2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah çok şükür canım sağlıkla geldi ya bundan sonrası tüm güzelliğiyle devam etsin inşallah

Ayy gözlerim doldu okurken. Maşallah size gözün aydın tatlım. Canım arkadaşım sağlıkla büyüsün inşallah. Benim yerimede kokla sev Ekini

Ayy masallah ikinize de cok sukur cok mutlu oldum bak her sey yolunda .. cok sukur. ..

Ohh ne güzel bak hareketlenmiş annesi

Çok şükür hoş gelmiş Ekin

Canımmm hayırlı olsunn,gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı olsun Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin. İyi olmana sevindim, darısı hepimizin başına

Çok şükür bin şükür canım
Sağlıcakla kucağına aldığına inan çok sevindim ohh birde sütün gelmiş ne mutlu sana maşallah
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah

Canım çok tebrik ederim, sen de anneliği tattın ne mutlu sana sağlıkla neşeyle huzurla büyütün inşallah

Ben inşallah memorial da doğum yapacağım
Gözünaydın canım.Allah hayırlı ömürler versin.Sen de kavuştun bebeğine darısı diğer bekleyenlere inşallah

Annem İstanbul da ablamda ben Bursadayim, annemin evi de depremde agir hasar aldi,kendi evleri olsa dusunmem gerekirse gidip orda dogum yapardim ama malesef onlarin da evi degil,ablamin da uc cocugu var orda rahat edemem.

Oyy masallah hadi gozun aydin,kilosu da gayet guzel masallah,saglicakla buyusun kuzucuk

canım benim akıntım olunca ıslaklık amniyon mu diye bakmak için hadi bir muayene edelim dedi 36+1 de ama normalde sıkıntı yoksa 37 sonrası yapılıyor diye biliyorum.
Kızlar ne sorcam bu dependler baya kalın doğumdan sonra bunu takıp pijama giyince baya altında bez varmış gibi mi duruyor
canım birazcık belli oluyor aslında pijama altı açık renkse biraz daha belli ama en konforlusu da o özellikle ilk 2-3 gün
Kızlar göğüs ucu kremini sürmeye başladım bu arada. Lansinoh almıştım doktorum sürmeye başla artık dedi
ayy ben onu unuttum hemen bende başlayayım panik oldum şu anda ilk doğumda çok çektim göğüs yaralarından çünkü
canım bende öncelikle huzursuzluk olarak başladı sonra bel ağrılarım arttı kasıklarıma doğru inen ağrılar şeklinde ilk olarak 45 dk da bir girdi ağrı bir geçiyor uyumaya çalışıyorum tam dalarken tekrar giriyor uykudan uyandırıyor ağrı sıklaştı ilk doğum uzun sürüyor genelde akşam başladı 7-8 gibi geceden sonra hiç uyumadım 2 kere ılık duş aldım eşim belime kuyruk sokumuma masaj yaptı sabah 6 gibi ağrı sıklığım 5-6 dk ya düşünce doktora gittim. ancak benim suyum ya da kanamam olmadığı için evde geçirmeyi tercih ettim. gidince nst ye bağladılar sancılarım düzenli yüksek olunca açılmama bakıldı 4-5 cm civarıydı. öğlen 12.30 da minik kuşum geldi dünyaya
canım bende öncelikle huzursuzluk olarak başladı sonra bel ağrılarım arttı kasıklarıma doğru inen ağrılar şeklinde ilk olarak 45 dk da bir girdi ağrı bir geçiyor uyumaya çalışıyorum tam dalarken tekrar giriyor uykudan uyandırıyor ağrı sıklaştı ilk doğum uzun sürüyor genelde akşam başladı 7-8 gibi geceden sonra hiç uyumadım 2 kere ılık duş aldım eşim belime kuyruk sokumuma masaj yaptı sabah 6 gibi ağrı sıklığım 5-6 dk ya düşünce doktora gittim. ancak benim suyum ya da kanamam olmadığı için evde geçirmeyi tercih ettim. gidince nst ye bağladılar sancılarım düzenli yüksek olunca açılmama bakıldı 4-5 cm civarıydı. öğlen 12.30 da minik kuşum geldi dünyaya
Spectra S2 hakkında bilgisi olan var mi kizlar süt sağma cihazi kiralayacagim
bende kiralamayı düşünüyorum ama karar veremedim canım ama kızımda 3 günlükken hastanede küveze girmişti hastanede sağım yaptım medela idi markası çok iyiydi çekim gücü hatta göğüslerim çok yara oldu ama kanalları efsane açıyor
canım benim karnım 35 den bu yana aşağıda wc ile kankayız diyebilirim özelliklede bebeğin her hareketinde wc hissiyatı oluyor ama hala duruyorum o yüzden stres yapma açılman yoksa belli olmaz
ben bugün açılışı yaptım canım 2 hurma ile kafalar hepimizin karışık ama gönlümden geçen 38+3 de gelsin kızım gibi 23.02.2023 de haftaya bugün

Ayyyy ne güzel haberler bunlar memeyi tuttuysa bidaha bırakmaz zaten darısı başımıza

Canım ya çok duygulandım doğumun kolay geçmesine de çok sevindim minnağı kokla bizim yerimize nasıl mis kokuyordur şimdi o

Ya o doğum sancılarında sakin kalmak ne büyük başarı ben Şuan her sancıda hastaneye koşuyorum Allah bana da o sakinlik ve rahatlıktan versin inşallah pıt diye doğurayım zamanı gelince

Yaaaa maşallahhhhh çokkk mutlu oldummm sanada kızınada maşallah

Hayirli olsun, saglikla büyüsün minnos bolbol süt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…