2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu ayaklarla seni tekmeliyordu yerim bunun ayaklarini😍Şuan hem emzirip, hem mama veriyor musun yoksa sadece emziriyor musun
Sabah karşı 30 cc verdik canım kaşık biberonla maşallah hapur hupur yedi uyudu. sütüm henüz çok inmedigi için sabaha karşı açlık pik yaptı ağladı sinirlendi ebe de vermemizi önerdi verince rahatladı minnak sütüm çoğalana kadar takviye yapıcam zaten memeyi çok güzel tutuyor inşallah indirecek tospik

Kızlar ben de bugün anestezi için test vereceğim covid testi olmuştum geçen zaten biliyosunuz. Bugün sezeryan günü verecek muhtemelen farklı bir durum olmazsa. Çok heyecanlıyım😍 Bi yandan da hala kötüyüm bacaklarım aşırı ağrıyor. Doğuma kadar ya geçmezse diye endişeleniyorum. Bebeğime nasıl bakacağım.. Ya ona da bulaşırsa vs. diye düşünüyorum sürekli. Ablamdan mantıklı bir fikir geldi doğuma kadar her gün serum al daha çabuk toparlarsın en azından dedi tabi doktoruna danışarak. Bugün soracağım bakalım doktorum ne önerecek. Doğumu baya ötelemez inşallah bi yandan artık doğurmak istiyorum gerçekten karnım aşırı gergin, kanala girmediği için ayakları hala göğüs kafesimde nefes alamıyorum sanki. Hastalık da cabası.. Hayırlısıyla sağlıkla bi doğuraydım 😅
Siradaki sensin demek😍Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben de 24 une randevu bulabildim bebegim ne durumda ben ne durumdayim cok merak ediyorum.

Sabah karşı 30 cc verdik canım kaşık biberonla maşallah hapur hupur yedi uyudu. sütüm henüz çok inmedigi için sabaha karşı açlık pik yaptı ağladı sinirlendi ebe de vermemizi önerdi verince rahatladı minnak sütüm çoğalana kadar takviye yapıcam zaten memeyi çok güzel tutuyor inşallah indirecek tospik
Iyi yapmissin canim. Zaten doymaya baslayinca kendisi mamayi istmez. Sen simdilik ver o şekilde. Eve gecince sutun her gecen gun iner belli senin sikinti olmaz benim de ayni senin gibi olmustu.Hastane de ben de sabaha kadar.uyuyamamistim sanirim heyecandan uyku tutmuyor😀

Iyi yapmissin canim. Zaten doymaya baslayinca kendisi mamayi istmez. Sen simdilik ver o şekilde. Eve gecince sutun her gecen gun iner belli senin sikinti olmaz benim de ayni senin gibi olmustu.Hastane de ben de sabaha kadar.uyuyamamistim sanirim heyecandan uyku tutmuyor😀
İnsallah kuzum ebe de öyle dedi sarılık olmamasi için mama takviyesi yapalım dedi biberon vermedim ebe tutuşu çok iyi versen de tutar diyor ama ben cesaret edemedim kaşık biberonla da kolay oldu bakalim inene kadar böyle devam ederiz. Valla uyuyamadim 24 saattir uykusuzum eve gidince bi uyurum kendi yatağımda 😌

Canlar hepiniz yazmışsınız sağolun 🥰🙏 Doğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim🥰 Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar 😂 şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi 🙂 inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri 🧿😌
Oy maşallah kuzucuğa 🧿🧿🧿 hayırlı uğurlu olsun arkadaşım iyi olmana da çok sevindim darısı da bizlere olsun inşallah 🤲

Uyuyamıyorum ya aslında bebiş uyudu ama ben hastanede uyuyamıyorum 🙈 güzel haberlerle gel inşallah canım 🙏

Yok canım çok rahat oldu şükür kalkarken yere bakma dediler hep karşıya bakarak yürüdüm zaten ilaçlardan dolayı ağrım çok yoktu regl ağrısı gibiydi o da zorlamadi Şükür. Ben üsümedim ama ilaclarin yan etkisiymis istemsizce zangir zangir titredim hatta titrerken ateş basiyordu yani öyle diyim. Ama iyi yapmışsın bazıları da tam tersi üşüyormuş ayaklarına falan koyarsın. İnşallah kolay doğumlar nasip olsun hepinize 🙏
Evet canım yere bakma olayını ben de duymuştum. Amin inşallah senin gibi güzel bi süreçle atlatırız biz de 🙏🌸

Siradaki sensin demek😍Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben de 24 une randevu bulabildim bebegim ne durumda ben ne durumdayim cok merak ediyorum.
Bakalım canım umarım benimdir😅 Bebişin boy ölçümü dışında diğer tüm ölçümleri 40+ çıkıyor. Pazartesi kilosu 3796 gr çıktı. Suyum da fazla olduğu için artık gerçekten çok zorlanıyorum.. İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın 🙏🌸

Oy maşallah kuzucuğa 🧿🧿🧿 hayırlı uğurlu olsun arkadaşım iyi olmana da çok sevindim darısı da bizlere olsun inşallah 🤲
Amin teyzesi kardeşlerimizi bekliyoruz 🥰
Evet canım yere bakma olayını ben de duymuştum. Amin inşallah senin gibi güzel bi süreçle atlatırız biz de 🙏🌸
İnşallah canim kilit nokta sakin kalmak ve bol bol yürümek gerisi geliyor zaten😌

Ben şuan 63 kilo ile doğuma girdim M beden tam oldu canım ona göre hesap et
tamam o zaman teşekkür ederim allahım herkes doğuruyor ben hala hazır değilim :KK70: kargolar gelmiyor ki depremden dolayı. hangi mamayı veriyorsunuz ben mama da almadım lazım olmaz diye

Allah yardımcınız olsun canım. Hem senin için hem de onlar için çok zor. Biz de kayınvalidemin evine sığındık. Malatya’da artık dönebileceğimiz bir evimiz bile yok. Doğumumda evimde olacağım diye çok mutluydum. Ama hiç planladığım gibi olmadı. Mecburiyetten katlanıyorum ve onlara yük olduğum için de çok üzülüyorum. Biliyorum kv beni istemiyor ve sürekli ifade ediyor ama sabrediyorum. Doğumdan sonra annemin yanına gitmek istiyorum ama eşim de benimle gelecek diye kv eşimi dolduruşa getiriyor ve eşim gitmeme izin vermiyor. İlk doğumumda da eşim kv min baskısıyla ailemin yanında doğum yapmama izin vermedi. İlk doğumumdan sonra kv min evinde kalmak zorunda kaldım. Lohusalığım çok zor geçti. Bu doğumda da öyle olacak malesef ama düşünmemeye çalışıyorum. Her iki taraf için gerçekten çok zor. Allah yardımcımız olsun.
Ah bu kv'ler 😠
Hurmayı duydum daaa yer silme derken 😄
Bacak açılıyor ya canım, ben squat yapıyorum
Kızlar 39 a girdim bu saatte uyumuyorum cunku uyumaya korkar oldum bu popomun hemen yan tarafindaki kemikler resmen artik canimi acitiyo saga donuyorum hemen sag agriyo sola donuyorum hemen sol agriyo duz yatayim az diyorum nefes alamiyorum her gece ayni iskence 1 haftadir agrilardan mahvoldum bunu yaşayan var mi sebebini bilen falan. Diyorum bebek gobek agirlik yapiyor ondan mi acaba diye avuttum da artik yer edindi resmen
Ben hangi tarafa yatarsam o tarafta kalcadan bacağa vuran ağrı var. Sırt üstü yatsam nefes alamıyorum, çarpıntı başlıyor. Oturarark uyuyacağım en son
Buldum kuşum @Cotto kopya verdi sagolsun🥰 benim bebişin kafa birazcik iriydi yarin net belli olcak sezaryan mi normal dogum mu bakalim ikisi de benim icin korkutucu çok çıtkırıldım birisi oldugu icin zaman yaklastikca panik oluyorum🥰🥰
Doğum anında bir cesaret geliyor insana, sen bile kendine şaşıyorsun

Canlar hepiniz yazmışsınız sağolun 🥰🙏 Doğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim🥰 Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar 😂 şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi 🙂 inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri 🧿😌
İmzanda doğumdan bugüne 1 gün geçti yazıyor peki benim buna aşırı duygulanmam🥲😀 Maşallah size canım her şeyin yolunda gitmesine gerçekten çok sevindim moral oldu valla,darısı başımıza bakalımmmm🙏🏻🌸
Yok kuşum ya benim kürtaj kanamasından sonra oldu sat 4haziran asla unutmam 🤭 normalde 11 martti ilk 8 mart oldu sonra 4 mart sonra 1 mart sonra 25 şubat bu arada detaylida 19. Haftada girmistim orda ilk 25 şubat cikmisti biz yok artik demistik🤭 ve doktorumda dedi sen sat ını kesin karistiriyosun diye🤭🤭 dedim ama ilk 11 mart cikmisti🤭 o da arada kaldi 😀 bakalim yarin ne dicek 😀 gebelik sekerim sınırdaydı ondan mi acaba dedim 2 hafta var arada sikinti yok ama bebiş koca kafali olcak o normali engelleyebilir haftaya daha net konusurum dedi 😂 bakalim bekliyorum heyecanla randevu saatimi uyku da uyuyamiyo zati😂
Detaylıda tahmini doğum gözüküyor diye konuşuluyordu burada yaklaşık 20 hafta falan önce 😀 Demek ki doğruymuş baksana seninki tuttacak gibi duruyor haydi bakalım hayırlısıyla gelsin minnoşlarr🥳

Cok duygulandim. Masallah ne kadar tatli 🤗 ne guzel gecmis her sey ... Masallah 🍀 bir varmis bir yokmus dun ne konusyorduk bugun ne oldu 🙂 bak kizin gene guzel bir surpriz yapti sana 🎊

Keske uyuyabilsen. Bi uyusan sutunun artisina sasiracaksin...

çok geçmiş olsun canım benim testlerin negatif çıkmasına çok sevindim inşallah bir an önce toparlanırsın :dua:

ben doğumdan 8 ay sonra regl olmaya başladım canım kızımda 2 yaşına kadar emdi.

canım herşeyin en önemli sebebi stres zaten lohusasın herşeyi en üst seviye de yaşıyorsun bence eşinle güzelce konuş uygun bir dille herkesi evine göndersin ayıp ama senin rahatça evde hareket etmen bebeğinle ilgilenmen gereken zamanları bu insanlar yüzünden stres altında geçirmen bebeğine de sana zarar veriyor sonuçta bir de kızının psikolojisi içinde çok önemli bir durum sonra sıkıntısını sen yaşayacaksın netice de kızlarının birbirleri ile bolca vakit geçirmesini sağla 3 ünüze de iyi gelecektir Allah yardımcın olsun canım her bunaldığında da buraya yaz lütfen içini dökmek rahatlatacaktır seni.

çok sevindim canım maşallah bebeğine de:nazar: pazarlık sünnet netice de :super:

bende medicana da yapacağım canım doğumu doktorun kim peki ben Ayşe hanıma gidiyorum

stres yapma canım artık iyice büyüdüler alanları daraldı ben hareketsizleşince sırt üstü uzanıyorum yada karnımı okşuyorum yan yatıyorum birinden birine tepki veriyor küçükte olsa ama hiç hareket etmezse tabiki ihmal etme doktorunla paylaş

canım çok sevindim kilosu da iyi doğmuş.:nazar: Hayata hoşgeldi Ekin kuşumuz. umarım sende iyisindir . arada haberdar et bizi merakta bırakma lütfen bol bol melek kokusunu içine çek bizlere de bol bol dua et canım darısı bizlere olsun inşallah :dua:

her doğum kendine özel oluyor canım inşallah hepimizin çok güzel doğum hikayeleri olur burada paylaşacağımız. sağlıcakla gelsinler miniklerimiz bir çırpıda :halay:

canım 37+0 dan sonra bebeğinin gelişimi iyiyse başlayabilirsin çünkü erken doğum ihtimalin ortadan kalkıyor bebeğin gelişimi tamamlandığı için :super:
Ayla hoca canım doktorum,kaçıncı haftadasın Şuan doğumda görüşürüz belki 🙈

Benim kanamam 5 aylıkken 20. haftada başladı. Hatta düşüncesiz doktorun biri ben nstye bağlıyken başıma gelip sakın doğurma yaşatamayız bebeği demişti. Zor zamanlardı ama geçti çok şükür. Kanamam olacak diye olumsuz düşünme sen de canım. Ben hastanede bir kadınla konuştum plesantası aşağıdaymış onun da ama hiç kanamasız 36. haftaya gelmiş. Herkeste aynı yan etkileri yapmıyor. Benim bundan önce bir düşük ve kürtajım da olduğu için kanamaların boyutu arttı. Sen içini ferah tut. Ben o kanamalara rağmen çok şükür sorunsuz kucağıma aldım bebeğimi. Darısı senin başına inşallah canım yine bir şey merak edersen sor ama kendini strese sokma. Kanamaları ilaçlarla durduruyorlar zaten kısa sürede. Sen heyecanını mutluluğunu yaşa 🙏😊
Çok teşekkür ederim, cevabınız yüreğimi rahatlattı. Ben de çok uzun yollardan geçtim, zaten tüp bebek süreci yıprattı ve benim de bir düşüğüm var. Dualarım sizinle ve bebeğinizle, ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah 🙏🙏

X