yer silmek mi bende başlaayayım yarın güya izne ayrılınca dinlenecektik
canım senin takvim 0 lanmış dün giremedim doğum mu yaptın yoksa tüm sayfaları da okumaya çalışıyorum merak ettim sizi inşallah ikinizde iyisinizdir.
maşallah canım Rabbim bahtlarını açık etsin. Küvezdeki miniğine de bir an önce kavuşursun inşallah
canım çok yüksek değil bence ben hamilelik başından bu yanı 25 mg kullanıyorum ama sen yine de danış istersen
aynen canım sanki karnım 2 ye ayrılacakmış gibi gergin nasıl duruyorsa bebişler artık anlamadım
canım ben kızımda özele gittim hep ama arada devlet hastanesne de kontrole gidiyordum ne olur ne olmaz diye doğumum bayrama geldi doktorum şehir dışındaydı özele de gitsem devlete de gitsem bilmediğim bir doktor doğumumu yaptıracak diye devlete gittim hem imkan olarak devlet hastaneleri daha komplike her imkan var netice de diye düşündüm özel oda tuttuk normal doğum yaptım bebeğimin tüm kontrolleri de yapıldı hiç sıkıntı yaşamadım eğer özel oda imkanın varsa istediğin doktor imkanında varsa bence o kadar para vermeye hiç gerek yok benim özel tercih etmemin tek sebebi doktorum beni ve sürecimi bilsin diye