çok geçmiş olsun canım benim testlerin negatif çıkmasına çok sevindim inşallah bir an önce toparlanırsın
ben doğumdan 8 ay sonra regl olmaya başladım canım kızımda 2 yaşına kadar emdi.
canım herşeyin en önemli sebebi stres zaten lohusasın herşeyi en üst seviye de yaşıyorsun bence eşinle güzelce konuş uygun bir dille herkesi evine göndersin ayıp ama senin rahatça evde hareket etmen bebeğinle ilgilenmen gereken zamanları bu insanlar yüzünden stres altında geçirmen bebeğine de sana zarar veriyor sonuçta bir de kızının psikolojisi içinde çok önemli bir durum sonra sıkıntısını sen yaşayacaksın netice de kızlarının birbirleri ile bolca vakit geçirmesini sağla 3 ünüze de iyi gelecektir Allah yardımcın olsun canım her bunaldığında da buraya yaz lütfen içini dökmek rahatlatacaktır seni.
çok sevindim canım maşallah bebeğine de
pazarlık sünnet netice de
bende medicana da yapacağım canım doğumu doktorun kim peki ben Ayşe hanıma gidiyorum
stres yapma canım artık iyice büyüdüler alanları daraldı ben hareketsizleşince sırt üstü uzanıyorum yada karnımı okşuyorum yan yatıyorum birinden birine tepki veriyor küçükte olsa ama hiç hareket etmezse tabiki ihmal etme doktorunla paylaş
canım çok sevindim kilosu da iyi doğmuş.
Hayata hoşgeldi Ekin kuşumuz. umarım sende iyisindir . arada haberdar et bizi merakta bırakma lütfen bol bol melek kokusunu içine çek bizlere de bol bol dua et canım darısı bizlere olsun inşallah
her doğum kendine özel oluyor canım inşallah hepimizin çok güzel doğum hikayeleri olur burada paylaşacağımız. sağlıcakla gelsinler miniklerimiz bir çırpıda
canım 37+0 dan sonra bebeğinin gelişimi iyiyse başlayabilirsin çünkü erken doğum ihtimalin ortadan kalkıyor bebeğin gelişimi tamamlandığı için