2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzum işte elde değil ki, insanin aklına türlü felaket senaryoları geliyor. Bir sağ salim kavuşsaydık evlatlarımıza doğunca aynı uyku performansını beşikte de bekliyorum

minseo dan haber var mı kızlar? Çok merak ettim.
Hala bişey yazmadı canım gece yada yarın anca yazar diye düşünüyorum, bende çok merak ediyorum bebeğinin ve kendisinin sağlıklı olduğu haberini almayı ve hikayesini okumayı çok istiyorum
minseo hepimiz hayırlı haberini sabırsızlıkla bekliyoruz canım

Ben hastaneye götürmeyecegim ama evde hemen veririm emzik. İlk oğlum kolikti ve emziksiz asla olmazdı sanırım

Kızlar selam ben doğurdum Allah sıradakilerin yardımcısı olsun. Doğumum çok kolay geçti. Kızımı 1 saat gözlem altında tuttular sonra yanıma geldi. Bir sorun yok çok şükür 2500 doğdu. Memeyi tuttu emziriyorum sütüm gelsin diye hoşaf içiyorum ilk sütüm geldi çok şükür inşallah böyle gider

Eklentiler

• IMG-20230216-WA0119.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 165

Anneniz sizden farkli bir sehirde mi? Ayni sehirde olsaydınız doğumdan sonra oraya gidip en azından kirkiniz cikana kadar kalırdınız. O kabalalikta rahat etmeniz zaten mümkün değil. Mecburi durum da var ortada her iki taraf icin de zor. Allah yardımcınız olsun

nasıl bir duyguu

Ayyyy çok duygulandımmm şuan
Gözünaydın canım Rabbim sağlık sıhhat versin size sütünde varmış ohh misss maşaAllahhh
Nasıl bi duygu kucağına alıp emzirmek kavuşmakkk
Rabbim bize de hayırlısıyla nasip eder inşaAllah. Böyle doğum haberleri alınca kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum

Canımmm tebrikler cok sevindim minik ekin hosgeldi nasilsin bebis nasil görünce ne hissettin kendini toplayınca ayrıntılı yazar misin

Gözünüz aydın Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün inşallah

Ozaman gorumcenizin evine gitmeleri en mantiklisi ya. Hamilesiniz sonucta, yakinda dogum olacak inşallah onlar düşünüp de giderler. Kayinbaba, kayin, coluk cocuk çok zor ya.

Ben koydum illa vereceğimden değil dursun kenarda dedim,

Çok tebrik ederim. Bebişinle nice mutlu yıllara inşallah. Sütün de gelmiş ne güzel darısı başımıza.

Yaa maşallah gözün aydın canım benim Tüm süreçte burada birlikteydik o kadar duygulandım ki.. Hayırlı uğurlu olsun güzel kızın

Kaç gündür hep geriden takip ede ede bir türlü konuşmalara yetişemedim. Herhalde çoğunluk izne çıktığı için mesaj sayısı git gide artıyor.

Ben 33+1’deyim. Ben Nisan annesi sizler de Mart annesi olacaksınız diye beklerken herkes Şubat annesi olacağa benziyor. Ben bu aralar artık eğilip doğrulurken zorlanmaya başladım. 2 hafta sonra da ev taşıyacağım, bakalım nasıl gidecek. Bir sonraki kontrole de 2 hafta var.

Bu aralar arada bir işyerinde aniden sanki başım dönüyormuş gibi sersem bir hissim oluyor ama aslında başım dönmüyor, çok garip. 5-10 dakika öyle hissediyorum, sonra geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Önemli olduğunu sanmıyorum ama garip geliyor.

Ne güzel bir haber sağlıcakla tüm sevdikleriyle büyüsün şansı bahtı açık olsun

Gorumce ve ailesi niye sizde ki ya çok saçma.kalabalik olmamasi lazım. 40 i cikinca gelip bi aksam gorup gitmeleri gerekirdi. Ne anlayissizlik ya esinin olmasi ozellikle

Evet canım eskiler büyükler öyle yapıyor. Korkma göbek bağından öyle acımıyormuş pek sadece o kısma gelince daha dikkatli olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…