2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar hastane çantasına emzik koydunuzmu ? Yok meme reddi yapar yok damak bozukluğu vs dediler ben kızımda korkudan hiç vermedim emzik tutmadı diye uğraşmadım da zaten ama çok zorlandım sonra,çünkü uykuya dalmak İçin emiyordu hep koyunca uyanıyordu.şimdi bu minnağa ne yapıp edip alıştırmak istiyorum ama ilk geceden verip vermemek arasında kaldım ne olacağını bilemiyorum her ihtimale karşı yanıma alayım bulunsun dedim ama görüşlerinizi de merak ediyorum.

Heyy Allah'im daha bebis dogmadan ikincinin planlarini mi yapiyor kayinvalide Onlarin oyle oldu diye sizinde oyle olacak degil,bakarsin hemen oladabilir.Hadi cocuk iki yasina gelse bir nebze dusunulur de oncesi bebege de haksizlik gibi geliyor.

Cok sukur benim de tansiyon iyi,sekerim dikkat etmedigimde yukseliyor.İdrar verdim bakalim temiz cikar insallah

Aslinda emzigin faydalari da cok,ozellikle kolik bebekler icin cok oneriliyor,ani bebek olumlerini engelliyor.Ama tabi dogar dogmaz agzina verilir mi bilemiyorum

İnşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun

Ben emzik vereceğim inşallah ama doğum çantasına koymadım, 1 gün kalır çıkarız diye. Daha fazla kalırsak eşim getirir inşallah

Kızlar iyi akşamlar, neden bilmiyorum hareket etmiyor gibi geliyor. Tatli da yedim strese girdim son yarım saattir. Hiç böyle olmazdı normalde. Yeri daralıyor falan yazmışlar ama bu haftalık kontroller bekle ki gelsin.

Kızlar iyi akşamlar, neden bilmiyorum hareket etmiyor gibi geliyor. Tatli da yedim strese girdim son yarım saattir. Hiç böyle olmazdı normalde. Yeri daralıyor falan yazmışlar ama bu haftalık kontroller bekle ki gelsin.
Canım bu haftalarda artık gerçekten yeri daraldığı için hareketleri sert ve daha az olurmuş endişelenme canım

Dun ben de yorulmustum biraz, hareketleri azaldı ama yemek yedikten sonra normale dönüyor hemen. Genelde biz dinlenirken daha çok hareket ediyorlar canim. 2-3 saatten uzun süre hareket olmazsa doktoru bilgilendir mutlaka ama kısa süreli bazen hareketsiz kalıyorlar, dinleniyorlar merak etme canim

Bazen benim de bir iki saat hareket etmiyor uyuyor olabilirmiş hem dediğin gibi artık yerleri de daralıyor birazdan baslar yine kipirdanmaya

Canım dürt biraz ben dürtünce kımıldanıyor isteksiz isteksiz bazen. Uyandırıyorum sanırım uykusundan

Canım dürt biraz ben dürtünce kımıldanıyor isteksiz isteksiz bazen. Uyandırıyorum sanırım uykusundan
Yaptim canım, aslinda hareket etti ama açıp bakınca karından anlayabildim.
Bazen benim de bir iki saat hareket etmiyor uyuyor olabilirmiş hem dediğin gibi artık yerleri de daralıyor birazdan baslar yine kipirdanmaya
Normalde de çok sakin, lütfedip biraz kımıldadı çok şükür kafayı yiyecektim az daha
Şimdi otururken hareket etti, evet bugün bende kendimi aşırı yordum. Eve geçtiğimden beridir yerimde duramaz oldum. Önceden işten gelir bayılırdım olduğum yere neyse buna şükür
Canım bu haftalarda artık gerçekten yeri daraldığı için hareketleri sert ve daha az olurmuş endişelenme canım
Ah keşke elimde olsa buraya yazana kadar soğuk terler döktüm tabir-i caizse canım çok şükür hareketlendi

maşallah kiloları falan iyi doğmuşlar inşallah kuvözdeki bebeğiniz de çabuk atlatır ciğer sıkıntısını. inşallah bizimkilerin de bu kadar olur doğum kilosu biraz mama biraz süt o giden 300 gram hemencecik toplanır hiç sıkıntı etmeyin.
inşallah beklenenden daha fazla dururlar eğer bi mani engel yoksa wc hariç kalkma durabildikleri kadar dursunlar hayırlısıyla

ben geçen gün ağladım , dürttüm olmadı döndüm olmadı. biri hareket ediyor diğerini ayırt edemiyordum. tatlı yiyip sola yattım ağlaya zırlaya öyle dürttüm o zaman kıpırdadı bi ufak. sanırım uyuyordu Allah affetsin sen sakin olmaya çalış, ben olamadım stres yapınca sanki daha çok pısıyorlar gibi zaten.

Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Aa minseo bugün doğum mu yaptı? Tesadüfen gördüm, inşallah rabbim sağ salim kizina kavuşturmuştur

Canım bizde yıkanır yani annem falanda beklemez öyle göbek bağı düşsün diye. Diğer torunlarıda yıkadı annem hep hiçte birşey olmadı yani
Aynen canım yeni fikirlere hep açığımdır ama verniksin günlerdir yıkanmayıp kalınca bağışıklık sistemi için çok iyi olduğu için yeterli bir çalışma asla yokmuş. Eskiler ne yapıyorsa onları yapalım
Cok haklisin canim ben de bilmemeyi tercih ederdim. Cok normalmiş aslinda bak sen de arastirmissin, hersey yolunda gönlünü ferah tut sağlıkla kavuşacaksiniz inşallah
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza
Zaten dolanma şekli fazla ve tehlikeli olduğu bir durumda ya kan akışı ya kalp atışı düzensizleşiyor ve bu durumda doktor neyden kaynaklandığını araştırıyor ki ilk kordon inceleniyor.
Allahım hepimizin bebeklerini bu durumdan korusun
Bizim burdaki hastanelerde hemen yıkanmıyor canım, 12 saat sonra bile yıkanabilirmi bilmiyorum, hastanede öyle bir yer varsa 12 saat sonra yıkanmasını talep ederim yoksa da eve gelir gelmez yıkarım.
Ben yikayacagim canim. Zaten hastaneden cikana kadar uzerindeki o koruyucu sey en az 1 gun kalmis olacak. Biz de de o dusunce var yikadikca bebek.kendine gelir diye.
Evet canım yenidoğan bebek yıkandıkça rahatlayıp daha sağlıklı bir şekilde büyüyormuş, şu göbeğe su kaçırmama yada göbeği iyi kurulama konusunu nasıl yapacam bilmiyorum, göbek bağı ağrımıyormuş aslında ama tedirgin oluyor insan belkide çok basittir de şimdi düşününce çok dikkatli olmak gerekiyor gibi geliyor, ayyy minnacık şeyi nasıl yıkıyacam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…