fiyat almıştık inşaallah doğuma kadar bir zam daha gelmez.Bu arada doğum fiyatı aldım hastaneden genel anestezili normal oda 5500,
epudral normal veya sezeryan fark etmeden normal oda fiyat 6500,
epudral suit oda fiyatı 7500( 2 gece kalmalı, artı bir gece daha kalınırsa geceliği 1060)
Kahve dediğiniz Nescafe mi? Hastanede vermiyorlar mı zaten unutmuşum hepCanım sezeryanda doğumdan sonra emzirirken bana en büyük katkısı olan emzirme yastığı olmustu mesela. Kahve almayı unutma birde. Daha önce arkadaşlar doğum çantasına koyduklarını liste halinde paylaşmıştı ordan da bakabilirsin eksik kalmaması için. Eviniz hastaneye yakınsa eksik kalan olduğunda hemen gidip alınabilir
Eczanede var canım ama humana biraz şekerli, hipp ona göre daha şekersiz bilgin olsunAy ben alacaktım unuttum ya eşime aldirayim eczanede var mıydı ki acaba bestlak kullanıyorum şimdi inşallah iner bi an önce canım bebeğin memeyi emip süt gelmemesi de zormuş
Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce kavuşursunuzKızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
Anlattigin zorlayici ama cok tatli geliyor siniri falan kulagaKızlar günaydın bu işin en zoru emzirme kısmıymış bebek güzel emiyor ama hala sütüm inmedi tani gelen de bebeğe yetmiyor gelmedikçe sinirlenip ağlıyorkaşık biberon ile mama takviyesi yapıp emzirmeye devam ediyorum. Göğüs uçlarım şimdiden çok acımaya başladı her emzirmeden sonra krem sürüp hava alan göğüs kalkanlarindan takıyorum çoğu zaman kurulayip açıkta birakiyorum havayla temasta iyi geliyor inşallah bi an önce çoğalır süt bebişin de siniri geçer
Gözünüz aydın en kısa zamanda toparlanırsınız inşaallahKızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
Ben de bilemedim ya hastanedeki ebe hiç gerek yok biz sma veriyoruz ihtiyaç olunca dedi kararsızım su anKızlar sizce ben doğum çantasına mama alıp koyayım mı küçük bir şey? Almamıştım ama çoğu arkadaş almış galiba.
Hastanene sor istersen kuzum . Benim hastanem eğitimde sağma makinesi ve mama getirmeyin . Gerekirse biz destekliyoruz dediKızlar sizce ben doğum çantasına mama alıp koyayım mı küçük bir şey? Almamıştım ama çoğu arkadaş almış galiba.
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canım, inşallah bir an önce kavuşursunuz
Çok teşekkür ederim. Bebişler iyi çok şükür küvezdelerGözünüz aydın en kısa zamanda toparlanırsınız inşaallahbebekler nasıl?
İnşallahSağlıkla kavuşun inşallah
Tesekkur ederim canim. Esim yapacakKolay gelsin canım, ütü işi beni çok yormuştu el kadar şey hepsi
Geçmiş olsun canım, bugün daha da düşecektir değer. Çünkü sen bayağı ağır hastaydın anlattığına göre
Sagliginiza hepimiz bir once kavusur ve evinize gecersiniz insallahKızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
Ben hastaneye soracagim orda varsa almicagim. Sut gelmezse alacagim. Ilkinde bosuna cope gitmisti...Kızlar sizce ben doğum çantasına mama alıp koyayım mı küçük bir şey? Almamıştım ama çoğu arkadaş almış galiba.
Görsen nasıl çıldırıyor gel de mama vermeYa yerim onu. Boyuna bakmadan bir de sinirleniyor
Evet canım valla oturuyorum öyle hava aldırmak rahatlatıyorYaralara en iyi gelen kesinlikle hava aldırmak canım. Çok iyi yapıyorsun, inşaallah çabucak geçer.
Tamam canım sağol eşimi yollayımEczanede var canım ama humana biraz şekerli, hipp ona göre daha şekersiz bilgin olsun
Ben koymuştum canım ama yanında mama yoksa hastanede oluyor ordan veriyorlar ben kendi mamamı kullandım ebe de bu markayı alarak iyi yapmışsın dedi hattaKızlar sizce ben doğum çantasına mama alıp koyayım mı küçük bir şey? Almamıştım ama çoğu arkadaş almış galiba.
Canım ben her ağlama girişiminde memeye koyuyorum iyi kötü emsin vakumlasin diye onun dışında şuan 6 saatte bir 30 cc veriyorum mamadan önce bi memeye tutuyorum sonra da tutuyorum emiyor uyuyor o şekilde gazını çıkarıp yatırıyorumminseo once emzirip sonra mama mı veriyorsun ?
İnşallah sağolun. Darısı size sağlıklaSagliginiza hepimiz bir once kavusur ve evinize gecersiniz insallah
Ben hastane tipi kiraladim o da çok acıtıyor şuan sagmiyorum iyice acitmasin diye sütüm bi insin öyle sagicamSüt sağmayı elle yapıyorum acıtmaya başladı. Önerebiliceğiniz bir makina var mı? Ve de krem?