2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canlar hepiniz yazmışsınız sağolun 🥰🙏 Doğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim🥰 Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar 😂 şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi 🙂 inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri 🧿😌
Ne güzel ve kolay bi doğum olmuş ❤️ şakır şakır süt zaten hemen kimsede gelmiyor kuzum minnoşun mide kapasitesi fındık kadar azıcık aldığı şey bile yetiyor ona ağlamalarının çoğu da genelde açlıktan değil senin kokunu aramasından güvende hissetme ihtiyacı olduğundan olacak ❤️ hadi bakalım en güzel hikayenin ilk günü bugün az stresli bol sağlıklı bol neşeli sütlü günleriniz olsun 🙏🙏🙏

yer silmek mi bende başlaayayım yarın güya izne ayrılınca dinlenecektik :halay:

canım senin takvim 0 lanmış dün giremedim doğum mu yaptın yoksa tüm sayfaları da okumaya çalışıyorum merak ettim sizi inşallah ikinizde iyisinizdir. :dua:

maşallah canım Rabbim bahtlarını açık etsin. Küvezdeki miniğine de bir an önce kavuşursun inşallah :dua:

canım çok yüksek değil bence ben hamilelik başından bu yanı 25 mg kullanıyorum ama sen yine de danış istersen

aynen canım sanki karnım 2 ye ayrılacakmış gibi gergin nasıl duruyorsa bebişler artık anlamadım :110:

canım ben kızımda özele gittim hep ama arada devlet hastanesne de kontrole gidiyordum ne olur ne olmaz diye doğumum bayrama geldi doktorum şehir dışındaydı özele de gitsem devlete de gitsem bilmediğim bir doktor doğumumu yaptıracak diye devlete gittim hem imkan olarak devlet hastaneleri daha komplike her imkan var netice de diye düşündüm özel oda tuttuk normal doğum yaptım bebeğimin tüm kontrolleri de yapıldı hiç sıkıntı yaşamadım eğer özel oda imkanın varsa istediğin doktor imkanında varsa bence o kadar para vermeye hiç gerek yok benim özel tercih etmemin tek sebebi doktorum beni ve sürecimi bilsin diye
Danıştım canım meğerse Asm de verilen kanlarda tsh yüksek çıkabiliyormuş doktorum söyledi cok sasirdim hastanede tekrar verdim ve 2.09 cıktı 😳

Canım sen bunu mu almıştın ben de sipariş edeyim minseo minseo

Eklentiler

• 2D7BF79A-B17C-4432-AC72-F2790C2A9BC5.png
    2D7BF79A-B17C-4432-AC72-F2790C2A9BC5.png
    255,9 KB · Görüntüleme: 62
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun yavrunuzun 🙏🙏 Benim de plasentam aşağıda ve çıkmıyor yukarı, size sorum kanamalarınız kaçıcı haftada/ ayda başladı? Sürekli tedirginin 😞

Merhaba benimde aşşağıda ama hic kanama yaşamadım çok şükür hatta yukarı bile çıktı rahim ağzını açtı

tamam o zaman teşekkür ederim allahım herkes doğuruyor ben hala hazır değilim :KK70: kargolar gelmiyor ki depremden dolayı. hangi mamayı veriyorsunuz ben mama da almadım lazım olmaz diye
Hazırlan bi an önce bebislerin sağı solu belli olmuyor🤭 Golden goat aldim kuzum
minseo minseo cnm bebiş kime benziyor ??
Valla kimseye benzetemedim ben ya ikimizden de almış galiba 🤭
minseo minseo tebrik ederim, çok sevindim güzel haberlere. Darısı hepimizin aşına, hepimiz sağlıklı bebişlerimizi alalım kucağımıza böyle :)
Amin canım inşallah ben sıramı savdim👶😅
İmzanda doğumdan bugüne 1 gün geçti yazıyor peki benim buna aşırı duygulanmam🥲😀 Maşallah size canım her şeyin yolunda gitmesine gerçekten çok sevindim moral oldu valla,darısı başımıza bakalımmmm🙏🏻🌸
Şaka gibi ama gerçek 😅 inşallah darısı sizlere
Cok duygulandim. Masallah ne kadar tatli 🤗 ne guzel gecmis her sey ... Masallah 🍀 bir varmis bir yokmus dun ne konusyorduk bugun ne oldu 🙂 bak kizin gene guzel bir surpriz yapti sana 🎊

Keske uyuyabilsen. Bi uyusan sutunun artisina sasiracaksin...
Sagol canım öyle oldu valla. Eve gidince uyuyacağım inşallah hastanede uyuyamadim hic 😓
Canım sen bunu mu almıştın ben de sipariş edeyim minseo minseo
Evet kuzum bundan

Ilk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladim :KK43: halbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba 🤔
Canım ben baya araştırdım bu konuyu . Aslında en önemlisi bol su içmek .

Suyunu bol içiyor musun

Gece bende 2 3 kere regl sancısı gibi uyandım sonumuz hayrola 😀
Senin yine doğum yakın benim daha var ama sancılarım çok erken başladı,erken doğum olmasın diye dua ediyorum
Günaydın kızlar biz Polatlı’ya geldik dün yerleştik. Öğleden sonra Ankara Bilkent şehir hastanesine gidicem ama çok korkuyorum kötü bir şey derler diye. Kalbim ağzımda atıyor suyum çok artmıştı. Muhtemelen yatıcam hastanede. Bana da dua edin lütfen 🙏
Aklıma kötüyü getirme lütfen iyiye odaklan güzel şeyler olacağını düşün 🙏

X